reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kobietki! Lena i Perfecta - wszystkiego dobrego na nowej drodze życie.... :) Ewelinka - przykro mi z powodu psiaczka, wiem co czujesz. Ewuś - jak zwykle podziwiam Cię że dajesz radę z taką "gromadką" urwisków, i tak jak dziewczyny mówią, ojciec maluchów nie dorósł do swojej roli więc niech spada (na drzewo banany prostować) !!! Przepraszam, ale nie pamiętam co inne pisały więc nie odpowiadam... :(

Za tydzień wyjeżdżam na miesiąc do mojej mamy i tam nie będę miała ani netu ani auta... jak to jest z autobusami? czy można dziecko przewozić? a jeśli można to jak?

reklama
Kurcze wszystko sobie skasowałam conapisałam :((((((((((((((((((((((((((((((((9
Napiszę to co pamiętam

Ita - piękne zdjęcia, zazdorszczę, ja miałam fatalnego fotografa, straznie kiczowate zdjęcia nam zrobił

Gosiagro- Majeczka słodziutka, a włoski ma niesamowite:))

AniuCh- trzymam kciuki za Filipka, oby jak najszybciej wyleczyli mu lekarze serduszko!!! A TY żebyś miała duuużo siły i spokoju!

-avena- - u tak małych dzieci poprzez zabawę- rehabilitację szybko można doprowadzić do normy, życzę więc udanych zabaw:))

mojemu jeszcze nie zmienił się kolor oczu

Tastuś uśpił synka maruderka, umęczyłam się razem z moim synkiem w nocy przez katarek:((((biedaczek mój

Jutro mamy szczepienie, dzwoniłam do punktu szczepień i kazała przyjść, lekarz przebada Łukaszka i zadecyduje co robić, boję się ze jak powie ze można szczepić to będą jakieś powikłania, strasznie się boję, wolałabym żeby przełożył na inny termin:(((

koriander to nie ja pisałam o słoiczkach- ja karmię piersią ale będę wprowadzać nowe pokarmy po 4 miesiącu, tak powolutku bardzo.

Chciałam jeszcze powiedzieć, ze teraz jak Łukasz przeziębiony to ma bardzo duy apetyt, bardzo czesto je

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny co na biegunki dla maleństwa jest dobre bo coś zjadłam i moja zrobiła dzisiaj już 4 kupę więc wydaje mi się, żeto biegunka;)

A to ja z moim mężęm;)
Obraz 015.jpg

lena-pięknie lena cudna para:-)

Ja zamierzam wprowadzać jakieś owocki i warzywka jak skończy 4 miesiące bo zanim się nauczy jeść to będzie akurat 6 miesiąc:-D a może łyżeczką to będzie chciała bo teraz nie chce pić nawet z butli a jak miała miesiąc to tak ślicznie piła herbatki a traz za nic w świecie tylko cyc cyc cyc

Ita - rewelacja!!!!zdjęcia robią wrażenie, widać że fotograf z prawdziwego zdarzenia je robił
AniaCh - super że mały tak ładnie przybiera, może serduszko też jeszcze się unormuje
Magda M - a Twój mały łączy już łapki??
Gosiagro - Ty to sobie nieźle pośpisz, ja chodzę spać ok północy, albo i trochę później, a o 21:30 wołami by mnie nie zaciągnął do wyrka:-D
Kasiulka1980 - Najlepszego dla maleństwa:-)
Emalia - trzymam kciuki za szczepienie, daj znać ile waży maluszek
Ewela - nie dość że masz morze to jeszcze pogodę nie ma sprawiedliwości na tym świecie:wściekła/y:Ja też chcę!!!!!:-D
Ewelinka - ja mam tak samo ze zwierzakami, zawsze jakiś futrzak musi być
Kpi - moja Iga urodziła się z granatowymi oczkami, zmienia jej się cały czas kolorek, na zewnątrz ciemna otoczka, w środku jaśniejsze takie zielono-brązowe, do końca nieokreślone, a ja i mąż mamy brązowe.
Anecznik - kawał chłopa z Twojego szkraba, moja Iga też już będzie pod 7kg podchodzić, ostatnio miała 6250 ale to było 2 tyg temu.
Zyrafka - podobno małe przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia, a chce częściej do cyca bo może pić mu się chce przez katar, może częściej przez buźkę oddycha
Lena - świetnie się prezentujecie i jacy zadowoleni:)
Uf nadrobialm produkcję dzisiejszą, u nas 2 z rzędu nocka przespana od 21 - 6, więc super, ja też tak jak piszecie wprowadzę pierwsze owoce i warzywa dopiero za miesiąc. Po wizycie u alergologa wiem też że jakieś kaszki będę małej podawać, mówiła że następnym razem mi wytłumaczy co i jak, myślałam że kaszki to troszkę później. Idę ogarnąć chatę bo dzisiaj moja przyjaciółka-przyszła chrzestna Igi przyjeżdża.

