witajcie
od rana próbuje napisac i cały czas coś...dołącze się do narzekających na pogodę brrr jak zaczęło padać w nocy tak do tej pory
do tego ja jakaś podnerwiona jestem, wszystko mnie dziś drażni, nie wiem czy to mój już 2 dzień ma wolne i jakos zorganizować się nie moge bo co chwilę coś chce ech....
to sobie ponarzekałam
wybaczcie że nie poodpisuję każdej ale czytałam a raty i pewnie wiele wątków mi umknęło już
przede wszystkim piękne fotki ślubne, dziewczyny super na nich wyglądałyście wszystkie- dziekuję wam za to bo mam mniej więcej rozeznanie co do kiecek i bukietów, mam nadzieję że teraz łatwiej będzie mi się na coś zdecydować
zdjęcia dzieciaków cudowne, tyle razy juz było stwierdzane że
nasze czerwcówkowe maluchy są najpiękniejsze ale napiszę to jeszcze raz
:-)
lena to nie zazdroszcze takich zakupów hurtowych, ale pewnie przy takiej ilości gości to pewniej taniej wyjdzie,
ja poszłam na łatwiznę i na gotowe, wszystko zamówiłam w hotelu i o nic się nie muszę martwić - nasze zadanie polega na ustaleniu menu i zakupie alkoholi i tyle, wygodne tylko żeby tyle nie kosztowało, ale cóż gdybym miała sama bawić się w organizacje t oz dwójką dzieciaków nie ma na to szans w napewno nie w tak krótkim terminie
to może jeszcze się pochwalę to nasz lokal sala Kominkowa
Galeria zdjęć
yoshe ja mam puzzle piankowe po córci i super się sprawdzają, ja polecam
układam je na podłodze a na to matę lub kocyk i jest ok
ech... i tyle jeszcze chciałam wam napisać ale juz nie pamiętam
więc wkleje wam fotkę moich dwóch ukochanych meżczyzn
Zobacz załącznik 278411Zobacz załącznik 278412
hahaha jak sie mój dowie że wkleiłam jego fotkę to dopiero będzie
ale co tam