reklama
C
cobra18
Gość
A o którym basenie mówisz?
o tym awf-u,na drodze debinskiej
http://cityzenclub.pl/go.live.php/PL-H15/indywidualna.htmlhttp://cityzenclub.pl/go.live.php
Ostatnio edytowane przez moderatora:
super
nic właśnie nie mówiła, nie powiedziała tego podczas badania żebym przyjrzała się o co jej chodzi, tylko na końcu powiedziała komentując to co napisała jako wynik badan, a ze Maja wtedy płakała i było zamieszanie to i ja nie dopytałam dokładnie, powiedziała, żeby kontrolnie zrobić poziom hormonów tarczycy, jak pójdę do pediatry żeby zrobić morfologie to dowiem się więcej
no właśnie mnie nie naszło, to neurolog sama dzisiaj powiedziała
Gosiu- przed pobraniem krwi musze Ci powiedziec by Ci zaoszczędzić nerwów że tsh i ft4 i ft3 pobierają dziecku z żyłki, nie tak jak na morfologię z paluszka i lepiej w przychodni nie robić tego tylko w szpitalu bo w przychodni panie pielęgniarki nie potrafią kłuć małego dziecka
No właśnie ja byłam zdziwiona że już takie rzeczy ten szkrab jadł, ja bym się nie odważyła, ale jak widać ludzie mają różne pomysły:-)czasami te eksperymenty koncza sie tragicznie, ostatnio slyszalam ze najmlodsze dziecko, ktore ratowano z zatrucia grzybami mialo 9 miesiecy,
ta tutaj tez przesadza, to tak jakbym mia Jasiowi podac juz pomidorowe,
a poza tym to ona na lezaco karmi to dziecko?
moja ma czasem marmurkowe łapkia propos bladości i w ogóle koloru skórki to czy Wasze maluchy mają czsto na rączkach taką marmurkową skórkę? i to nie tylko same dłonie ale i ramionka,a reszta ciałka ok?
Cobra super tatoo:-)Ja też chcę!!!!!!!!:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja mam kotka tuz za brzuchem
Chyba kocurka
Cobra ile chcesz za huskyego??
Gosiu- przed pobraniem krwi musze Ci powiedziec by Ci zaoszczędzić nerwów że tsh i ft4 i ft3 pobierają dziecku z żyłki, nie tak jak na morfologię z paluszka i lepiej w przychodni nie robić tego tylko w szpitalu bo w przychodni panie pielęgniarki nie potrafią kłuć małego dziecka
dzięki za ostrzeżenie Maja miała już pobierana krew z żyłki na główce, więc wiem co mnie czeka:-(
Jeszcze moga spokojnie pobrać z zaciśniętej piąstki tak mojemu Jasiowi pobierały w szpitalu. Szybko sprawnie i bez płaczu. W przychodni tak go wymęczyły że i ja płakałam bo głupie piny pobierały mu jak dorosłemu ze zgięcia rączki
Cobra - tatuaż zajefajny!!!!!!
Cobra - tatuaż zajefajny!!!!!!
Kasiula1982
Fanka BB :)
ja w końcu w domu po toruńskim spotkaniu, jak wyszłam o 11 na spotkanie tak o 18 wróciłam, bo w drodze powrotnej stwierdziłam, że jeszcze na kawe do mamy pójde.... normalnie nóg w d.... nie czuję, bo od 11 do 16:30 spacerowałam teraz odgrzewam spagetti, mały z tata ze spaceru wraca a po kąpieli Filipa to ja chyba od razu spać pójdę taka padnięta jestem
już dawno taka zmęczona nie byłam ale spotkanie miłe bardzo, trzeba szybko powtórzyć a w towarzystwie sie przyjemniej spaceruje do zobaczenia dziewczynki
już dawno taka zmęczona nie byłam ale spotkanie miłe bardzo, trzeba szybko powtórzyć a w towarzystwie sie przyjemniej spaceruje do zobaczenia dziewczynki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja w końcu w domu po toruńskim spotkaniu, jak wyszłam o 11 na spotkanie tak o 18 wróciłam, bo w drodze powrotnej stwierdziłam, że jeszcze na kawe do mamy pójde.... normalnie nóg w d.... nie czuję, bo od 11 do 16:30 spacerowałam teraz odgrzewam spagetti, mały z tata ze spaceru wraca a po kąpieli Filipa to ja chyba od razu spać pójdę taka padnięta jestem
Żeby tak moja z tatą chciała iść na specer...mój mąż się śmieje, że by poszedł gdybym miała piersi odczepiane
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
zacznij ich na próbę na krótkie dystanse wysyłacŻeby tak moja z tatą chciała iść na specer...mój mąż się śmieje, że by poszedł gdybym miała piersi odczepiane