reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć mamuśki:tak::tak:

Co do witamin to brałam feminata lekarz mówił żeby go na razie odstawić bo witaminy na razie nie potrzebne, i kazał mi brać kwas foliowy 5mg. Ale wiadomo co lekarz to opinia, zazwyczaj tak jest.

Co do papierosów to nigdy na szczęście nie paliłam więc nie mam problemu z rzucaniem, gorzej z moim K. który pali po pół paczki dziennie:-( jakoś za holerę nie chce tego rzucić:-:)-(

Witam.
Ja już załatwiłam parę rzeczy.O 8 to wróciliśmy z Kacperkiem od laboratorium bo pojechałam odebrać wyniki.i połowę mam przy dolnej granicy a połowę po środku normy.
Czuje się dobrze.Śniadanko jem bo nie zdążyłam rano.

No siostra do mnie przyjedzie wieczorem i zostaną do jutra więc na kompie mnei nie będzie:-(

Dzień dobry Dziewczęta!
Ale naskrobałyście tych stron wczoraj od momentu jak zniknęłam:-)
Byłam wczoraj u mojej przyjaciółki, która niedawno urodziła córeczkę i powiem Wam jedno Hania to jest idealne dziecko, dziś kończy dwa tygodnie a przesypia większa część dnia, a w nocy budzi się ok 24-1 na karmienie,które trwa na leżąco ok godziny i przesypia do 7-8 no i jeszcze jest śliczna jak laleczka:-)

A co do palenia to u Nas w domu nie ma tego problemu, bo ani ja ani mój mąż nie palimy na szczęście, ja rzuciłam jak byłam w pierwszej ciąży i już nie wróciłam z czego się bardzo cieszę:-):-)

A ja właśnie jem śniadanko, już drugie, bo pierwsze jadłam o 5 rano, bo mi się całą noc śniła kanapka z pasztetową i musiałam rano sobie zrobić:-D

Cześć dziewczyny
Nie mam szans nadrobić tego co pisałyście. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. Ja mam ostatnio totalny spadek formy i nawet brak weny na cokolwiek:zawstydzona/y:
Ale w pracy być muszę.
Życzę miłego dnia.papa

Witajcie dziewczyny
mnie obudził dzisiaj okropny ból głowy, takiego już dawno nie miałam :( chyba ma to związek z ciśnieniem bo i z oczami coś mam nie tak.

reklama
Witajcie skowronki :-D

Nie wiem czy was to pocieszy ale od kilku dni samopoczucie u mnie sie wyraznie zmienia, mdlosci przeszly, jeszcze chwilka i zakonczy sie 1-szy trymestr i rzeczywiscie zupelnie jak w ksiazkach opisane: wszystko powoli wraca do normy. Czyli trzymajcie sie mocno! Jest szansa ze mdlosci mina :tak::tak::tak:
Przez to wszystko wiecej energii i mniej czasu na czytanie forum :-D I zauwazylam zmiane w wygladzie brzuszka: powoli zaczyna wypychac sie do przodu, juz nawet rano nie jest zupelnie plaski

No i w czwartek badanie prenatalne na przeziernosc, juz gryze paznokcie z nerwow :confused2:

Do góry