Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
oj może jednak Ci sie uda rzucić
Chciałabym, naprawdę. Mam wyrzuty sumienia, że popalam, ale to jest silniejsze ode mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj może jednak Ci sie uda rzucić
Witam:-)natucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.
A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić
Witam:-)
Jak ja bym chciała się obudzić bez mdłości i sie wreszcie najeść
Dziekuje serdecznie !!!:-) ja życze Tobie i innym dziewczynkom zeby mdlosci jaaaak najszybciej sobie poszły!!! a propos to ktoras mogła by mi oddac bo ja mialam tylko 1 spotkanie z kibelkiemnatucha11-->dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki, szczęśliwych miesięcy do samego czerwca z okazji urodzinek.
A ja dzisiaj na szczęście dzień bez większych mdłości, normalnie jadłam, nawet na obiad z mężem zrobiliśmy sobie hot-dogi ot taką chętkę miałam. Na kolację zjadłam sobie kopytek i w końcu jestem normalnie najedzona i spokojnie sobie leżę.
Tylko z tym piciem mam problem, też najlepsza jest pepsi albo fanta ale postanowiłam nie będę pić
Chciałabym, naprawdę. Mam wyrzuty sumienia, że popalam, ale to jest silniejsze ode mnie
to długo sobie nie pojem bo ja jestem w plusietakie rzeczy tylko w erze
to długo sobie nie pojem bo ja jestem w plusie
Ja też jestem w Plusie, może dlatego mamy mdłości
Wszystko na to wskazujeJa też jestem w Plusie, może dlatego mamy mdłości