reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzisiaj przegladalam sobie strony na ebay (cos jak allegro) i nie uwierzycie co to juz ludzie nie wymyslaja:szok: Na podstawie zdjecia z usg od 11 do 14 tygodnia ktos moze mi powiedziec jaka bedzie plec dzidzi:-pTroche mi sie wierzyc nie chce ale coraz bardziej mnie kusi,tymbardziej ze grosze kosztuje:-pJak ktos chce to moze sobie poczytac,niestety po angielsku:-:)sorry:
Gender Prediction via Ultrasound Scan on eBay (end time 10-Nov-09 23:06:55 GMT)

A gwarantują zwrot pieniędzy w razie pomyłki :-D

reklama
Kama 83 ja Ci to za darmo przepowiem, podobno mam dar:-D:-D

hahaha ;-) Kama 83 ja to bym sobie odpuscila bo skoro nie jest na 100% to ci kazdy moze przepowiedziec ;-) Jak lekarz dobry to tez wypatrzy, ostatnio mi kolezanka poradzila aby zjesc cos slodkiego przed samym usg to dzidzia zaczyna "tanczyc" z przyplywu energii i lekarzowi bedzie latwiej podejrzec jak sie tak wywija na wszystkie strony :-p kupilam sobie marsa na czwartek hihi

Kama 83 ja Ci to za darmo przepowiem, podobno mam dar:-D:-D
Dzieki w takim razie zglosze sie jak tylko zdjecie bede miala:-D

Koriander-Ja patrze na to z przymrozeniem oka.Pomysl kto moze byc taki madry jezeli juz w 11 tygodniu stwierdzi plec dziecka a lekarz na usg powie ze jeszcze za wszesnie.Mnie zawsze cos kusi na poczatku ,ale pozniej po przemysleniu stwierdzam ze nie ma sensu:-D:-D.:-D

Ostatnia edycja:
Chyba otworze jakiś biznes :-D?
A tak poważnie w kilku przypadkach się sprawdziło, szkoda,że Was nie znam
"na żywo", bo bym chociaż spróbowała:-)

Ja w pierwszej ciąży już od 15 tygodnia wiedziałam,że będzie chłopak a 21 miałam już 100% pewność, bo jak mi się synek rozłożył na USG to ślepy by tylko nie zgadł co będzie:-D:-D

mojego kolegi mama, która jest pielęgniarką na noworodkach, twierdzi,że jak mam być dziewczynka to podobno się chowa na USG:-) a chłopak pokazuje wszystko od razu:-D

reklama
Do góry