reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita85 no to sobie popijesz :-D:-D A ja dzis znalazlam piwka za 54 centy wiec juz jest lepiej :tak: Fajnie ze mezus juz wrocil.
MagdaM mimo ze wg ksiazek jedynki wychodza pierwsze to zdarzaja sie wyjatki, podobnie jak nie kazde dziecko zabkuje w 5-6msc bo niektore zabkuja wczesniej, inne pozniej, sa i dzieci ktore rodza sie z zebem :-) Lila ma napuchniete i przekrwione dziasla w miejscu trojek dolnych, czuje pod palcem zgrubienie, i to miejsce ja swedzi, wiec z tego wnioskuje ze to wlasnie trojki ida ;-)

zyraffka witaj w klubie u nas wczoraj tez bylo budzenie, juz po 3 poddalam sie i zostawilam mala u na s w lozku, przynajmniej nie musialam wstawac...:wściekła/y:

kalwa nie przejmuj sie, jeszcze kiedys znajdziesz czas na BB, na razie korzystaj z wolnych chwil jakie masz dla siebie, nie marnuj ich na internet :) Ja tam jestem po prostu uzalezniona heh

gosiagro zdrowka dla was kochane!

A co u Kajdusi ze sie nie odzywa???

reklama
Ita on sam trzyma butelke i sam pije !!!!???? jestem w szoku !! to nasze dzieci maja juz takie umiejetnosci ?? nawet nie wiedzialam ze Ercio moglby to juz robic bo caly czas tylko cyckowy
no mój też cyckowy, ale czasem podaję mu herbatkę koperkową, też byłam w szoku, że tak trzymał i pił, trochę mu pomagałam, bo momentami mu się wyślizgiwało, ale nie chciał puścić:-D a wpadłam na to by kupić te uchwyty bo ostatnio był na moim ściągniętym mleku i moja mama mówiła że sam trzymał butlę(nie cały czas) więc kupiłam mu uchwyciki:-p

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tak pięknie śpiących dzieci. Mój poprzedniej nocy trzy raz się budził a wczorajszej 4 razy. Chodzę już jak jakieś zoombie:(((
a mój już budził się raz między 24 a 6 rano, a teraz znów po trzy razy:baffled: więc wierzę że Ci ciężko...

ita85 no to sobie popijesz :-D:-D A ja dzis znalazlam piwka za 54 centy wiec juz jest lepiej :tak: Fajnie ze mezus juz wrocil.
MagdaM mimo ze wg ksiazek jedynki wychodza pierwsze to zdarzaja sie wyjatki, podobnie jak nie kazde dziecko zabkuje w 5-6msc bo niektore zabkuja wczesniej, inne pozniej, sa i dzieci ktore rodza sie z zebem :-) Lila ma napuchniete i przekrwione dziasla w miejscu trojek dolnych, czuje pod palcem zgrubienie, i to miejsce ja swedzi, wiec z tego wnioskuje ze to wlasnie trojki ida ;-)

zyraffka witaj w klubie u nas wczoraj tez bylo budzenie, juz po 3 poddalam sie i zostawilam mala u na s w lozku, przynajmniej nie musialam wstawac...:wściekła/y:

kalwa nie przejmuj sie, jeszcze kiedys znajdziesz czas na BB, na razie korzystaj z wolnych chwil jakie masz dla siebie, nie marnuj ich na internet :) Ja tam jestem po prostu uzalezniona heh

gosiagro zdrowka dla was kochane!

A co u Kajdusi ze sie nie odzywa???

to już taniej masz piwka, ale moje jeszcze tańsze:-p:-p:-p ale pewnie dlatego że mój był w jakiejś dziurze więc taniej niż w Amstredamie i wielopaki kupił
koriander czy to trójki to jeszcze nie wiadomo, moja pediatra mi mówiła że ząbki przesuwają się, więc może to jedynki "idą" na swoje miejsce?

dziewczyny nie wiem czy wszystkie czytały o Ani i Adasiu...?

głosujcie na Jej pudełko, to taki prezent od nas, jak wygramy to napewno choć trochę uśmiechu, słońca by się u Niej pojawiło u tych ciężkich chwilach

TWOJE PUDEŁKO

udało mi sie przeczytac cały dzień:-) niewile pamietam co kto napisał ale tak ogołem:

ja za chrzciny Filipa w zeszłym roku płacilam 100 zł, teraz za emilki tez dałam 100 zł , podobno w kościele co łaska więc nie ma co szaleć , przy maluszkach jest tyle wydatków...:baffled:

moja mała budzi sie dopiero ok 7 rano a ostatni raz karmie ją ok 21:00 :tak: łapki tez maltretuje no i zaczyna sie wdawać w dyskusje ze strszym braciszkiem,
co do butli to probowałam jej podnać herbatke skonczyło się grymasami i lekką złością, Synus widząc co sie dzieje przejął butle i podal siostrzyczce a ta pije:laugh2: probowała jeszce kilka razy i odemnie nie chce ale od Filipa ciągnie, nie kapuje ale niech jej będzie:-D pierwszymi usmiechami tez obdarowała brata:tak: i wogole na jego widok jakas taka rosna jest :-D

zyrraffka ślicznego masz synka :D

miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
Na -tuska mysle ze rodzenstwa maja wyjatkowa wiez od samego poczatku, pamietam jak w czasie ciazy Oli pojawial sie rano w lozku i jak tylko sie odzywal to Ercio kopal:) teraz tez widze ze bardzo sie cieszy na jego widok, zreszta milosc jest dwustonna czasem mam wrazenie ze Olaf najchetniej zgniotlby braciszka z milosci

Ita ja nie znalazlam tej historii gdzie to znajde, straszna tragedia

Zyrafka sliczne zdjecia

Wogole to sporo czerwcowek nie pojawilo sie od porodu ale ostatnio brakuje troche tych ktore pisaly po porodzie np nie ma dawno Gryzki Pauli ( tej ktora miala 3 letniego piotrusia) Gosi i jeszcze wielu innych, dziewczyny jak podczytujecie to sie odezwijcie czy wszystko u Was ok

Do góry