Ita - rewelacja!!!!zdjęcia robią wrażenie, widać że fotograf z prawdziwego zdarzenia je robił
AniaCh - super że mały tak ładnie przybiera, może serduszko też jeszcze się unormuje
Magda M - a Twój mały łączy już łapki??
Gosiagro - Ty to sobie nieźle pośpisz, ja chodzę spać ok północy, albo i trochę później, a o 21:30 wołami by mnie nie zaciągnął do wyrka
Kasiulka1980 - Najlepszego dla maleństwa:-)
Emalia - trzymam kciuki za szczepienie, daj znać ile waży maluszek
Ewela - nie dość że masz morze to jeszcze pogodę nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Ja też chcę!!!!!
Ewelinka - ja mam tak samo ze zwierzakami, zawsze jakiś futrzak musi być
Kpi - moja Iga urodziła się z granatowymi oczkami, zmienia jej się cały czas kolorek, na zewnątrz ciemna otoczka, w środku jaśniejsze takie zielono-brązowe, do końca nieokreślone, a ja i mąż mamy brązowe.
Anecznik - kawał chłopa z Twojego szkraba, moja Iga też już będzie pod 7kg podchodzić, ostatnio miała 6250 ale to było 2 tyg temu.
Zyrafka - podobno małe przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia, a chce częściej do cyca bo może pić mu się chce przez katar, może częściej przez buźkę oddycha
Lena - świetnie się prezentujecie i jacy zadowoleni
Uf nadrobialm produkcję dzisiejszą, u nas 2 z rzędu nocka przespana od 21 - 6, więc super, ja też tak jak piszecie wprowadzę pierwsze owoce i warzywa dopiero za miesiąc. Po wizycie u alergologa wiem też że jakieś kaszki będę małej podawać, mówiła że następnym razem mi wytłumaczy co i jak, myślałam że kaszki to troszkę później. Idę ogarnąć chatę bo dzisiaj moja przyjaciółka-przyszła chrzestna Igi przyjeżdża.