Nie wiem czy się w kadrze zmieszczę Jutro wrzucę fotkęPerfecta ,a kiedy sie nam pkazesz z Jasiem ?
reklama
To jak wszyscy się chwalą bukietami to i ja Też spalony w rocznicę , po chrzcinach zrobiliśmy sobie spacerek po parku i tam nad rzeczką spaliliśmy - dymu było co niemiara
I moja kiecka
Julka już wykąpana, najedzona i śpi i ja już idę lulu bo może uda mi się trochę pospać tej nocy...
I moja kiecka
Julka już wykąpana, najedzona i śpi i ja już idę lulu bo może uda mi się trochę pospać tej nocy...
Załączniki
Ostatnia edycja:
kupiłam podkłady do przewijania, 10 szt. za 9,90, dwie pary skarpetek, bo mam tylko z dwadzieścia par, to trzeba było dokupić)
płyn do dezynfekcji (nie wiem po co ale kupiłam, maż mnie wysmieje), woreczki na brudne pieluszki też nie wiem po co, mój mąż już sie przyczepił, że trwonię pieniądze (chyba ma rację), butelkę do karmienia, bo mam same malutkie, butelkę do przechowywania pokarmu i mrożenia, smoczki TT, to chyba wszystko
perfecta zapraszam na okonki smażone, mąż złapał z teściem ponad 100 sztuk
oj tak tak już pędzę uwielbiam mniamuśne Jak chodziłam do liceum to smarzyłyśmy z psiapsiólką miskę płotek i siadałyśmy do tysiąca z jej lub moimi rodzicami. Niezapomniane chwile eehhhh
Powspominamy jak przybędzie na nasz ślub Powiem wam że już się nie moge doczekac ich przyjazdu bo nie widziałyśmy się 3 lata.
Piekne te bukieciki Wasze
Gosiu - najpierw żółtaczka a pózniej terminu pani "baba wstrętna" nie miała. W sumie może i dobrze bo Jaś mam nadzieję bo tych witaminkach i żelazie troszke się wzmocni
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
Fanka BB :)
pamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
Jejku o co chodzi? napiszpamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
Kasiula1982
poczytaj sobie wpisy z 22. czerwcaJejku o co chodzi? napisz
koriander
ja pamietam, a wiesz ze dzis mi przez mysl cos podobnego przeszlo..pamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
Kasiula1982
my torunianki to mamy podobne myśli nawetja pamietam, a wiesz ze dzis mi przez mysl cos podobnego przeszlo..
koriander
hehe czarownice jakiesmy torunianki to mamy podobne myśli nawet
reklama
Kasiula1982
żebym tylko te moje myśli jakoś zweryfikować mogła.....