reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
natucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.

A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić

natucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.

A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić
Witam:-)
Jak ja bym chciała się obudzić bez mdłości i sie wreszcie najeść:-p

Dziekuje serdecznie !!!:-) ja życze Tobie i innym dziewczynkom zeby mdlosci jaaaak najszybciej sobie poszły!!! a propos to ktoras mogła by mi oddac bo ja mialam tylko 1 spotkanie z kibelkiem :happy:

Chciałabym, naprawdę. Mam wyrzuty sumienia, że popalam, ale to jest silniejsze ode mnie :crazy:

Kasiulka musisz znalezc w sobie jakas mysl co ci pomoze rzucic
ja jak rzucalam 4 lata temu (wtedy powodem bylo tylko moje zdrowie) to myslalam ze skoro nie pale juz tyle godz to nie zapale zeby tegp nie zrujnowac, potem byly dni i tygodnie i dumna bylam z siebie z kazdej godz bez papierosa
jeden papieros musial byc w domu na wszelki wypadek zebym w razie czego mogla po niego siegnac
oczywiscie nie siegnelam ale to byl taki antypaniczny unik
na wszelki wypadek mialam pod reka cukierki bez cukru zeby nie przytyc i wykalaczki zeby cos w buzi miec, poskutkowalo

Ja też jestem w Plusie, może dlatego mamy mdłości :cool2:

To już znam powód moich mdłości!!
Od dzisiaj mam nawet dwa numer w Plusie więc dwa razy więcej mdłości! :-D
Wyciągnęłam dzisiaj mojego K. na zakupy bo mu się skończyła umowa i kupiliśmy telefon, miał być dla mnie, ale po chwili się rozmyśliłam i teraz go sprzedajemy;-)
Przynajmniej trochę się zarobi:tak:

Natucha wszystkiego najlepszego!!;-) I spokojnej ciąży oczywiście:-)

Ja już wiem co mogę jeść, nie mdli mnie tylko po: Vasie, Coli i udało mi się na obiad zjeść... 3 cheesburgery i 1 kurczakburgera. Ciekawe że od takich świństw mnie nie odrzuca:szok:

reklama
Do góry