to moze ta mam ktora przepowiada plec mi podpowie,prosze
Mam wrażenie,że będzie dziewczynka, bo jak się bardzo czegoś chce to się spełnia:-)
Życzę Ci tego z całego serduszka:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moze ta mam ktora przepowiada plec mi podpowie,prosze
Mam wrażenie,że będzie dziewczynka, bo jak się bardzo czegoś chce to się spełnia:-)
Życzę Ci tego z całego serduszka:-):-)
moj maz tez ma przeczucie na dziewczynke
no pati taaa popsulas forumco te kwadraciki oznaczaja pod naszymi nickami,dlaczego ja mam zolte a Wy zielone kurcze zepsulam cos?
co te kwadraciki oznaczaja pod naszymi nickami,dlaczego ja mam zolte a Wy zielone kurcze zepsulam cos?
hej kobitki: wróciłam juz ze szpitala i czuje sie dobrze,od kiedy minely mi niepowsciagliwe wymioty swiat nabrał kolorów;-))nawet mam apetyt;-) czopki na wymioty w razie czego mam ale narazie nie musze ich używac i mam nadzieje ze tak juz zostanie..maluch a sie swietnie,rosnie jak na drożdzach a jak w szpitalu puscili mi na głos bicie serduszka to sie poplakalam :-) oby zle samopoczucie bylo juz tylko wspomnieniem....