Ita - rewelacja!!!!zdjęcia robią wrażenie, widać że fotograf z prawdziwego zdarzenia je robił
AniaCh - super że mały tak ładnie przybiera, może serduszko też jeszcze się unormuje
Magda M - a Twój mały łączy już łapki??
Gosiagro - Ty to sobie nieźle pośpisz, ja chodzę spać ok północy, albo i trochę później, a o 21:30 wołami by mnie nie zaciągnął do wyrka:-D
Kasiulka1980 - Najlepszego dla maleństwa:-)
Emalia - trzymam kciuki za szczepienie, daj znać ile waży maluszek
Ewela - nie dość że masz morze to jeszcze pogodę nie ma sprawiedliwości na tym świecie:wściekła/y:Ja też chcę!!!!!:-D
Ewelinka - ja mam tak samo ze zwierzakami, zawsze jakiś futrzak musi być
Kpi - moja Iga urodziła się z granatowymi oczkami, zmienia jej się cały czas kolorek, na zewnątrz ciemna otoczka, w środku jaśniejsze takie zielono-brązowe, do końca nieokreślone, a ja i mąż mamy brązowe.
Anecznik - kawał chłopa z Twojego szkraba, moja Iga też już będzie pod 7kg podchodzić, ostatnio miała 6250 ale to było 2 tyg temu.
Zyrafka - podobno małe przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia, a chce częściej do cyca bo może pić mu się chce przez katar, może częściej przez buźkę oddycha
Lena - świetnie się prezentujecie i jacy zadowoleni:)
Uf nadrobialm produkcję dzisiejszą, u nas 2 z rzędu nocka przespana od 21 - 6, więc super, ja też tak jak piszecie wprowadzę pierwsze owoce i warzywa dopiero za miesiąc. Po wizycie u alergologa wiem też że jakieś kaszki będę małej podawać, mówiła że następnym razem mi wytłumaczy co i jak, myślałam że kaszki to troszkę później. Idę ogarnąć chatę bo dzisiaj moja przyjaciółka-przyszła chrzestna Igi przyjeżdża.

\
wiesz co raz widziałam jak złączył rączki.

reklama
Moje złote dziecko spało dziś od 21 do 6.30, później 9 i jeszcze do 11 :-D Uwielbiam ją :-D
Lencja- tak wódkę na chrzciny mielismy jeszcze z wesela, moja mama zostawiła wtedy trzy flaszki ;-) dwie poszły, mam jednak nadzieję, że trzecia się nie przyda ;-)Co do basenu zawsze możecie skoczyć do Bydgoszczy na Fordon- tam w przedszkolu Bajka jest chyba też woda ozonowna :-)
Milka- ja zdecydowanie muszę "obrabiać" wieczorem dzieci osobno, ale to głównie Piotrek chce cały czas przytulać i głaskac Małgosię i ta zamiast się wyciszać to mi się rozbudza :-)
ita- przepiękne te zdjecia ślubne, no i piekna panna młoda :-)
AniaCH- trzymam kciuki, żeby z serduszkiem było wszystko ok.
athena- no to mamy pierwsze dziecko które spróbowało cos innego niż mleczko. A te jabłka to mu dałas Wasze, czy ze sloika?
kpi- Małgosia ma cały czas błękitne oczy
Lena byłaś zachwycająca!!!!

Małgoś wzywa, lecę

Do góry