reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Avena mialas naprawde szczescie z tym wypadkiem, nawet jakby sie nic nie stalo to potem mialabys bez przerwy jakies obawy ze jednak cos

MagdaM podziwiam cie z tym przedszkolem ja juz patrze jak tu zatrudnic moich rodzicow do odprowadzania jak tatko bedzie w pracy, odbierac moge bo to dopiero o 15 :)) a tabletki to chyba z paracetamolem ale w aptece Ci powiedza

Zyrafka Hefi IIwkamoze cos bylo z ta noca nie tak.... moj slodko spiacy Ercio tez mi dal popalic

IIwka szybko ta @ ja mam nadzieje na jeszcze rok bez....z Olem sie udalo 13 miesiecy luzu plus ciaza:)

Ewlela moze bys dla zachety popatrzyla na moje piekne wyregulowane brwi i cudne paznokcie u nog :-D wszytsko dzis robione , koszty 58 zl lacznie :))) ale mi teraz milo:happy:

mamammikolaja slodkie blondasy

Emalia nie moge otworzyc zdjec :)

Perfekta a jak z pokarmem nie wrocilo do normy?? wydawlao mi sie ze chwalilas sok winogronowy

Megida moze poczekaj jeszcze troszke z tym dokarmianiem, moze podciagnie do gory

Anecznik gratuluje udanego rajdu

Yoshe ja mialam przerabana noc po szczepieniu zaczerwienienia nie bylo

Agi piekne zdjecia

Lena piekny bukiet

Nadinka u nas nic nie strzela

Zyrafka pieknie wygladacie

Kasiek alez on ma wilkie oczy :)

Kalwa nie ma mozlisowsci odzyskania zdjec ??

kasia alez ty tajemnicza jestes lece sprawdzic zamkniety czy cos sie wyjasnilo

Wszytskie panny mlode przecudne patrze na Wasze zdjecia i zaluje ze tak nie bylo 10 lat temu, pewnie bylo spokojniej ale nie bylo takicj bajerow ja teraz

No więc niestety ale sok winogronowy pomógł na chwilkę . Jas nie chciał ssac a pokarmu odciaganego było coraz mniej. Myslę że nerwy z poczucia winy zrobiły tez swoje

reklama
Do góry