reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, nasza Pola od jakiegoś czasu jak się ją bierze na ręce to strasznie głowę do tyłu odchyla. I w ogóle lubi patrzeć 'za siebie'.. Czy któraś z Was zaobserwowała coś takiego u swojej pociechy?
nasza ostatnio strasznie sie rekami odpycha jak ja trzymam przodem do siebie, prostuje rece i sie wygina do tylu i rozglada po pokoju, chyba powoli przestaje lubic pozycje "tylem do swiata". Moze probuj nosic Pole pleckami do brzucha, moze chce sie rozgladac?

reklama
Dziewczyny, nasza Pola od jakiegoś czasu jak się ją bierze na ręce to strasznie głowę do tyłu odchyla. I w ogóle lubi patrzeć 'za siebie'.. Czy któraś z Was zaobserwowała coś takiego u swojej pociechy?

moj mały dzinks tez tak robi, zawału mozna dostac, normalnie najgorz jak tv ogladamy to musimy go ustawic,zeby widzial hehe ,maly telemaniak rosnie z niego

witam,
u mnie też dzisiaj leje, już od wczoraj więc zapowiada się już drugi dzień bez spacerku
:wściekła/y:

Dziewczyny cudne zdjęcia waszych maleństw no i Wy jesteście śliczne :-)

to ja też się pochwalę moim Natankiem :-D
IMG_0122.jpgIMG_0084.jpg

Perfecta prześledziłam posty mówiące o trolu i nigdzie nie padło że to chodzi o Ciebie..

dziewczyny a ja myślę że takie bez podstawne podejrzenia że któraś z nas jest trolem są nie w porządku, a już napewno dopóki nie jest się pewnym nie powinno się tego pisać tak oficjalnie, może zanim się upewnicie kto jest trolem (czy wogóle jest w tej chwli między nami trol) lepiej pisać o tym na priv ?
takie moje 5groszy na ten temat :-D

moj mały dzinks tez tak robi, zawału mozna dostac, normalnie najgorz jak tv ogladamy to musimy go ustawic,zeby widzial hehe ,maly telemaniak rosnie z niego

u mnie to samo :)
musiałam fotel do karmienia wynieść do drugiego pokoju, telemaniak jeden
maja też odchyla główkę
a dziwne jest to ze jak ją kładę na brzuchu to nie chce podnościć główki, a jak ja kładę u siebie na piersiach to takie zurawie idą ze szok, co z tym zrobić?

A brownies z malinami juz prawie pozarlismy na cieplo.. a dooopa rosnie :baffled:
tutaj podobny przepis robie nieco inaczej ale na oko i dodalam jeszcze platki migdalowe bo mi sie paletaly po kuchni
D
koriander przepis super i babeczki wyglądają smakowicie ale jeszcze nie czas dla mnie bym je zjadła - czekolada.
A Ty karmisz piersią? bo ta czekolada chyba nie bardzo jak się karmi.

reklama
DZiewczyny nie ma co się obrażać o trolla!!!Widocznie kilka z nas miało podejrzenia i chciały zweryfikować!!!Czy to coś złego???To dla Waszego dobra!!!Pamiętacie mamę czerwcową jak narobiła bałaganu....więc nikt nikogo nie oskarża!!!A że Perfecta ma takie odczucia ...to już nie mój problem!!!Bo nie wiem dlaczego ale napisała, że nie jest blondynką i padło moje imię!!!!To, że sie pomyliłam pisząc o pracy??A zresztą możecie myśleć co chcecie!!!

Do góry