Kasiula1982
Fanka BB :)
mój co dwa dni też kupale robi, a raz to nawet 7 dni miał przerwy ale potem jak zrobił, to do kąpania od razu z nim szliśmymoj jedna na dwa dni az po pachy. nie za rz/zadko czasem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój co dwa dni też kupale robi, a raz to nawet 7 dni miał przerwy ale potem jak zrobił, to do kąpania od razu z nim szliśmymoj jedna na dwa dni az po pachy. nie za rz/zadko czasem?
Koraliki, korale, kamienie szlachetne, kamienie ozdobne, perły, srebro, koral, akcesoria jubilerskiekasia ja poproszę, sama robie kolczyki z kryształami swarovskiego
strasznie lubię takie dłubanie, uwielbiam robić makramy ze sznurka na kwiatki
czy chodzi o ten w universamie? Słabo znam Warszawę, bo mieszkam w jej okolicach od kilku miesięcy, ale do wiatracznej umiem trafić :-) Tylko kiedy mi się uda wybrać?? Może w sobotę zostawię męża z małym i wyskoczę poszaleć po sklepach. Nie mam się w co ubrać na te chrzciny.yoshe - polecam Ci lupexik na wiatracznej. Cały parter jest w ubrankach dla maluchów. Ja jeżdżę na bazarek na namysłowskiej lub pod żyrafę (olimpia)
mój co dwa dni też kupale robi, a raz to nawet 7 dni miał przerwy ale potem jak zrobił, to do kąpania od razu z nim szliśmy
kładę Oskara na podłodze na podwójnie złożonym kocu - puzle piankowe jakoś do mnie nie przemawiajaA jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.
czy chodzi o ten w universamie? Słabo znam Warszawę, bo mieszkam w jej okolicach od kilku miesięcy, ale do wiatracznej umiem trafić :-) Tylko kiedy mi się uda wybrać?? Może w sobotę zostawię męża z małym i wyskoczę poszaleć po sklepach. Nie mam się w co ubrać na te chrzciny.
Jeszcze mi się przypomniało, że ktoś mnie pytał o szczepionkę. Otóż była to Pentaxim czyli chyba 5w1, bo na żółtaczkę mieliśmy wcześniej. Nikt nie pytał jaką chcemy :-/
I jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi w sprawie miejsca kłócia! Dziś już spokojniej /odpukać/.
Aha, zapomniałam się pochwalić, że Hubek waży już 6,5 kg. Nic dziwnego, że rozmiar 68 robi się powoli za mały ;-)