EWELA szpile ubieraj a nie baleriny
Ja idę z małą do lekarza zobaczę co mi powie na temat mleka
kobieto ja mam 180cm wzrostu , a moj D 178 obcas odpada
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EWELA szpile ubieraj a nie baleriny
Ja idę z małą do lekarza zobaczę co mi powie na temat mleka
nasza ostatnio strasznie sie rekami odpycha jak ja trzymam przodem do siebie, prostuje rece i sie wygina do tylu i rozglada po pokoju, chyba powoli przestaje lubic pozycje "tylem do swiata". Moze probuj nosic Pole pleckami do brzucha, moze chce sie rozgladac?
aha buahahhaa ale wieża z CiebieTo fakt mój brat ma prawie 200 i fajnie wygląda a laski lubią wysokich...szukam mu dziewczyny bo ten ma jakieś flądry samekobieto ja mam 180cm wzrostu , a moj D 178 obcas odpada
Oczywiście, że to był żart!!!Mnie tam boli kręgosłup i nie wiem od czego
karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowekoriander przepis super i babeczki wyglądają smakowicie ale jeszcze nie czas dla mnie bym je zjadła - czekolada.
A Ty karmisz piersią? bo ta czekolada chyba nie bardzo jak się karmi.
karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowe
cześć Wszystkim, póxiej popiszę, mały śpi a ja idę prasować. Kucze już trzecią noc pod rząd Łukasz budzi się na jedzenie co 2 godziny, a ja chodzę jak zmora niewyspana. Na dodatek bardzo duzo sika, tak mi się wydaje