reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta nie przejmuj się! ja też mogę być trolem, bo do tej pory nie pokazałam siebie ani synka na żadnym zdjęciu :sorry2:. W sumie po dzisiejszej nocy wyglądam jak trol hahaha :-D:-D:-D
a tak serio to wkurza mnie strasznie to, że żeby Waszą produkcję postów nadgonić, czytam w komórce w czasie karmienia. a potem jak siadam do kompa, żeby w końcu coś napisać to zapominam połowę tematów, na które miałam odpisać, albo już są one dawno nieaktualne :baffled:

jedyne co pamiętam, to że się zastanawiałyscie co oznacza podwyższony poziom płytek krwii u maluszka. u nas trochę spadł, ale nadal jest za wysoki, bo wynosi 480. pediatra powiedziała, że normy w wyniku są dla ludzi dorosłych i że dzieciaczki mogą mieć taką dużą ich ilość. ale ponieważ była to lekarka na zastępstwie naszej, więc jej nie ufam i jeśli któraś z Was wybierze się do lekarza i potwierdzi, że za dużo płytek to nic złego, będę wdzięczna!:happy2:

druga kwestia to zakupy w ciucholandach. ja żałuje, że w okolicy nie ma takiego, w którym można kupić ubranka dla maluchów. ostatnio udało mi się jedynie upolować fajny śpiworek w rozmiarze 74 z early days, właśnie się pierze :-)

muszę też zakupić białą koszulę dla mojego małego mężczyzny, bo na 12 września zaplanowaliśmy chrzciny i kompletnie nie wiem gdzie :sorry2:

dołączam do grona uziemionych z powodu deszczu :dry: i do grona zachwycających się zdjęciami Waszych pociech!!! macie cudowne dzieciaczki! :-)
miłego dnia /właśnie się chłopak budzi na jedzonko>uciekam/

reklama
Chciałabym abyście mnie dobrze zrozumiały Ja się na prawde nie obrażam :) za stara juz jestem na fochy (no chyba że fo****ę się na mojego przyszłego męża) . Wiem bardzo dobrze że w sieci jest mnóstwo anonimowych wariatów, natomiast wydawało mi się że pisząc moje posty nikomu krzywdy nie robię , wczoraj odniosłam troszke inne wrażenie po tej "konspiracyjnej "aferze""
Jeśli kogos skrzywdziłam moimi postami to bardzo przepraszam , natomiast porównywanie mojej osoby do wariata/wariatki z 22 czerwca która/y wymyślił sobie taką tragedię nie ukrywam iż bardzo mnie zabolało. Mimo iz nie znam Was a Wy mnie to człowiek bierze takie rzeczy do siebie. Wiem że mam mało postów ale każdy tutaj zaczynał kiedyś prawda?
Może się za bardzo mądrzyłam - nie wiem , pewnie tak ale nie było to dzialanie w złej wierze
Poza tym lubię jak mi ktoś mówi prosto w oczy co mu nie gra a nie jakieś sprawdzanie nie jest poważne zadawanie mi dziwnych pytań . Zapytałam prosto z mostu ,bo sprawdzając wczoraj wiadomości na pw sprawdziłam ilość osób odwiedzających mój profil. Były 3 po wypowiedziach i w trakcie debaty na zamknietym wątku nagle zrobiło się osób troszke więcej i zaczęly sie dziwne pytania do mnie. Na prawde wystarczyło do mnie wysłac pw z zapytaniem i prośba o zdjęcia nie wiem metryke Jaśka itp bo macie przypuszczenia że moge być oszustem. Od razu zrobiłabym wszystko by oczyscić się z zarzutów .
Dziękuje wszystkim za słowa miłe. Mam nadzieję że Wam wystarcza moje wyjasnienia i nie zaśmieciłam watku moimi spostrzeżeniami ale nie lubię jak coś jest nie wyjaśnione i stawia mnie do tego wszystkiego w złym swietle.
Nie rozumiem dlaczego teraz się wypieracie tego że podejrzewana byłam ja ? Przeciez to nic złego i rozumiem że chronicie grono przed oszustem
Za duzo zbiegów okoliczności w tak krótkim czasie by można było powiedzieć że to nie mnie podejrzewano.
Jeszcze raz sory za prywatę ale musiałam bo by mi na wątrobie leżało dalej...

każdy ma tu prawo powiedziec co mu na wątrobie leży :)

Odezwę się i ja, bo i ja zacznę być podejrzewana o brzydkie rzeczy - nie dość, że nowa, to jeszcze tak rzadko się udziela :-) Nie chcąc się więc wbijać w Wasze wątki, chciałam się przywitać z rana (z południa ;-) ) i oznajmić, że i u nas dziś pogoda beznadziejna, ale od wczoraj mamy nowy wózek i nie zawaham się go użyć mimo deszczu :-D Wreszcie super sprzęt do jeżdżenia z małym!! :-)

Dodaję zdjęcia Witka :-)

Załączniki

• usmiech.jpg
    usmiech.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 35
  • hotdog.jpg
    hotdog.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
bakteria ,jaki wozek, no pochwal sie nowym mercedesem :-D

Dzięki za zainteresowanie :-)
Oto nasz wózek (uważam, że śmiesznie tani jak na taki sprzęt - jest naprawdę super, bo już go mamy od wczoraj i wszystkie opcje obczajone ;-) ): WÓZEK V-VIOLA 3W1 FOTELIK-GRATIS! KOŁA POPMPOW. (1189151891) - Aukcje internetowe Allegro
To producent, który dopiero wchodzi na rynek, potem wózki mają być droższe, no i bez gratisów jak teraz, typu fotelik samochodowy. Nasz kolorek to X18, do tego doczepiłam na dole rejestrację "WITEK" ;-)
Poprzedni mieliśmy używany i miał jak dla mnie same wady - teraz wreszcie nowy!! Jestem przeszczęśliwa :-)

cobra18, a jakże ;-) Nasz mały fast food żarłoczek ;-)

mój fifi najbardziej przy karmieniu się do tyłu wygina, bo na oparciu kanapy ą pomarańczowe kwiaty i on kocha na nie patrzeć :D idę się do porządku doprowadzić (czyt. umyć) i ruszam na wyprawę z fifim :)

reklama
yoshe - polecam Ci lupexik na wiatracznej. Cały parter jest w ubrankach dla maluchów. Ja jeżdżę na bazarek na namysłowskiej lub pod żyrafę (olimpia)
Dziewczyny wyżaliłam się i już mi lepiej ,powiem szczerze że ja też jak troll dzisiaj wyglądam bo ciężko mi było spać w nocy
Mam propozycję - zapominamy o sprawie a ja postaram się częściej zamieszczać Jasieńka i od czasu do czasu moje choć z tym drugim może być ciężko bo ja nie cierpie się fotografować.
Tak czy inaczej dzięki ! Cieszę się że powolutku wszystko wraca do normy

P.S. Jaś dzisiaj prawie cały dzień w chuście z przerwami na jedzonko i poleżenie chwilkę w łóżeczku. Taka maruda jak nie on. Pewnie pogoda. Troszke się obawiam bo muszę go zostawić z teściową na 2 h by jechać do archkatedry na bierzmowanie mego ukochanego.

Ostatnia edycja:
Do góry