reklama
Kama83
Fanka BB :)
Co wy tak wczesnie chodzicie spac
Ja zanim mam czas sobie siasc do komputera wszystkie poszly juz spac
Ja palilam do momentu zrobienia testu ciazowego.Wczesniej palilam sporo bo prawie paczke dziennieTeraz na szczescie nawet jednego i nawet mnie nie ciagnie.Tutaj jednak mialam ulatwione bo NHS wspomaga palaczy ktorzy chca rzucic i daje za darmo na przyklad plastry,gumy itpNa poczatku sie obawialam czy plastrow moge uzywac,ale lekarz powiedzial ze lepsze to jak papierosy.Na szczescie juz od dwoch tygodni nie potrzebuje zadnych wspomagaczy Witaminek takze narazie nie biore.Lekarz powiedzial ze moge zaczac od 2 trymestru wiec narazie mam tylko kwas foliowy.Co do kwasu to dziewczyny czy mozecie mi napisac jaki macie?Jak dowiedzialam sie o ciazy to kupilam w aptece i mial sklad 4mg.Lekarz natomiast stwierdzil ze powinnam zazywac inny i przepisal mi o skladzie 5 mg
Natucha-Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
Ja palilam do momentu zrobienia testu ciazowego.Wczesniej palilam sporo bo prawie paczke dziennieTeraz na szczescie nawet jednego i nawet mnie nie ciagnie.Tutaj jednak mialam ulatwione bo NHS wspomaga palaczy ktorzy chca rzucic i daje za darmo na przyklad plastry,gumy itpNa poczatku sie obawialam czy plastrow moge uzywac,ale lekarz powiedzial ze lepsze to jak papierosy.Na szczescie juz od dwoch tygodni nie potrzebuje zadnych wspomagaczy Witaminek takze narazie nie biore.Lekarz powiedzial ze moge zaczac od 2 trymestru wiec narazie mam tylko kwas foliowy.Co do kwasu to dziewczyny czy mozecie mi napisac jaki macie?Jak dowiedzialam sie o ciazy to kupilam w aptece i mial sklad 4mg.Lekarz natomiast stwierdzil ze powinnam zazywac inny i przepisal mi o skladzie 5 mg
Co wy tak wczesnie chodzicie spac
ja też rzuciłam palenie w dniu w którym test wykazał 2 kreski, na szczęście udało mi się to bez problemu. Kiedyś widziałam taką ulotkę: kobieta w ciąży z papierosem, pokazany jej brzuch w nim dziecko również z pzpierosem i chyba to podziałało na moją wyobraźnie bo jak mogę "częstować" papierosem fasolkę to czemu nie 6 letnią córkę:-) i rzuciłam.
Biorę kwas foliowy Folik 4mg
Klementinka
ja biore kwas foliowy 8 mg i jak pokazalam go lekarce to powiedziala ze perfekcyjne dozowanie
przed ciaza bralam 4 mg
przed ciaza bralam 4 mg
natucha11 - sto lat
Ja od kilku dni niestety na forum nie bylam... W koncu po dlugich rozmyslaniach wzięłam zwolnienie od lekarza - po ostatniej podrozy autobusem stwierdzilam, ze tak dluzej nie wyrobie...
Teraz jak siedze w domku, to nawet mnie odrzuca od kompa
Mdlosci niestety nie przeszly...a taka mialam nadzieje...
No nic, na dzisiaj dobranoc i do jutra
Ja od kilku dni niestety na forum nie bylam... W koncu po dlugich rozmyslaniach wzięłam zwolnienie od lekarza - po ostatniej podrozy autobusem stwierdzilam, ze tak dluzej nie wyrobie...
Teraz jak siedze w domku, to nawet mnie odrzuca od kompa
Mdlosci niestety nie przeszly...a taka mialam nadzieje...
No nic, na dzisiaj dobranoc i do jutra
Gosia***
Ja biorę Feminatal N bo ginka mówiła ze moge go brać, gdyż ma więcej kwasu foliowego niż folik.
Ja też powoli się żegnam. Strasznie intensywny dzien miałam dziś U dentysty byłam, a poza tym zaliczyłam wycieczkę po urzędach i bankach a no to wszystko pada cały dzień...
Życzę spokojnej nocy Wam drogie koleżanki i sobie teżśpijcie słodko
Ja też powoli się żegnam. Strasznie intensywny dzien miałam dziś U dentysty byłam, a poza tym zaliczyłam wycieczkę po urzędach i bankach a no to wszystko pada cały dzień...
Życzę spokojnej nocy Wam drogie koleżanki i sobie teżśpijcie słodko
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja właśnie zwróciłam kolacyjkę
reklama
izia_tcz
Witam was z samego rana,u mnie jak zwykle problem ze spaniem .M poszedł do pracy a ja postanowiłam nadrobić zaległości w czytaniu ale za dużo ich nie było i co mam teraz robić?buuuu nie będę krzątać się po domu bo młodego obudzę a niech jeszcze pośpi trochę