reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosiagro slicznie Majusia glowke trzyma, a jakie ma wloski dlugie! Czy mi sie wydaje? Lili sie wszystko wyciera, lysa babka z niej :D

Kajdusia fajnie ze mozna ten basen najpierw wyprobowac, no i te pampersy :D

Ide ogladac film dobrej nocki!

reklama
ita dziękuje, bardzo bym chciała żeby było tek jak piszesz....
a co do obserwacji to właśnie nie zauważyłam nic co by mogło na to wskazywać, jak sie do niego mówi i uśmiecha to reaguje dobrze, po swojemu odpowiada i potrafi sie wybudzić przy jakiś bardzo głośnych krzykach np Asi wiec myślałam ze jest ok, ale ziarno wątpliwości zostało zasiane a ja zaczełam sie zastanawiać czy on nie reaguje tylko na nasz widok, póki co zostaje wierzyć ze będzie dobrze czekać
wierzę że będzie dobrze, trzymamy z Tymkiem kciuki:tak:
ten aerozol do nosa mam w domu jeszcze z ciąży:tak:i jak teraz podczas karmienia miałam mega katar to też kazali mi go użyć.

kajdusiu najlepszego dla Was:-) wytrwałości i wiele miłości na kolejne wspólne lata:tak::tak::tak: a z tortem pomyślę i może zrobię tak jak Ty:-)

ewela tak codziennie można głosować:-D musimy walczyć bo jakiś kibol nas wyprzedził:wściekła/y::angry:

kasiajanicka super że USG wyszło pozytywnie:-) a ten catering mi się nawet podoba, daj znać po chrzcinach czy byłaś zadowolona może i ja bym się zdecydowała, bo mi nie bardzo będzie miał kto pomóc, a sama i to jeszcze z Małym kiepsko sobie wyobrażam...

paula24211
przykro mi że z teściami taka niemiła atmosfera:no:nie macie możliwości samodzielnego mieszkania? a z allegro niestety nie pomogę, tylko kupuję

klementinka my w mieszkaniu mamy tylko 21stopni, do spania super, ale do kąpieli nie za bardzo tych trzech stopni brakuje, od teściowej przywieźliśmy grzejnik elektryczny i dogrzewamy przed kąpielą, ale na dniach mają ogrzewanie włączyć więc będzie prościej

Perfecta jeszcze raz gratuluję, widać że szczęśliwi jesteście, super wyglądaliście:tak:

avena
też słyszałam o cycu lub butli podczas startu i lądowania, zobaczymy jak to wyjdzie, jak będzie płakał to trudno, ale ludzie będą się wściekać:baffled: chociaż mam to gdzieś...przecież nie zaknebluję Go...

gosiagro Majusia jakie ma cudne włoski, takie długie:-)

Lencja świetnie że mąż radzi sobie z córeczką:-) uchwyty kupiłam w realu, za dwa zapłaciłam 15,99, dla Kornelki był taki ładny ciemny róż:-D a dla nas tylko ta mdła zieleń:sorry2:

tyle ostatnio zdjęć ślubnych było na forum że i ja postanowiłam się pochwalić:-)

DSC_2402.jpgDSC_2207.jpgDSC_1904.jpgDSC_2171.jpgDSC_2441.jpgDSC_2361.jpg

Czesc Mamuski. Całe wieki tu nie zaglądałam.albo kompa nawalal,albo net...;/
Teraz mam nadzieje,ze bedzie juz lepiej...
Nie mam sznas nadrobic. Poczytam sobie tylko kilka str.wstecz... :/

Dzis bylam z Filipem u kardiologa, jest bez zmian. Liczylam,ze chociaz otwor owalny sie zamknal,ale jednak nie. Jedziemy na konsultacje do Centrum Zdrowia Dziecka, tylko jeszcze nie wiem kiedy.
Poza tym Fifi chyba dobrze sie rozwija. Wazy juz 6300! :)a troche malo je,wiec myslalam,ze przyrosty nie beda zbyt duze,ale idzie niezle-400 w dwa tyg.

Boziu jak sie ciesz,ze bede mogla juz tu zagldac. Tyle pytan mialam do Was przez ten czas... jak bez reki normalnie czasem sie czulam... hehe.
pozdrawiam i dobranocki...choc juz pewnie wszystkie spia... pa

Powiedział że to jest tendencja do odginania się, troszkę za duże napięcie mięśniowe, mam nie nosić "na samolot" czyli brzuszkiem do dołu bo to sprzyja odginaniu się. I łapki za bardzo zaciska, mam się spotkać z rehabilitantem który mi pokaże jak ją odpowiednio nosić i jak się bawić żeby przestała zaciskać. Poza tym wszystko fajnie. Troszkę mnie martwią te łapki:-(

Ja własnie dostałam też skierowanie do poradni rehabilitacyjnej ale najpierw zobacze co mi neurolog powie. Kacperek też miał zaciśnięte łapki przed dłuższy okres, starałam sie jak najczęsciej mu je otwierać i go głaskałam po wewnetrzej czesci rączek. teraz już jest lepiej ale jeszcze mu sie zdarza ze zaciska

Dzień dobry,

dzisiaj nie wiedzieć czemu Maja zaserwowała nam pobudkę o 2 w nocy:szok::szok: już nie pamiętam kiedy o tej porze ja karmiłam:-D:-D a potem następna była już standardowa jak zwykle o 6, teraz sobie z tatusiem w łóżku śpi:-)

Lencja - moja je na raz 130-160 ml, chociaż częściej jest to 130 ml, najczęściej te 160 ml to po nocy jest i czasami w ciągu dnia tez tyle zje
koriander, ita - w ogóle tych włosków Mai ujarzmić nie mogę:rofl2::rofl2::-):-) z boku głowy i na czubku ma takie długie i jej tak śmiesznie odstają:laugh2::laugh2:, co uczeszę to za chwilę i tak jakiś Chopin się robi:laugh2: natomiast z tyłu na środku ma wytarte
ita - śliczne zdjęcia, piękna kobietka z Ciebie:tak::tak:
AniaCh - witaj spowrotem:-)

Ja to o oglądaniu filmów mogę zapomnieć, mimo, że Maja wcześnie chodzi spać, to ja obejrzę kawałek i zasypiam, wczoraj dwa razy cofaliśmy bo przysnęłam i daliśmy sobie spokój i tym sposobem o 21:30 już spałam:-D, no ale rano wcześniej wstaje, to i wieczorem długo wytrzymać ciężko

reklama
Witam się i ja. Słoneczko za oknem, aż miło. Dzisiaj mamy szczepienie , aż sie boje po ostatnim. Ciekawe ile urosło moje "maleństwo":-D

Gosiagro- Majusia jest cudowna!:-DSilna kobitka, a do tego ta fryzurka.

Ita- zdęcia Boskie!!! Ładniusia z Was parka. Może i ja w końcu się przełamie i jakieś fotki pokaże:tak:
AniaCh- Miło,że jesteś znowu z nami. Ja też bym nie dała rady za dłygo bez forum. Uzależniła się.:rofl2:
Madzia- trzymam kciuki ,żeby wszystko było dobrze. Buziaki dla Małego.;-)
Ewuś- Własnie się zdziwiłam ,że ty o tej porze:happy2: No i fajnie,że masz taki nastrój. Teraz musi byc już tylko lepiej. A dziad niech żałuje. Jesteś świetną kobitą,i to bardzo ładną i masz cudowne dzieci. Życie cię jeszcze wynagrodzi. Trzymam kciuki!!!:-)
A za Zdec też mi się tęskni. Jakoś dziwnie tu bez niej.

Do góry