reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Uff, wreszcie koniec tego dnia... Majusia dała dzisiaj w kość, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej:tak::tak: na szczęście teraz po kąpieli usnęła bez placzów, uff padnięta jestem

kajdusia - witajcie w domu:-), szkoda, że pogoda nie dopisała, ale przynajmniej popiwkowałas z naszymi laskami:-D
MagdaM - super zakup:tak:
koriander- najlepszości dla Lilianki, duża już z niej panna:-D:-D zdjęcie się nie otwiera, ale już luknełam na nk, śliczna:-D
Agi - super, że płytki rosną, ale nie zazdroszczę tych wahań:no:, mam nadzieje, że już tylko będą rosły:tak:
Kasiek - super wieści, innych się nie spodziewałam!
Anik - widzę, że u ciebie też ciężki dzień:-(, no a waga to klasowa:-D, masz co dzwigać:-)

Ja zaraz chyba zmykam spać, do jutra, mam nadzieje, że będzie lepiej, bo już będę sama z małą. Dobranoc

reklama
MagdaM my mamy ten sam po Olafie czeka na ercia w garazu tak jak pare innych wiekszych zabawek :))

Koriander wyglada bosko ale bym zjadla :szok: a Lili to juz 3 miesiace ??!! ale ten czas szybko leci !! Buziaki dla malej

kajdusia powodzenia jutro w przedszkolu to pierwszy raz ??

Kasiek gratuluje !! wiem jak Ci ulzylo bez tego pieluchowania tez to ptrzerabialam z Olem niby zakladalam mu tylko na noc ale strasznie bylo mi go zal ze sie biedak nawet ruszyc nie moze. A rajtki z Voli tez polecam

Anik Wiktoria sie musiala biedna nacierpiec dorosly ledwie to znosi

Kreatorka ale jej serwujesz repertuar, a przybyli ulani pod okienko znasz??

Zyrafka nie draznij mnie ta pogoda, u nas leje tak jak zaczelo w nocy do tej pory bez chwili przerwy !!z malym nie dalam rady wyjsc w zwiazku z tym marudzil caly dziuen i ucinal sobie 15 min, z tego wszytskiego nawet teraz po kapaniu mial problem z zasnieciem

Agi super ze plytki tak wysoko

Moze ktoras z was zaczaruje ta pogode \bo u nas prognozy takie na jutro jak dzisiejszy dzien zwariowac mozna zreszta az do wtorku temp ok 15 st ..... tyle ze jutro ostatni dzien z deszczem, choc tyle...

chyba nie mam siły pisać, boli mnie głowa, tak na zatoki chyba :( oby to nie było to, bo nie chciałabym zarazić filipa, a katar dzis od popołudnia mam :( idę spać, dobrej nocki :)

p.s. rajstopki postanowiłam w h&m kupować, super są a cena podobna do innych

kurtkę na allegro za całe 5 pln wylicytowałam, a i jeszcze półśpiochy kupiłam http://allegro.pl/item1197617968_1197617968.html i polecam, bo sa jakościowo dobre, tanie a i wysyłka ekspresowa, wczoraj kupiłam, dziś dostałam z rana :)

Ostatnia edycja:
Witam się dzisiaj dopiero teraz,
Natanek z mężem śpią a ja buszuje na BB :)
ale nakrzyczałam na męża :/, wylał małemu wit D3, prosiłam by dał kroplę na łyżeczkę no i on w jednej ręce trzymał otwartą buteleczkę z wit a w drugiej łyżeczkę i nie wiem jak to zrobił ale przechylił butelkę i prawie cała wit wylądowała na jego spodniach, a ja nie potrzebnie się zdenerwowałam i nakrzyczałam na niego (przecież to był wypadek) ech.. trudno jakaś nerwowa dzisiaj jestem.
Mam wyrzuty sumienie, jutro będę musiała mu to wynagrodzić - mamy jutro 3-cią rocznicę ślubu, ciekawe jak nam minie ten dzień.

Co do noszenia to Natanek tak się nauczył że praktycznie muszę go cały czas nosić, dzisiaj to już przeszedł samego siebie, tylko telewizor się liczył, jak zmieniłam pozycję że nie widział tv to zaczęło się marudzenie.

kajdusia witajcie w domu :) trzymam kciuki z pierwsze dni w przedszkolu :)

Magda M fajny chodzik :) mały napewno będzie zadowolony

koriander ciasto wygląda pysznie. Najlepsze życzenia dla Lilianki!!! :))

Agi78 super że płytki rosną

Kasiek1983 cieszę się że z bioderkami wszystko dobrze. My mamy jutro 3 wizytę kontrolna - na dwóch które już mieliśmy dostał Ia więc myślę że już się nic nie zmieni.

