reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zdec. gosiagro, anecznik -DZiekuje za zyczenia :-):-)\
Ja tez jestem w orange i mdlosci brak- dziewczyny zmieniajcie nr. :D

Co wy tak wczesnie chodzicie spac:-D
Ja zanim mam czas sobie siasc do komputera wszystkie poszly juz spac:sorry:
Ja palilam do momentu zrobienia testu ciazowego.Wczesniej palilam sporo bo prawie paczke dziennie:zawstydzona/y:Teraz na szczescie nawet jednego i nawet mnie nie ciagnie.Tutaj jednak mialam ulatwione bo NHS wspomaga palaczy ktorzy chca rzucic i daje za darmo na przyklad plastry,gumy itp:tak:Na poczatku sie obawialam czy plastrow moge uzywac,ale lekarz powiedzial ze lepsze to jak papierosy:-p.Na szczescie juz od dwoch tygodni nie potrzebuje zadnych wspomagaczy:-D Witaminek takze narazie nie biore.Lekarz powiedzial ze moge zaczac od 2 trymestru wiec narazie mam tylko kwas foliowy.Co do kwasu to dziewczyny czy mozecie mi napisac jaki macie?Jak dowiedzialam sie o ciazy to kupilam w aptece i mial sklad 4mg.Lekarz natomiast stwierdzil ze powinnam zazywac inny i przepisal mi o skladzie 5 mg:sorry:

Natucha-Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

Co wy tak wczesnie chodzicie spac:-D
Ja zanim mam czas sobie siasc do komputera wszystkie poszly juz spac:sorry:
Ja palilam do momentu zrobienia testu ciazowego.Wczesniej palilam sporo bo prawie paczke dziennie:zawstydzona/y:Teraz na szczescie nawet jednego i nawet mnie nie ciagnie.Tutaj jednak mialam ulatwione bo NHS wspomaga palaczy ktorzy chca rzucic i daje za darmo na przyklad plastry,gumy itp:tak:Na poczatku sie obawialam czy plastrow moge uzywac,ale lekarz powiedzial ze lepsze to jak papierosy:-p.Na szczescie juz od dwoch tygodni nie potrzebuje zadnych wspomagaczy:-D Witaminek takze narazie nie biore.Lekarz powiedzial ze moge zaczac od 2 trymestru wiec narazie mam tylko kwas foliowy.Co do kwasu to dziewczyny czy mozecie mi napisac jaki macie?Jak dowiedzialam sie o ciazy to kupilam w aptece i mial sklad 4mg.Lekarz natomiast stwierdzil ze powinnam zazywac inny i przepisal mi o skladzie 5 mg:sorry:

Natucha-Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

ja też rzuciłam palenie w dniu w którym test wykazał 2 kreski, na szczęście udało mi się to bez problemu. Kiedyś widziałam taką ulotkę: kobieta w ciąży z papierosem, pokazany jej brzuch w nim dziecko również z pzpierosem i chyba to podziałało na moją wyobraźnie:) bo jak mogę "częstować" papierosem fasolkę to czemu nie 6 letnią córkę:-) i rzuciłam.
Biorę kwas foliowy Folik 4mg

natucha11 - sto lat :)

Ja od kilku dni niestety na forum nie bylam... W koncu po dlugich rozmyslaniach wzięłam zwolnienie od lekarza - po ostatniej podrozy autobusem stwierdzilam, ze tak dluzej nie wyrobie...
Teraz jak siedze w domku, to nawet mnie odrzuca od kompa :(
Mdlosci niestety nie przeszly...a taka mialam nadzieje...

No nic, na dzisiaj dobranoc i do jutra :)

Ja biorę Feminatal N bo ginka mówiła ze moge go brać, gdyż ma więcej kwasu foliowego niż folik.

Ja też powoli się żegnam. Strasznie intensywny dzien miałam dziś:szok: U dentysty byłam, a poza tym zaliczyłam wycieczkę po urzędach i bankach:eek::szok::cool: a no to wszystko pada cały dzień...

Życzę spokojnej nocy Wam drogie koleżanki i sobie też:tak:śpijcie słodko:-D

reklama
Witam was z samego rana,u mnie jak zwykle problem ze spaniem .M poszedł do pracy a ja postanowiłam nadrobić zaległości w czytaniu ale za dużo ich nie było i co mam teraz robić?buuuu nie będę krzątać się po domu bo młodego obudzę a niech jeszcze pośpi trochę

Do góry