reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale jestem zła az siedzę i płaczę.....poszłam do lekarza spyac o to pieprzone mleko a pielegniarka mówi, żemnie nie przyjmie bo za duzo pacjentów...ja pierniczę dzwoniłam wczoraj do rcepcji to mówiły piz..... ze nie musze sie rejestrowac....zarejestroała mnie na srode ale to juz chyba mi n ie potrzebne bo nie zdąze przejść n mleko do soboty;Z(

reklama
A jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.

a ja myślę że takie puzzle będą dobre, też sie przymierzam do ich zakupu :)

ja czasem boje sie do pieluchy zajrzec:D
chyba ze samo do mnie ucieka;p

kalwa - robisz makramy??? a lampe byc umiaal zrobic?

nauczyłam się na zpt w 4 klasie :)
i uwielbiam, choć tych branzoletek z muliny nie umiem :/
jesli któras chce to jak tylko znajdę dobry sznurek to zrobię (25m potrzeba)
cobra trochę rozwiń prosze swoją myśl bo nie ogarniam :(

witajcie
od rana próbuje napisac i cały czas coś...dołącze się do narzekających na pogodę brrr jak zaczęło padać w nocy tak do tej pory
do tego ja jakaś podnerwiona jestem, wszystko mnie dziś drażni, nie wiem czy to mój już 2 dzień ma wolne i jakos zorganizować się nie moge bo co chwilę coś chce ech....
to sobie ponarzekałam
wybaczcie że nie poodpisuję każdej ale czytałam a raty i pewnie wiele wątków mi umknęło już
przede wszystkim piękne fotki ślubne, dziewczyny super na nich wyglądałyście wszystkie- dziekuję wam za to bo mam mniej więcej rozeznanie co do kiecek i bukietów, mam nadzieję że teraz łatwiej będzie mi się na coś zdecydować:tak:
zdjęcia dzieciaków cudowne, tyle razy juz było stwierdzane że nasze czerwcówkowe maluchy są najpiękniejsze ale napiszę to jeszcze raz:tak::-)

lena to nie zazdroszcze takich zakupów hurtowych, ale pewnie przy takiej ilości gości to pewniej taniej wyjdzie,
ja poszłam na łatwiznę i na gotowe, wszystko zamówiłam w hotelu i o nic się nie muszę martwić - nasze zadanie polega na ustaleniu menu i zakupie alkoholi i tyle, wygodne tylko żeby tyle nie kosztowało, ale cóż gdybym miała sama bawić się w organizacje t oz dwójką dzieciaków nie ma na to szans w napewno nie w tak krótkim terminie
to może jeszcze się pochwalę to nasz lokal sala Kominkowa
Galeria zdjęć

yoshe ja mam puzzle piankowe po córci i super się sprawdzają, ja polecam
układam je na podłodze a na to matę lub kocyk i jest ok

ech... i tyle jeszcze chciałam wam napisać ale juz nie pamiętam
więc wkleje wam fotkę moich dwóch ukochanych meżczyzn
Zobacz załącznik 278411Zobacz załącznik 278412

hahaha jak sie mój dowie że wkleiłam jego fotkę to dopiero będzie :) ale co tam :)

Ostatnia edycja:
koriander-u mnie winogronka też już dojżewają tylko ja będe z nich jak co roku winko produkować;-)
magda m,nadika,kpi,bakteria,kalwa,eagle-śliczne maluszki:tak:
ewela-twoje foty mi się nie wyświetlaja,ja mam tylko 5cm mniej od ciebie :happy2:
perfekta-kiedyś też na namysłowska jeżdziłam ale teraz niebardzo mam czas
yoshe-puzzle są super mam po marysi ale musze jeszcze dokupić

Co do czekolady ja wcinam i nic małej nie jest a u ortopedy wszystko ok

to zależy ile ostatecznie będzie gości i jakie menu bo nad tym narazie myślimy i ostatecznie ustalimy ok 10 września
koszt ok 160-170 zł za osobę ( w to wliczone wszystko co do jedzenia, napoje plus ciasta i tort) plus alkohol we własnym zakresie

och... mój Musiu już wstał, trzeba się nim zająć żeby mi lali nie obudził

reklama
Witam piątkowo :-) od rana jestem zabiegana koszmarnie juz mnie te ciągłe obowiazki domowe przytłaczają. Nie mogę się doczekać jutrzejszych zakupów i chwili dla siebie. :happy: Dobrze, ze Ninka jest grzeczna, bo nawet bez jej grymasów brakuje mi rąk :-D ale dziś zaszalałam i na obiad upiekłam pizze, a na deser moje ulubione ciachoo krówkaaaa :-D dobrze, że mogę jeść wszystko i małej to nie szkodzi :happy: A oto efekt mojego dzisiejszego kulinarnego zabiegania:
krpizza.jpg

Do góry