ita dziękuje, bardzo bym chciała żeby było tek jak piszesz....
a co do obserwacji to właśnie nie zauważyłam nic co by mogło na to wskazywać, jak sie do niego mówi i uśmiecha to reaguje dobrze, po swojemu odpowiada i potrafi sie wybudzić przy jakiś bardzo głośnych krzykach np Asi wiec myślałam ze jest ok, ale ziarno wątpliwości zostało zasiane a ja zaczełam sie zastanawiać czy on nie reaguje tylko na nasz widok, póki co zostaje wierzyć ze będzie dobrze czekać
wierzę że będzie dobrze, trzymamy z Tymkiem kciuki
ten
aerozol do nosa mam w domu jeszcze z ciąży
i jak teraz podczas karmienia miałam mega katar to też kazali mi go użyć.
kajdusiu najlepszego dla Was:-) wytrwałości i wiele miłości na kolejne wspólne lata
a z tortem pomyślę i może zrobię tak jak Ty:-)
ewela tak codziennie można głosować
musimy walczyć bo jakiś kibol nas wyprzedził
kasiajanicka super że USG wyszło pozytywnie:-) a ten catering mi się nawet podoba, daj znać po chrzcinach czy byłaś zadowolona może i ja bym się zdecydowała, bo mi nie bardzo będzie miał kto pomóc, a sama i to jeszcze z Małym kiepsko sobie wyobrażam...
paula24211 przykro mi że z teściami taka niemiła atmosfera
nie macie możliwości samodzielnego mieszkania? a z allegro niestety nie pomogę, tylko kupuję
klementinka my w mieszkaniu mamy tylko 21stopni, do spania super, ale do kąpieli nie za bardzo tych trzech stopni brakuje, od teściowej przywieźliśmy grzejnik elektryczny i dogrzewamy przed kąpielą, ale na dniach mają ogrzewanie włączyć więc będzie prościej
Perfecta jeszcze raz gratuluję, widać że szczęśliwi jesteście, super wyglądaliście
avena też słyszałam o cycu lub butli podczas startu i lądowania, zobaczymy jak to wyjdzie, jak będzie płakał to trudno, ale ludzie będą się wściekać
chociaż mam to gdzieś...przecież nie zaknebluję Go...
gosiagro Majusia jakie ma cudne włoski, takie długie:-)
Lencja świetnie że mąż radzi sobie z córeczką:-) uchwyty kupiłam w realu, za dwa zapłaciłam 15,99, dla Kornelki był taki ładny ciemny róż
a dla nas tylko ta mdła zieleń