Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
oj może jednak Ci sie uda rzucić![]()
Chciałabym, naprawdę. Mam wyrzuty sumienia, że popalam, ale to jest silniejsze ode mnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj może jednak Ci sie uda rzucić![]()
Witam:-)natucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.
A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić
Witam:-)
Jak ja bym chciała się obudzić bez mdłości i sie wreszcie najeść![]()
Dziekuje serdecznie !!!:-) ja życze Tobie i innym dziewczynkom zeby mdlosci jaaaak najszybciej sobie poszły!!! a propos to ktoras mogła by mi oddac bo ja mialam tylko 1 spotkanie z kibelkiemnatucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.
A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić
Chciałabym, naprawdę. Mam wyrzuty sumienia, że popalam, ale to jest silniejsze ode mnie![]()
to długo sobie nie pojem bo ja jestem w plusietakie rzeczy tylko w erze![]()
to długo sobie nie pojem bo ja jestem w plusie![]()
Ja też jestem w Plusie, może dlatego mamy mdłości![]()
Wszystko na to wskazujeJa też jestem w Plusie, może dlatego mamy mdłości![]()