reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze???
Kompletnie nie mam czasu do Was pisać:-(staram się podczytywać ale i to nie zawsze wychodzi. Zaczęliśmy remonty w tym domu, który kupiliśmy, poza tym starsza córka w tym roku zaczęła szkołę, więc muszę jej poświęcić więcej czasu.
U nas w porządku. Natalka ślicznie rośnie jest wesoła i pogodna:tak:cierpliwa, spokojna i wogóle KOCHANA:-D Na szczepieniu 13 sierpnia miała juz 7200g:szok:. Cały czas karmię piersią, w nocy śpi z reguły od 23 do 5-6 rano więc nie jest źle:-).

Pozdrawiam Was kochane cieplutko i przesyłam buziaczki maluszkom:-Dpostaram się częściej zaglądać.

Hej dziewczynki. Pamiętacie mnie jeszcze???
Kompletnie nie mam czasu do Was pisać:-(staram się podczytywać ale i to nie zawsze wychodzi. Zaczęliśmy remonty w tym domu, który kupiliśmy, poza tym starsza córka w tym roku zaczęła szkołę, więc muszę jej poświęcić więcej czasu.
U nas w porządku. Natalka ślicznie rośnie jest wesoła i pogodna:tak:cierpliwa, spokojna i wogóle KOCHANA:-D Na szczepieniu 13 sierpnia miała juz 7200g:szok:. Cały czas karmię piersią, w nocy śpi z reguły od 23 do 5-6 rano więc nie jest źle:-).

Pozdrawiam Was kochane cieplutko i przesyłam buziaczki maluszkom:-Dpostaram się częściej zaglądać.

ja pamiętam, fajnie ze się odezwałaś Gosiu:))) Wszystkiego dobrego i szybkiego ukończenia remontu

z trójką dzieci i remontem nic dziwnego że nie masz czasu:))

Ja tylko się przywitam bo dzisiaj ciężka nocka u nas była, mała strasznie marudna - przez sen płacze i wyma****e rączkami, dopiero jak się ją wybudzi to się uspokaja. Właśnie ogarniamy z mężem mieszkanko tzn sprzątamy i zaraz zmykamy do teściowej na obiadek, pewnie zostawimy u niej małą na chwile a sami pojedziemy pozałatwiać pare rzeczy na mieście i tym sposobem wszyscy będą zadowoleni (teściowa czasami się żali że przyjeżdżamy na chwilę i już uciekamy :) a tak będzie miała zajęcia z małą ;)). Oki uciekam - koniec spania... całe pół godz :/ Miłego dnia.

ja też tak na szybko
miałam właśnie randkę z żelazkiem:tak:;-):-)
super sprawa tylko jeszcze musimy ją powtórzyć może jutro, bo dzis już nie mam siły, myślałam że coś więcej uda mi się popisać ale chyba mnie coś rozkłada, obie z Asia od rana kichamy i mamy katar, mam nadzieję że w takim towarzystwie Musiu nic od nas nie złapie,
a tak mnie głowa boli a jeszcze gdzieś u góry jakiś remont robią bo od 3 godz nic tylko wiertarę słyszę
lena, ita śliczne fotki
perfecta także super i te rude włosy świetnie wyglądały

fotki maluchów także przeurocze, a Majusia jak wysoko główkę podnosi, z Małgosi piękna modeleczka

ech lecę obiad dokończyć, a później na nauki musimy z małżem skoczyć:-)

lena, perfecta ślicze panny młode :):):)
eagle mnie tez czeka randka z żelazkiem :( mam cała sterte ubranek do prasowania :(
byłam dzis z majunią u lekarza na przeglądzie :)
waży 5960 i ma 63 cm
a tak się bałam ze mało je a ona tak ładnie przybiera :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry