a na kiedy Ty miałaś tp ewela?
no ja mialam na 25 czerwiec,ale ja wam mowilam,ze w 38 moge juz sie wypakowac,wiec jakby nie patrzecto juz wiedzialyscie przecia hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a na kiedy Ty miałaś tp ewela?
a skąd u Was w ogóle te badania krwi? to jest jakiś standard u maluszków? bo mnie nic lekarz nie mówił, a z tego co widzę znaczna część szkrabów czerwcowych już po morfologii jest
no ja mialam na 25 czerwiec,ale ja wam mowilam,ze w 38 moge juz sie wypakowac,wiec jakby nie patrzecto juz wiedzialyscie przecia hihi
Kochane mam małe kotki tzn został jeden bo dwa odrzuciła
Ekstra pomysł!!!Mi się strasznie podobają tatuaże i chcę sobie zrobić na plecach tuż nad tyłkiem,tylko chcę jeszcze schudnąć żeby później brzydkiego efektu nie było.jak mowilam tak zrobilam ,nie bolalo w ogole..Zobacz załącznik 277257
A ja nie przepadam za kotami;-)Kochane mam małe kotki tzn został jeden bo dwa odrzuciła
Kochane mam małe kotki tzn został jeden bo dwa odrzuciła
agast-to kiedy zoo trzeba by jeszcze sie wybrać póki ciepło będzie
cobra-już pisałam na nk że super ja planuje juz od dawna jak dwie córcie miałam no a teraz jak juz sa trzy to napewno sobie zrobie tylko jak już będe mogła małą z kimś na ten czas zostawić i ja chciałam na przedramieniu od wewnętrznej strony
gosiagro-mojego męża babcia zawsze opowiada że jej mąż to dzieciaki tak za nogi albo za ręce do góry brał jak miały miesiąć ja się w głowe pókałam bo myślałam że można wszystko pourywać a tu się okazuje że nic się nie stanie ale ja niebęde próbować
czasami te eksperymenty koncza sie tragicznie, ostatnio slyszalam ze najmlodsze dziecko, ktore ratowano z zatrucia grzybami mialo 9 miesiecy,Chyba się trochę pośpieszyła zwłaszcza że to jeszcze wcześniak. Dobrze, że organizm dobrze zareagował. Ja wierze, że każda mama wie co dobre dla jej dziecka i na pewno gdyby się działo coś złego to odstawiłaby to jedzenie.
a skąd u Was w ogóle te badania krwi? to jest jakiś standard u maluszków? bo mnie nic lekarz nie mówił, a z tego co widzę znaczna część szkrabów czerwcowych już po morfologii jest
laski,idziecie na basen z dzieckiem?
u mnie w poznaniu 45min z jednym rodzicem za25zl.wygladam jak foka ale sei wybiore;p sru