reklama
A o jaki???
ja pamiętam że 22 czerwca były wpisy o mamie_czerwcowej- naszym trollu...ale nie wiem jak to powiązać z tym o czym tajemniczym piszą dziewczyny
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
pamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
żebym tylko te moje myśli jakoś zweryfikować mogła.....
Napisz mi w prywatnej wiadomości o kogo Ci chodzi, mogę sprawdzić po IP czy to ta sama osoba ;-)
Milka26
Fanka BB :)
Avena mialas naprawde szczescie z tym wypadkiem, nawet jakby sie nic nie stalo to potem mialabys bez przerwy jakies obawy ze jednak cos
MagdaM podziwiam cie z tym przedszkolem ja juz patrze jak tu zatrudnic moich rodzicow do odprowadzania jak tatko bedzie w pracy, odbierac moge bo to dopiero o 15 ) a tabletki to chyba z paracetamolem ale w aptece Ci powiedza
Zyrafka Hefi IIwkamoze cos bylo z ta noca nie tak.... moj slodko spiacy Ercio tez mi dal popalic
IIwka szybko ta @ ja mam nadzieje na jeszcze rok bez....z Olem sie udalo 13 miesiecy luzu plus ciaza
Ewlela moze bys dla zachety popatrzyla na moje piekne wyregulowane brwi i cudne paznokcie u nog wszytsko dzis robione , koszty 58 zl lacznie )) ale mi teraz milo
mamammikolaja slodkie blondasy
Emalia nie moge otworzyc zdjec
Perfekta a jak z pokarmem nie wrocilo do normy?? wydawlao mi sie ze chwalilas sok winogronowy
Megida moze poczekaj jeszcze troszke z tym dokarmianiem, moze podciagnie do gory
Anecznik gratuluje udanego rajdu
Yoshe ja mialam przerabana noc po szczepieniu zaczerwienienia nie bylo
Agi piekne zdjecia
Lena piekny bukiet
Nadinka u nas nic nie strzela
Zyrafka pieknie wygladacie
Kasiek alez on ma wilkie oczy
Kalwa nie ma mozlisowsci odzyskania zdjec ??
kasia alez ty tajemnicza jestes lece sprawdzic zamkniety czy cos sie wyjasnilo
Wszytskie panny mlode przecudne patrze na Wasze zdjecia i zaluje ze tak nie bylo 10 lat temu, pewnie bylo spokojniej ale nie bylo takicj bajerow ja teraz
MagdaM podziwiam cie z tym przedszkolem ja juz patrze jak tu zatrudnic moich rodzicow do odprowadzania jak tatko bedzie w pracy, odbierac moge bo to dopiero o 15 ) a tabletki to chyba z paracetamolem ale w aptece Ci powiedza
Zyrafka Hefi IIwkamoze cos bylo z ta noca nie tak.... moj slodko spiacy Ercio tez mi dal popalic
IIwka szybko ta @ ja mam nadzieje na jeszcze rok bez....z Olem sie udalo 13 miesiecy luzu plus ciaza
Ewlela moze bys dla zachety popatrzyla na moje piekne wyregulowane brwi i cudne paznokcie u nog wszytsko dzis robione , koszty 58 zl lacznie )) ale mi teraz milo
mamammikolaja slodkie blondasy
Emalia nie moge otworzyc zdjec
Perfekta a jak z pokarmem nie wrocilo do normy?? wydawlao mi sie ze chwalilas sok winogronowy
Megida moze poczekaj jeszcze troszke z tym dokarmianiem, moze podciagnie do gory
Anecznik gratuluje udanego rajdu
Yoshe ja mialam przerabana noc po szczepieniu zaczerwienienia nie bylo
Agi piekne zdjecia
Lena piekny bukiet
Nadinka u nas nic nie strzela
Zyrafka pieknie wygladacie
Kasiek alez on ma wilkie oczy
Kalwa nie ma mozlisowsci odzyskania zdjec ??
kasia alez ty tajemnicza jestes lece sprawdzic zamkniety czy cos sie wyjasnilo
Wszytskie panny mlode przecudne patrze na Wasze zdjecia i zaluje ze tak nie bylo 10 lat temu, pewnie bylo spokojniej ale nie bylo takicj bajerow ja teraz
zyrraffka
Szczęśliwa mama
chyba wiem o kogo chodzi
reklama
Perfecta a jak ta Twoja praca z pedagogiki napisana??Bo właśnie ja pomagam koleżance
O matko jaka praca z pedagogiki??? Ja mam 31 lat studia dawno już za mną i zupełnie nie ten kierunek...
Ostatnia edycja: