Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ja marudziłam, pamiętam :-)
najbardziej marudna chyba Cobra byla :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja marudziłam, pamiętam :-)
dziewczyny żebyśmy nie wpadły w paranoje i się wzajemnie straszyły wszystkie dzieci pewnie pokazują języczek a czy moja to robi w jakiś określony sposób to nie wiem, mi to na normalne wygląda, i mam nadzieje, ze po badaniach tez tak wyjdzie
ja mam nad z prawej strony
ale chce jeszcze wkomponowac na tym na plecach imiona dzieci ale to jak juz wszystkie urodze hehe
Ja bym skonsultowała to z lekarzem, lepiej umow sie na wizyte albo chociaz zadzwon
ja miałam w brwi, przekłuwane igłą do szycia ;-p to były czasy
najbardziej z marudzenia kojarzę ewelę bo marudziła marudziła i koniec końców nas wystawiła ni stąd ni z owąd (jakkolwiek się to pisze;-P) ;-)
gosiagro ciesze sie ze wszystko ok, na pewno cwiczenia szybko wyeliminuja asymetrie! Troche mnie przestraszylas tym jezyczkiem, moja po przebudzeniu lezy czesto z leciutko wysunietym jezykiem i sie slini, teraz sie zaczne bac ze cos nie tak. Napisz koniecznie jak wyszly badania, mowila lekarka cos wiecej na ten temat? Chociaz nie powinnam sie schizowac...
gosiargo moj tez pokazuje jezyk - a co cie naszlo,ze to zle?