reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia-ale elegancik:tak:
perfecta-super facecik,a ty czemu nie chcesz swoich zdjęć pokazywać fajna z ciebie babka i nie ma co sie tak odrazu obrażać:-)
kalwa-śliczna damulka:tak:

A u mnie też kiepska pogoda :no:dziś zmykam na 11 nareszcie do ortopedy mam nadzieje ze wszystko ok.Te moje dziecko to jest grzeczniutkie jednak jeszcze sobie śpi i tak co dzień do tej godziny ale niedługo przedszkole się zacznie i będe musiała ją budzic żeby Marysie odprowadzic:baffled:

reklama
Hej,widzę że nie tylko u mnie pogoda do niczego:-( dzisiaj jedziemy do rodziców i wrócimy w poniedziałek.Więc życzę miłego i spokojnego weekendu...

Kalwa super Majunia, jaka minka!!!Dobrze że odzyskałaś te foty
U mnie już nie pada, i nawet się przejasniło choć na słonko nie ma co liczyć, poczekam jeszcze trochę i wyłonię sie z domu. Zamierzam jechać z mamą na zakupy, oby nie padało:no:

a to mój mały przystojniak :-)

Załączniki

• IMG_6820taki mam język.jpg
    IMG_6820taki mam język.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_6822 buuuu.jpg
    IMG_6822 buuuu.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 42
  • ja.jpg
    ja.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 42
Dziendobry, u nas znowu leje.. mam nadzieje ze po poludniu jednak wyjrzy slonce, przyda nam sie spacer
Niewyspana jestem, snily mi sie ciagle jakies zmory i trupy

Co do soku z winogron to ja tez nie wiedzialam, i pilam, i winogrona bede jesc bo mamy w ogrodzie za miesiac dojrzeja ale wtedy to juz nic nie powinno malej szkodzic :-D

Kalwa jaka Maja juz duza! Super ze fotki odzyskane, bylaby wielka strata:tak:
iiwka milego weekendu u mamy

Dziewczyny nie ma sie co obrazac, nieufnosc w sieci to tylko zaleta, nie wada :-) Ja uwielbiam z wami pisac i jak jest wesolo to jest super, ale ufam tylko niewielu dziewczynom ktore albo znam albo mam na n-k albo wiem ze istnieja na prawde ;-)

Sliczne fotki maluszkow!
Chyba czas na kubek goracej inki, mala gada do Malpy zaraz powinna zasnac :blink:

Bleee, ale pogoda:-(
wszystkie zdjęcia dzieciaczków śliczne:tak:
Anecznik - tak mi się przypomniało, jak twoja rozmowa o pracę, byłaś już?

Ale Ty masz dobrą pamięć :-) ja tam nie kojarzę co kto i kiedy pisze. Rozmowa kiepsko w zasadzie poszłam słabo przygotowana, chyba bardziej chciałam zobaczyć jak będzie. Zresztą było to stanowisko w urzędzie państwowym a ja należę do osób które nie wierzą, że można się tam dostać bez znajomości. Jednak wysłałam już kolejne aplikacje :-D

U nas mały dziś spał 9 godzin czyli wrócił do normy :-D Jedzenie zjedzone mały nie śpi więc idziemy się kąpać :-)

kalwa słodka dziewczynka ,echh szkoda,ze mi sie dziewuszka nie trafiła.
Magda ,a twoj synus jakie fajne minki robi :-)
perfeca - superoskie zdjecia , masz sie kim chwalic ,dawaj wiecej :-)

a ja dzisiaj musze chyba wyskoczyc na wioche i zakupic na straganie balerinki,bo widze,ze pogoda do bani nie2_.gif,a jutro to wesele i jak ja w sandałkach wyskocze balwan_.gif,hmm...szkoda,ze słonka nie ma.

kasia jak ty masz taki dar robienie birzuterii to moze na zamowienie bys cos skreciła ?cwaniak_.gif

kalwa słodka dziewczynka ,echh szkoda,ze mi sie dziewuszka nie trafiła.
Magda ,a twoj synus jakie fajne minki robi :-)
perfeca - superoskie zdjecia , masz sie kim chwalic ,dawaj wiecej :-)

a ja dzisiaj musze chyba wyskoczyc na wioche i zakupic na straganie balerinki,bo widze,ze pogoda do bani Zobacz załącznik 278290,a jutro to wesele i jak ja w sandałkach wyskocze Zobacz załącznik 278292,hmm...szkoda,ze słonka nie ma.

kasia jak ty masz taki dar robienie birzuterii to moze na zamowienie bys cos skreciła ?Zobacz załącznik 278293

jak byc chętna byłą to czemu nie :)

a tak na serio, to mogę podac stronę skąd zamawiam koraliki jak by ktoś chciał zamówić :D

reklama
Dziewczyny, nasza Pola od jakiegoś czasu jak się ją bierze na ręce to strasznie głowę do tyłu odchyla. I w ogóle lubi patrzeć 'za siebie'.. Czy któraś z Was zaobserwowała coś takiego u swojej pociechy?

Do góry