reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
yoshe - polecam Ci lupexik na wiatracznej. Cały parter jest w ubrankach dla maluchów. Ja jeżdżę na bazarek na namysłowskiej lub pod żyrafę (olimpia)
czy chodzi o ten w universamie? Słabo znam Warszawę, bo mieszkam w jej okolicach od kilku miesięcy, ale do wiatracznej umiem trafić :-) Tylko kiedy mi się uda wybrać?? Może w sobotę zostawię męża z małym i wyskoczę poszaleć po sklepach. Nie mam się w co ubrać na te chrzciny.

Jeszcze mi się przypomniało, że ktoś mnie pytał o szczepionkę. Otóż była to Pentaxim czyli chyba 5w1, bo na żółtaczkę mieliśmy wcześniej. Nikt nie pytał jaką chcemy :-/
I jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi w sprawie miejsca kłócia! Dziś już spokojniej /odpukać/.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że Hubek waży już 6,5 kg. Nic dziwnego, że rozmiar 68 robi się powoli za mały ;-)

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio trzymałam małego na rękach, miał na sobie body. Nagle zrobił kupkę - wystrzał z armaty. Połowa znalazła się na mojej ręce ;-) Nie wiem, jakim cudem, skoro miał solidną pieluchę ;-)

A jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.

A jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.
kładę Oskara na podłodze na podwójnie złożonym kocu - puzle piankowe jakoś do mnie nie przemawiaja:)

czy chodzi o ten w universamie? Słabo znam Warszawę, bo mieszkam w jej okolicach od kilku miesięcy, ale do wiatracznej umiem trafić :-) Tylko kiedy mi się uda wybrać?? Może w sobotę zostawię męża z małym i wyskoczę poszaleć po sklepach. Nie mam się w co ubrać na te chrzciny.

Jeszcze mi się przypomniało, że ktoś mnie pytał o szczepionkę. Otóż była to Pentaxim czyli chyba 5w1, bo na żółtaczkę mieliśmy wcześniej. Nikt nie pytał jaką chcemy :-/
I jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi w sprawie miejsca kłócia! Dziś już spokojniej /odpukać/.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że Hubek waży już 6,5 kg. Nic dziwnego, że rozmiar 68 robi się powoli za mały ;-)

Na przeciw uniwersamu wejście bodajże od waszyngtona taki z czerwono-białym logo dwu pietrowy. Yoshe a w której okolicy podwarszawskiej mieszkasz?

reklama
się kimłam :p
maja też śpi i mi się oko przymknęło jak od rana sprzatałam hhehe
perfecta nie przejmuj się, ja też mało piszę więc o mnie dziewczyny też tak mogły myśleć, a przez jedną taka to pół dnia przepłakałam, zdjęć nie dodawałam bo nie umiałam, teraz jak mnie tu zacne grono poinstuowała to bym mogła co chwila coś nowego wrzucać :) też nie lubię siebie na zdjeciach :( teraz żaluje bo m ma z naszą kruszynką a ja nie i juz tego nie wrócę :(
moje jedno z ulubionych zdjęć jak majunia była tak malutka
DSC06331.jpg

yoshe skad jesteś, moze z moich stron? byśmy razem na ciuchy skoczyły :)

Do góry