reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jak ze skutecznością tej herbatki? Warto kupić?
Co do skuteczności tego bocianka to w sumie ciężko mi coś powiedzieć, bo pomimo prób herbatek, karmi, teraz jakiś granulek homeopatycznych jakiś super efektów w postaci rzeki mleka nie mam. Ale z drugiej strony nie wiem jak by było jakbym tego nie stosowała.

Ale na samym początku, jeszcze w szpitalu miałam wrażenie, że coś ta herbatka daje, więc myślę, że warto spróbować. Ja na allegro za nią 7,5 zł płaciłam.

reklama
U nas też niema miejsca na krzesełko, ale tak sobie myślę że nasze mamy i babcie nie miały takich "wynalazków" i jakoś nas wykarmiły :-D :-D

Mi znajomi odradzali plastikowe krzesełka ponoć szybko pękają itp. najlepiej drewniane. Jednak ja doświadczenia nie mam i raczej nie będę miała :-)

oj wielu wynalzaków nie miały, takich jak my mamy :p ja sobie wychowania dziecka bez pampersów nie wyobrażam, a nas jakoś bez nich wychowano

a nasze babcie często dzieci co rok rodziły i miały i siły i zdrowie :) nasze pokolenie to już nie to samo :p

Witajcie,

my dzisiaj mamy wizytę u neurologa, boje się co usłyszę:-(, trzymajcie kciuki!!!
Mamy tez wyniki morfologii bo lekarz podejrzewał anemię, której na szczęście nie ma:-), za to ma dość wysoki poziom płytek, ale to prawdopodobnie błąd pomiaru zlecił kontrolna morfologię za 2 m-ce. Czy któraś z was tak miała, że poziom płytek był wyższy niż norma?

Agi - bardzo mi przykro, że masz tak ciężko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jak wygląda takie leczenie i jak długo trwa?
kreatorka - musiałaś się biedna Z Niną wycierpieć, ja widoku podczas pobierania morfologii znieść nie mogłam a co dopiero w szpitalu jak non stop coś faszerują:no::no:, dużo zdrówka dla Niny
kajdusia - udanych wakacji!!

Nie dość że dzieci co rok rodziły to i miały siły i zdrowie to jeszcze potrafiły to wszystko ogarnąć, gromadkę dzieci a do tego sprzątanie, pranie i gotowanie bez odkurzacza, pralki automatycznej itp. :-D :-D

Nasze pokolenie nie dałoby sobie rady bo po prostu, wstyd się przyznać ale jest okropnie rozleniwione:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nasza chusta wczoraj przyszła, wisi i się suszy bo raz,że strasznie sztywna była i chciałam ja zmiękczyć poprzez pranie, dwa, że zapach jakiś taki Nowy miała :p a trzy, że dla dzidzi wyprać trzeba:) zapoznałam się z instrukcją na CD, i jak wyschnie zabieram sie za testowanie nowych wiązań

jeśli chcecie mogę na maila podesłąć pdf z instrukcją:), podajcie maila na priv :)

p.s.

filipek już się nie może doczekac spotkania z toruńskimi czerwcowymi dzieciaczkami :)

Gosiu napewno bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!!powodzenia!

Mój synek nie dał mi pospać, kilka razy do niego dzisiaj wstawałam, a mama niewyspana to mama zła:((może po 10 jak pójdzie spać to ja razem z nim, chociaż mam stertę prania i nie wiem kiedy się za to zabrać, teraz w pośpiechu bb i śniadanko

moi znajomi maja baby desing i są zadowoleni. dziecko uczy sie jadać w jednym miejscu i tak łatwo z niego nie ucieknie więc to ułatwia nam życie hihi :) . my na chrzciny tez taki dostaliśmy :)

Znalazłam jeszcze coś takiego:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN PEPE KRZESŁO (1192544719) - Aukcje internetowe Allegro

Może mamy, które mają starsze dzieci i doświadczenie z krzesełkami coś polecą i doradzą na co zwracać uwagę przy wyborze krzesełka? :)

Ja ma takie krzesełko i naprawdę je polecam!!! :-) Był kupiony dla Hani ona w nim siedziala, potem daniel siedzial i do tej pory w nim siedzi! Jest w nienaruszonym stanie a ma juz ponad 3 lata! :-) i jeszcze Mikołaj z niego napewno skorzysta:-) :tak: cena jest wporządku wiec jak cos to takie kupujcie ma wiele funkci i jak dzieciak usnie w nim, to zmieniasz połozenie siedziska i jest super;-)

No a tak aporop to witam;-)
dzis jakos tak pochmurno u mnie.... hmm
Ide zupe zrobić na obiad... moze pomidorową zrobie.... hmmmmm ;-)

Hej.
Anecznik a ja uważam że plastikowe są ekstra!!!I nie wiem jakiej siły trzeba użyć żeby pękło;-) I napewno będę każdemu polecała-bardzo się przydaje jak dzidziuś chce wkońcu zacząć jeść sam:-) A taki moment bardzo szybko nadejdzie:-D u nas było nie do zastąpienia.Nawet jak myłam naczynia to sadzałam Kacperka do niego i patrzył sobie co robię i było bez płaczu.

Kasiu a ile płaciłaś za chustę???

U nas noc mineła nawet fajnie.
Alanek obudził się o 1na jedzenie(usnął o 20)po czym się bardzo ździwiłam i usnął od razu później o 4:20 i usnął po 20 min i spał do 7!!!Kurczę-wkońcu się wyspałam:-D

Idę Was poczytać.

reklama
Do góry