reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta jak bym miała wybierać to bym kwiata we włosy wpięła, ostatnio koleżanka na swoim weselu m iała storczyki wpiętte i wyglądała CUDNIE

dziś się obudziłamz niepokojem o bioderka Fifiego- ma wpisane po USG IIa, a lekarz powiedział, że to w porządku, jednak potem się okazało, że ten sam ortopeda doprowadził mojego kuzyna małego do zaniku kości i teraz schizuję, tym bardziej, że niektórzy przy IIA jakieś ćwiczenia z dzieckiem robili, dziś na necie poszukałam trochę na ten temat i teraz już sama nie wiem, do tego moja mam mnie nakręca, że ten ortopeda gdzie byłam to konował i mam koniecznie iść gdzie indziej

reklama
eagle- mam nadzieję, że ta krawcowa uszyje Ci suknię Twoich marzeń:)

kajdusia- ślicznie Małogonia śpi, oj pozazdrościć tylko, chociaż ja tej nocy nie mogłam narzekać, bo sen prawie siedem godzin:))

Łukaszek śpi, ciekawe jak długo to potrwa, najwyżej zapakuję go do wózka i wyprawa nad morze na lody i kawusię:))a co będę sobie żałować, oby tylko nie padało

kasiajanicka może dla własnego spokoju wybierzcie się do innego ortopedy albo chociaż jakieś usg we własnym zakresie i wtedy będzie wiadomo czy nadal jest IIa czy się poprawiło
kajdusia robimy podwójną imprezke z chrztem 16.10.
a radio dla dzieci bardzo ciekawe:tak:
Perfecta ja mam niby dobrany welonik do sukienki, jest śliczny ale ja też sie w nim jakoś nie widze i chyba z niego zrezygnuje na rzecz jakiegoś kwiatka, z reszta w tej kwestii zdam się na pomoc fryzjerki i zobacze co ona mi zaproponuje
Nadika naipiękniejsze życzenia z okazji rocznicy
kreatorka gratki dla Ninki, dzielna i duża dziewczynka
Anik oj to nieciekawa wizyta w przychodni, a waga Oskarka pokaźna
Kasiek super że z bioderkami już wszystko ok
Agi i z Twoimi płytkami także, mam nadzieję że już nie będą sprawiały więcej problemów i przysparzały ci stresów
zyraffka oj często te wyprawy na lody macie, zazdroszczę

i to by było narazie tyle nadrabiania bo maluch wzywa:-)

a własnie mialam sie pytac jak ubieracie maluchy do spania na noc???

moja śpi w pajacyku i jest przykryta kocykiem

A Małgoś jest bossska, od przeszło tygodnia zaczęła cudnie sypiać w nocy, nawet już nockę przesypuje- dziś spała 21-6 :szok: No uwielbiam ją :-D

no to bardzo ładnie śpi:-D:-D, Moja dziś spała od 20 do 5:40:-D:-D

Łukaszek śpi, ciekawe jak długo to potrwa, najwyżej zapakuję go do wózka i wyprawa nad morze na lody i kawusię:))a co będę sobie żałować, oby tylko nie padało

lody:szok::szok: wowww, to ile u Ciebie stopni? u mnie 12:-:)-(

eagle, perfecta - ja zrezygnowałam z welonu i miałam tylko storczyka we włosach i tez było ładnie :tak:

a własnie mialam sie pytac jak ubieracie maluchy do spania na noc???

Moja śpi w długim śpiochach z dł. rękawem i nóżkami, przykryta kocykiem i na to kołderka (kołderka praktycznie tylko nóżki zakrywa bo mała lubi z nóg sobie kocyk skopać)

Kurcze coś mi Kacperek od paru dni nie chce poobiedzie spac, jak sie obudzi o 16 tak potem już nie zaśnie i tak marudzi do kąpieli, nie wiem dlaczego.

u nas podobnie z tym spaniem :/ od ok 17 koniec spania i marudzi tak przed 19, widać ze zmęczona ale zasnąć ani mysli - wczoraj udało mi się ją ukołysać to spała 10min. Mam wrażenie że kojarzy że niedługo kąpiel i już się spać nie opłaca.

Mój mąż od wczoraj lata po lekarzach, dzisiaj rtg karku jutro neurolog :/ prawie nie ma go w domu.

gosiagro u mnie dzisiaj 16 stopni, ale popoudniu chyba ma padać, oby taknie byo, bo chcę zaliczyć spacerek a mały teraz śpi to już nie chcę go wybudzać,

mój łukasz śpi w body na długi rękaw i pajacyk cienki albo troszkę grubszy, zależy jaki mam:) i pod grubym kocykiem, ale w pokoju tylko 21 stopni

Dzieki za odpowiedzi :) Jakos mi sie zimno wydalo i pomyslalam o spiworku, ale skoro piszecie ze kocyk i oslonka wystarczaja to i ja tak na razie zostawie :)

Jagoda spi w body bez rekawow i na to pajacyk ze stopkami i pod średnim kocykiem. U nas zawsze okno w nocy otwarte..

Perfecta, eagle- ja tez nie mialam welonu. Mialam za to kapelusz z wielkim rondem :):)

perfecta, myślę że kwiaty we włosach są cudne do ślubu, najbardziej mi się podoba orchidea. Na jaki bukiet się zdecydowałaś???
Mały się budzi , lecę na dworek:))

reklama
Do góry