reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
no ja mialam na 25 czerwiec,ale ja wam mowilam,ze w 38 moge juz sie wypakowac,wiec jakby nie patrzecto juz wiedzialyscie przecia hihi

noo i właśnie dlatego chyba tak Ciebie najbardziej kojarzę, bo ja miałam na 22 tp i sobie myślałam cały czas, że luz, i tak musze prędzej się rozłożyć od Ciebie,a baaardzo już chciałam, no a tu kiszka, wzięłaś i się na to wypiełaś :-D

a propos bladości i w ogóle koloru skórki to czy Wasze maluchy mają czsto na rączkach taką marmurkową skórkę? i to nie tylko same dłonie ale i ramionka,a reszta ciałka ok?

Kochane mam małe kotki tzn został jeden bo dwa odrzuciła;)

hehe ja mam 4 w domu i jednego na dworze, też chętnie sie podzielę bo czasem żyć nie dają takie zazdrosne o szkraba ;-p no i jedna siura równo w kącie :/

jak mowilam tak zrobilam ,nie bolalo w ogole..Zobacz załącznik 277257
Ekstra pomysł!!!Mi się strasznie podobają tatuaże i chcę sobie zrobić na plecach tuż nad tyłkiem,tylko chcę jeszcze schudnąć żeby później brzydkiego efektu nie było.

Kreatorko dzisiaj wysłałam jednak,a jak przyszłam i włączyłam kompa to się okazało że przelew dotarł:-D

agast-to kiedy zoo trzeba by jeszcze sie wybrać póki ciepło będzie
cobra-już pisałam na nk że super ja planuje juz od dawna jak dwie córcie miałam no a teraz jak juz sa trzy to napewno sobie zrobie tylko jak już będe mogła małą z kimś na ten czas zostawić i ja chciałam na przedramieniu od wewnętrznej strony
gosiagro-mojego męża babcia zawsze opowiada że jej mąż to dzieciaki tak za nogi albo za ręce do góry brał jak miały miesiąć ja się w głowe pókałam bo myślałam że można wszystko pourywać a tu się okazuje że nic się nie stanie ale ja niebęde próbować

super wyglada na przedramieniu,ale mi szczerze mowiac zalezalo na kasie :( moj jest wielkosci paczki po lm linkach.a im wiekszy tym ladniejszy..tatuaz robil mi koles co tatuowal min dodzie skrzydla na plecach,wiekszosc peji itd

Chyba się trochę pośpieszyła zwłaszcza że to jeszcze wcześniak. Dobrze, że organizm dobrze zareagował. Ja wierze, że każda mama wie co dobre dla jej dziecka i na pewno gdyby się działo coś złego to odstawiłaby to jedzenie.
czasami te eksperymenty koncza sie tragicznie, ostatnio slyszalam ze najmlodsze dziecko, ktore ratowano z zatrucia grzybami mialo 9 miesiecy,
ta tutaj tez przesadza, to tak jakbym mia Jasiowi podac juz pomidorowe,
a poza tym to ona na lezaco karmi to dziecko?

a skąd u Was w ogóle te badania krwi? to jest jakiś standard u maluszków? bo mnie nic lekarz nie mówił, a z tego co widzę znaczna część szkrabów czerwcowych już po morfologii jest

no wlasnie ja tez sie nad tym zastanawiam
Jas mial tylko w szpitalu i to na bilirubine
czasami zastanawiam sie czy takie szukanie przez lekarzy jest potrzebne
to tylko nerwy rodzicow i dzieci
przykladem moze byc KasiaJanicka

a co do jezyczka, Jas tez czesto pokazuje, zwlaszcza jak do niego mowie, wyglada to tak jakby chcial odpowiedziec ale jedyne co potrafi to pokazac jezyk

Cobra szalona kobieto, super tatuaz

reklama
Do góry