reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nasza ostatnio strasznie sie rekami odpycha jak ja trzymam przodem do siebie, prostuje rece i sie wygina do tylu i rozglada po pokoju, chyba powoli przestaje lubic pozycje "tylem do swiata". Moze probuj nosic Pole pleckami do brzucha, moze chce sie rozgladac?

Hm, spróbuje :) Wczoraj jak ją trzymałam na rękach i zaczęła się tak odchylać i odpychać rączkami do tyłu, to jak się zamachnęła, to wylądowała nosem na moim ramieniu i był płacz.. dobrze, że nos cały :)

A u nas też pada od rana... Wczoraj było jeszcze fajnie, ale dzisiaj kicha.. :/

wrrrr tylko nie wieza dupa_.gif

glowa mnie boli ...

koriander przepis super i babeczki wyglądają smakowicie ale jeszcze nie czas dla mnie bym je zjadła - czekolada.
A Ty karmisz piersią? bo ta czekolada chyba nie bardzo jak się karmi.
karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowe :)

cześć Wszystkim, póxiej popiszę, mały śpi a ja idę prasować. Kucze już trzecią noc pod rząd Łukasz budzi się na jedzenie co 2 godziny, a ja chodzę jak zmora niewyspana. Na dodatek bardzo duzo sika, tak mi się wydaje

karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowe :)

A to nie jest tak jak kobieta karmi piersią i zje czekoladę to dziecko ma zatwardzenie??

cześć Wszystkim, póxiej popiszę, mały śpi a ja idę prasować. Kucze już trzecią noc pod rząd Łukasz budzi się na jedzenie co 2 godziny, a ja chodzę jak zmora niewyspana. Na dodatek bardzo duzo sika, tak mi się wydaje

Wiesz co to przed karmieniem ściągnij trochę mleko tego wodnistego...może to pomoże:)Niech otrzyma to troszkę tłuściejsze;)

reklama
Hej kochane. Nie mogę się odmulić po dzisiejszej nocce. Już druga z rzędu kiedy mały po dwa razy wstaje- a było tak pięknie. Chyba muszę dzisiaj akcje czopek zrobić , bo już 6-ty dzień bez kupy. Co prawda jest wszystko OK, nawet brzuszka nie ma dużego ,ale to już trochę długo.
Avena, Anecznik- ja już czekam na wrześniową 6-tą serie Hausa. Nie mogę się doczekać. A odcinek z kotem był naprawdę niezły. Super był też z tą rączką płodu co złapała hausa za palec podczas operacji. Maskra :)

Lenka, jak tam przygotowania? To już tydzień został :) Chyba przyjade do ciebie już po wszystkim, na jakiech dobre ciacho :)

Ide w końcu jakieś śniadanko wszamać. Miłego dzionka.

Do góry