Anik79; no to sporo przeżyć miałaś jak na jeden dzień, biedna Wiktoria - napewno ból okropny, a z Oskarka to już kawał chłopa :))

dobranoc dziewczynki :)

Lena- a cycki chociaz zaslonilas?? Ja tez dzisiaj bylam na poprawe samopoczucia :)

Koriander- najlepsze zyczenia dla Lilianki!! Ale czas szybko leci! Za tydzien i moja gwiazdeczka bedzie miala trzy miechy :)

Agi- super wiesci! Tak trzymaj!

Nadika- ja tez sie czasem na mojego wydre bez wiekszego powodu i potem mi glupio, ale staram sie zaraz przeprosic zeby sie jakies żale nie nakładały.

Jutro Hanka do przedszkola wreszcie wraca i normalnie czuje sie jak bym wakacje zaczynala. Z jednym dzieckiem w domu to normalnie taki luuz i to jeszcze z takim grzecznym jak Jagoda to zyc nie umierac. Z tej okazji wybieram sie do centrum handlowego :)
Co do ubranek na jesien- zima to juz mam wszystko. Cieple dresy, rajstopki (z h&m), czapki, kurteczke, kombinezon na zime :), bodziaki z dlugim rekawem. Jagoda nosi juz rozmiar 68 i jest na styk wiec zaraz wskoczymy w 74 !!!! Normalnie w szoku jestem jaka ona duza, z reszta warszawianki na spotkaniu tez sie dziwily ze wielka :):)

Uciekam chyba spac..

Witam się dzisiaj dopiero teraz,
Natanek z mężem śpią a ja buszuje na BB :)
ale nakrzyczałam na męża :/, wylał małemu wit D3, prosiłam by dał kroplę na łyżeczkę no i on w jednej ręce trzymał otwartą buteleczkę z wit a w drugiej łyżeczkę i nie wiem jak to zrobił ale przechylił butelkę i prawie cała wit wylądowała na jego spodniach, a ja nie potrzebnie się zdenerwowałam i nakrzyczałam na niego (przecież to był wypadek) ech.. trudno jakaś nerwowa dzisiaj jestem.
Mam wyrzuty sumienie, jutro będę musiała mu to wynagrodzić - mamy jutro 3-cią rocznicę ślubu, ciekawe jak nam minie ten dzień.

Lena
- jak ja Ci zazdroszczę wesela, pamiętam jak do swojego się szykowałam a potem noc minęła zbyt szybko :) a jak tam Gaja, ciągnie z butli? z sąsiadką przetrenowałą sam na sam?

Co do noszenia to Natanek tak się nauczył że praktycznie muszę go cały czas nosić, dzisiaj to już przeszedł samego siebie, tylko telewizor się liczył, jak zmieniłam pozycję że nie widział tv to zaczęło się marudzenie.
[/B]

jutro pójdziecie po nową receptę i będzie nowa buteleczka, ja jak podaję wit D to celuje prosto z butelki do buzi Filipa, czasem trafię, czasem nie, ale generalnie w butelce się dużo kropel mieści i jak kilka stracę, to nic się nie stanie :)

a co ja mogę na przeziębienie brać? bo chrypę powoli mam jak stary pijak :(

a co ja mogę na przeziębienie brać? bo chrypę powoli mam jak stary pijak :(
Syrop hedelix lub stodal na chrype i ew. kaszel. A na przeziebienie Aliofil tabletki z czosnku, apap na zbicie gorączki.
A z domowych sposobow to herbata z cytrynką albo z sokiem malinowym, nacieranie stop spirytusem lub amolem itp.

Ostatnia edycja:
Wczoraj bylam ostatnia a dzisiaj PIERWSZA :):)

DZIEN DOBRY!!!!

Wkładacie juz jakieś spiworki do wozkow?? Czy na razie tylko kocyk i osłonka?

Ostatnia edycja:
reklama
to ja jako DRUGA się melduję

na razie do wózka mam kocyk i osłonkę, nawet ostatnio myślałam o śpiworku, ale póki co nie mam

za to w łóżeczku na noc mam, bo fifi tak kopie, że koc to nie miał z nim szans i już zakupiłam na zimę porządniejszy

muszę jeszcze z 2 pary rajtek mu kupić, ale to w przyszłym tyg, dziś robie ciasto na jutro, jutro pewnie goście jacyś, a jak zamiast prezentu dostanę pieniążki, co się często zdarza, to mam plan kupić torebkę i storczyka, więc będzie wyprawa do centrum handlowego i przy okazji kupię rajtki :)

kurcze 21 skonczyl mi sie okres a wczoraj znowu sie zaczal:( co jest grane czyzby to Azalia tak działała?

u mnie działa podobnie- biorę od 10 sierpnia, 15 zaczęłam krwawić, trwało to tydzień, potem z 3 dni przerwy i znów, jak tak dalej będzie ot zrezygnuję z tego, bo bez sensu brać tablety jaki tak nie korzysta się z ich zbawczej mocy

Do góry