reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My Julke tak nosimy już od jakiegoś czasu tzn plecami do siebie bo ona inaczej nie lubi tzn noszenie na leżąco to tylko przy usypianiu ewentualnie... A "samolocik" to uwielbia :) czasami ludzie się dziwnie na nas patrzą jak mój mąż po markecie z małą tak chodzi a ona się tylko rozgląda :)

Do kina idziemy na Step up 3

cobra :) nieźle. My z mężem chcielismy sobie wytatuować odbitą stópkę lub rączkę ale chyba już nie wyjdzie bo zapomnieliśmy odbić rączkę lub nóżkę w pierwszych dniach po urodzeniu a teraz to już nie taki efekt... chociaż kto wie :) Na razie karmie piersia wiec tatuaze odpadają :)

Dziewczyny chyba mam problem :/ muszę się wybrać do ginekologa :/ Przed wczoraj pozwoliliśmy sobie z mężem na małe co nie co ;) i następnego dnia na majtkach zauważyłam krew tak jakbym miała plamienia :/ dzisiaj znowu, w dodatku boli mnie jajnik (tzn tak mi sie wydaje ze to jajnik). Chyba przy tabletkach nie jest możliwa owulacja?

tez karmie cycem,podobno jedno z drugim nie ma nic wspolnego

reklama
Gosiu, ja bym chyba zawału dostała! o co chodzi z tym języczkiem? jak to wygląda?

ja jak to zobaczyłam to tez myslałam, że padnę:szok::szok:, ale jako, że nie płakała to ten widok było mi jakoś łatwiej znieść:tak:
a z tym języczkiem to zdziwiona jestem bo ja nic nie zauważyłam, po prostu czasami leciutko pokazuje języczek myślałam, ze to normalne, lekarka mówi, że lepiej profilaktycznie to sprawdzić

cobra my też chcemy dziarkę sobie zrobić, ale tak chcemy od 2 lat i średnio zachodzimy do studia ;P ale żeby na klacie :szok: jesteś wariatka hehe :-D super :-)

gosiagro super że z Małą lepiej :) te pozycje o których piszesz są całkiem przyjemne i dla szkraba i dla mamusi, my ćwiczymy jak nam się przypomni na codzień ;-) mnie też zadziwia jak lekarze wyma****ą tymi dzieciaczkami bez obaw, ja to dalej jak z jajeczkiem jeśli chodzi o ciągnięcie za rączki, nóżki, raczej unikam

Ostatnia edycja:
agast-to kiedy zoo trzeba by jeszcze sie wybrać póki ciepło będzie
cobra-już pisałam na nk że super ja planuje juz od dawna jak dwie córcie miałam no a teraz jak juz sa trzy to napewno sobie zrobie tylko jak już będe mogła małą z kimś na ten czas zostawić i ja chciałam na przedramieniu od wewnętrznej strony
gosiagro-mojego męża babcia zawsze opowiada że jej mąż to dzieciaki tak za nogi albo za ręce do góry brał jak miały miesiąć ja się w głowe pókałam bo myślałam że można wszystko pourywać a tu się okazuje że nic się nie stanie ale ja niebęde próbować

bo mój też tak pokazuje języczek właśnie myslałam że to normalne jest

moja Julka tez pokazuje jezyczek i tez myslalam ze to normalne :/

dziewczyny żebyśmy nie wpadły w paranoje i się wzajemnie straszyły:no::no: wszystkie dzieci pewnie pokazują języczek a czy moja to robi w jakiś określony sposób to nie wiem, mi to na normalne wygląda, i mam nadzieje, ze po badaniach tez tak wyjdzie:tak:

reklama
Do góry