reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hmm to coś namieszałam chyba już to wieczorne zmęczenia mnie dopadło...a co studiowałaś???O matko jaka praca z pedagogiki??? Ja mam 31 lat studia dawno już za mną i zupełnie nie ten kierunek...
Kasiula1982
Fanka BB :)
milka nie wiem czy da radę te zdjecia odratować
ja noga w tych rzeczach
może mąż coś zdziała, oby się udało!!!
ja kiedys fotki z wesela skasowałam kuzynce, mąż mi ściągnął z netu program do odzyskiwania danych i odzyskałam wszystko co zrobiłam aparatem od kupienia, ten program był za free z netu do ściągnięcia
milka nie wiem czy da radę te zdjecia odratować
ja noga w tych rzeczach
może mąż coś zdziała, oby się udało!!!
można przywrócić system znaczy stan sprzed kilku dni ale nie mam pojęcia czy jak wywaliłaś foty to to coś da. Kurcze szkoda tych zdjęć
Milka26
Zobacz załącznik 278139Zobacz załącznik 278140Zobacz załącznik 278141Zobacz załącznik 278142
Kalwa a kosz sprawdzalas ??
chcialam na zamknietym ale nie umiem...... wiec prezentuje :karmienie w plenerze polowe spanie i kapanie w pokrywce z kosza na pranie made in ikea) no i oczyswiscie wspolne harce na macie
Kalwa a kosz sprawdzalas ??
chcialam na zamknietym ale nie umiem...... wiec prezentuje :karmienie w plenerze polowe spanie i kapanie w pokrywce z kosza na pranie made in ikea) no i oczyswiscie wspolne harce na macie
Kasiula1982
zapytam sie męża o program do odzyskiwania danych i podam nazwe jak będzie pamiętał
zyrraffka
Szczęśliwa mama
która to była strona z 22.06?
reklama
Kasiula1982
mi położna powiedziała, że winogrona jak maliny i jagody sa dla mnie zakazane w czasie karmienia, że powodują wzdęcia i bóle brzuszka, tak jak Lena napisałaNo więc niestety ale sok winogronowy pomógł na chwilkę . Jas nie chciał ssac a pokarmu odciaganego było coraz mniej. Myslę że nerwy z poczucia winy zrobiły tez swoje