reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ewa1981 - może skok rozwojowy?
Agi, zyraffka, Kasiek - śliczne z was kobietki i dzieciaczki super:tak::tak:
Perfecta - ja szczepiłam 6w1, Infanrix hexa. A czemu tak późno macie pierwsze szczepienie?
Klementinka - dzielny z Jasia chłopiec:tak::tak: mam nadzieje, że te szmery to nic takiego
Lena - śliczny bukiet:tak:

zyraffka co ty chcesz od tego bukietu, na moje wyglada slicznie, w ogole swietne zdjecie z tymi platkami roz, przystojna z was para.
Niezle sie opkupilas :-D
A brownies z malinami juz prawie pozarlismy na cieplo.. a dooopa rosnie :baffled:
tutaj podobny przepis robie nieco inaczej ale na oko i dodalam jeszcze platki migdalowe bo mi sie paletaly po kuchni
Kasiek sliczy buziak dla synka :tak:
Kasiajanicka piekna fota, widze ze dzis sluby omawiamy :) czemu spalilas, taki przesad? a twojego meza to chyba kojarze z widzenia, pochodzi z Torunia?
Klementinka dzielny Jas ciocie BB sa dumne :-)
Anecznik ale masz klocuszka dorodnego, gratki!

My mielsimy bukiet robiony z chabrami i jeszcze jakimis byl przepiekny tylko to tak dawno temu ze zdjecia nie byly wowczas jeszcze cyfrowe :-D

Ostatnia edycja:
zyraffka
Kasiajanicka piekna fota, widze ze dzis sluby omawiamy :) czemu spalilas, taki przesad? a twojego meza to chyba kojarze z widzenia, pochodzi z Torunia?
[

My mielsimy bukiet robiony z chabrami i jeszcze jakimis byl przepiekny tylko to tak dawno temu ze zdjecia nie byly wowczas jeszcze cyfrowe :-D

tak samo jak ja, z Torunia, a dokładniej z Wrzosów? a ty z której części Torunia pochodzisz?

cos mi moja kobieca intuicja mówi, że niedługo jakaś afera u nas czerwcówek wybuchnie :p a jeśli się mylę to niech się w piekle spalę,

Klementinka - dzielny z Jasia chłopiec:tak::tak: mam nadzieje, że te szmery to nic takiego

Klementinka dzielny Jas ciocie BB sa dumne :-)

mama tez jest dumna:-)
caly czas spi ale to chyba dobrze zeby zniszcyc te wirusidla
te szmery to podobno nic groznego, tzn mam nadzieje ale tego dowiemy sie u kardiologa
podobno mautkie dzieci moga je miec nawet jak sa zmecone a Jas byl bardzo spiacy bo to akurat byla pora jego drzemki
zalezy czy to szmer niewinny (tak ladnie sie nazywa) czy patologiczny

Gosiagro szczepilismy ta sama szczepionka, tylko tu nikt nam wyboru nie dawal, przyniosla strzykawe i juz

dziewczyny piekne mialyscie bukiety i w ogole sliczne z was byly panny mlode
a dzieciaczki jak zwykle zachwycajace, slicznie rosna

moj maz dzisiaj daje popis, jeszcze z pracy nie wrocil
bardzo pomocny w dzien szczepienia, Jas mogl marudzic, plakac, goraczkowac ale jego to nie bardzo interesuje bo spotkal swojego przyjaciela i musi z nim pobyc
coraz bardziej przekonuje sie ze te modliszki to wiedza co robia

Ostatnia edycja:
tak samo jak ja, z Torunia, a dokładniej z Wrzosów? a ty z której części Torunia pochodzisz?

cos mi moja kobieca intuicja mówi, że niedługo jakaś afera u nas czerwcówek wybuchnie :p a jeśli się mylę to niech się w piekle spalę,

dlaczego takie przeczucia??

kąpu kąpu teraz, potem cycu, cycu a na koniec lulu lulu:-D będę poczytywać przez komórke, a popisze jutro:) papapap
a chciałam się pochwalić, ze w sobotę mam wychodne, idę z kolezankami na piwko ( ja oczywiście jakieś alcohol free) na promenadę:)))

Ostatnia edycja:
coraz bardziej przekonuje sie ze te modliszki to wiedza co robia
hehe

rubinkowo, ale torun to takie male miasto.. pewnie z widzenia albo liceum? jakis czas temu Klementinka odkryla ze zna mojego brata :D

a co to za przeczucia??? dawaj, mow!

reklama
Do góry