reklama
koriander
Fanka BB :)
a w ogole to myslimy o tym samym tzn myslisz o tym co ja sobie tez pomyslalam? rozumiesz co mam na mysli?żebym tylko te moje myśli jakoś zweryfikować mogła.....
alo alo!
witam się wieczornie. Muszę się pochwalić, że dziś o 11 pojechałam do warszawskich Łazienek z małą na spacer..i tak dreptałam...do 18!!!
7 godzin we 2 z koleżanką a właściwie to we 4;-) bo z córeczkami. Ona jesdt mamą lipcową;-) jak wróciłam do domu to mi nogi odpadały. Nawet przelotny dzeszczyk nas na zraził. Maluchy cały czas spały. Tylko na karmionko się obudziły i znów kima..ale za to jak wróciłam do domku to ryk...ach...teraz się wierci.
Dziewczyny...ale o co come one? Może napiszcie na zamkniętym wątku?
witam się wieczornie. Muszę się pochwalić, że dziś o 11 pojechałam do warszawskich Łazienek z małą na spacer..i tak dreptałam...do 18!!!
7 godzin we 2 z koleżanką a właściwie to we 4;-) bo z córeczkami. Ona jesdt mamą lipcową;-) jak wróciłam do domu to mi nogi odpadały. Nawet przelotny dzeszczyk nas na zraził. Maluchy cały czas spały. Tylko na karmionko się obudziły i znów kima..ale za to jak wróciłam do domku to ryk...ach...teraz się wierci.
hej dziewczynki
tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie nadrobić
od niedzieli ciągle gdzieś jestem przez to nie mam czasu na bb
oderagowuję "koleżankę" pewnie dlatego tak mnie wszędzie pełno hehehehe
czyżby znów ktoś sobie coś wymyślał...
przyszły mi dziś magnesy, nawet niezłe jak za taka cenę, ale myślałam ze bedą bardziej lśniące, wyglada to trochę tak jak zdjęcia drukowane na drukarce
no i zamiast motylka przyszedł mi dinozaur tak jak wczesniej wam pisałam nie doczytałam ze motylki sie skonczyły wiec zakupiłam dinożarła jak to synek mojej kumpeli mówi
no i musze się pochwalić moim talentem komputerowym, straciłam 450 zdjęć majuni, kopiowałam z aparatu na dysk i coś źle zrobiłam, bo jakieś skróty mi wyszły i jak nigdy nie sprawdzilam czy sie przeniosło i wykasowałam zdjęcia masakra ja to zdolna jestem
oj się rozpisałam o głupotach
tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie nadrobić
od niedzieli ciągle gdzieś jestem przez to nie mam czasu na bb
oderagowuję "koleżankę" pewnie dlatego tak mnie wszędzie pełno hehehehe
czyżby znów ktoś sobie coś wymyślał...
przyszły mi dziś magnesy, nawet niezłe jak za taka cenę, ale myślałam ze bedą bardziej lśniące, wyglada to trochę tak jak zdjęcia drukowane na drukarce
no i zamiast motylka przyszedł mi dinozaur tak jak wczesniej wam pisałam nie doczytałam ze motylki sie skonczyły wiec zakupiłam dinożarła jak to synek mojej kumpeli mówi
no i musze się pochwalić moim talentem komputerowym, straciłam 450 zdjęć majuni, kopiowałam z aparatu na dysk i coś źle zrobiłam, bo jakieś skróty mi wyszły i jak nigdy nie sprawdzilam czy sie przeniosło i wykasowałam zdjęcia masakra ja to zdolna jestem
oj się rozpisałam o głupotach
Kasiula1982
Ja bardzo dobrze pamiętamDostałam ostrzeżenie...czy chodzi wam o pseudo iiwka???
mi nie...
tylko nie zamknięty bo ja go nie umiem znaleźć
wtedy też nie czytałam go tyle co z forum wiem, i kurka pamiętam ze sie wtedy popłakałam jak wiekszośc z nas ...
koriander
mi tez nie, iiwka w sumie dlugo sie udziela cos tam kiedys zamieszala ale chyba odpokutowala kare za grzechymi nie...
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
mi nie...
A o jaki???