reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny ja jak zwykle tylko z doskoku czasem trochę podczytuję, ale czasu przy Nince to ja za dużo nie mam trafiło mi sie dziecko które ma potrzebę snu jak dorosły jej w zupełności 8 godzin wystarczy w nocy z jedną przerwą na jedzenie, a tak to nie śpi w dzień wcale.
Niestety ostatnio mała była chora, dostała antybiotyk CECLOR i wywołał on takie biegunki, że mała trafiła z odwodnieniem do szpitala :-( ile się nacierpiała przy wkłuciach do kroplówki i jak płakała przy podawaniu antybiotyku dożylnie to szok, 5 dni w szpitalu to najgorsze co nas spotkało :-( a ja naryczałam się jak bóbr :-( na szczęście już jest dobrze, oby nigdy więcej takich "przygód"
Mam też dobre informacje jedna z moich dobrych koleżanek zostanie sierpniówką :-) bardzo się ucieszyłam, bo ostatnie pół roku nie miałysmy kontaktu, a tu taka niespodzianka
Lena - mojej małej na ból brzuszka pomagają masaże, ale jak jest na rękach w pozycji "samolotu" spróbuj może Gai też pomoże
Niestety ostatnio mała była chora, dostała antybiotyk CECLOR i wywołał on takie biegunki, że mała trafiła z odwodnieniem do szpitala :-( ile się nacierpiała przy wkłuciach do kroplówki i jak płakała przy podawaniu antybiotyku dożylnie to szok, 5 dni w szpitalu to najgorsze co nas spotkało :-( a ja naryczałam się jak bóbr :-( na szczęście już jest dobrze, oby nigdy więcej takich "przygód"
Mam też dobre informacje jedna z moich dobrych koleżanek zostanie sierpniówką :-) bardzo się ucieszyłam, bo ostatnie pół roku nie miałysmy kontaktu, a tu taka niespodzianka
Lena - mojej małej na ból brzuszka pomagają masaże, ale jak jest na rękach w pozycji "samolotu" spróbuj może Gai też pomoże
zyrraffka
Szczęśliwa mama
To my sie fotoskami pochwalimy :-)
Zobacz załącznik 277006 Zobacz załącznik 277005 Zobacz załącznik 277004 Zobacz załącznik 277003 Zobacz załącznik 277007
Zobacz załącznik 277002
Tomaszek świetny, uśmiech dziecka jest najwspanialszy)jakie widoki ma z rybkami
Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
Agi bardzo mi przykro, ze tak źle u Ciebie się dzieje ze zdrowkiem, a jak się leczy te płytki, nie ma możliwości szybkiej poprawy?? Mąż nie ma możliwości przyjazdu do Was?? Najgorsze, ze sama jesteś z tym wszystkim( Trzymam mocno kciuki, żeby płytki wróciły do normy szybciutko i żebyś mogła być z mężem.
kreatorka współczuję cieprpień Ninki, bidulka((
kpi dziękuję, jutro polecę do apteki, narazie kupiłam hipa w saszetkach, nie smakuje mi ale szybko wypijam duszkiem, fuj, ta rozpuszczalna odrobinę smaczniejsza
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
Fanka BB :)
głowa do góry :-) musi być dobrze :-)Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
Zobacz załącznik 276993Zobacz załącznik 276994Łukaszek tańczy z Mamusią)
kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma(( nie wiem gdzie szukać
w realu kup, jest na pewno tańsza niz w aaptece, ja kupiłam za 13 zł, a w aptece po 16 widziałam
kasia czy Twój Filipek podnosił główkę leżąc na brzuszku zanim tą książeczkę mu zaserwowałaś? bo mój wcale się do tego nie kwapi i nie wiem czy też nie spróbować.. ale Go kurcze malo co interesuje jak się nie porusza.. najlepsze są balony z odpustu hehe ^^ panda i zebra, grunt że czarno - białe, uwielbia je baaardzo tylko już się biedaki marszczą ze starości ;p
podnosił, ale po 30 sek leżenia na brzuchu ryk był, a teraz to i poleży długo, śmieje sie, gada do obrazkówi i zaczyna się na plecy z brzucha przewracać :-)
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
niestety w Świnoujściu nie ma reala(
piłyście kawkę bocianek wspomagającą laktację?? smaczna jest??
piłyście kawkę bocianek wspomagającą laktację?? smaczna jest??
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
nawet nie wiedziała, że taka jest, nigdy w sklepie nie widziałam, ale jako rasowy kawosz chętnie spróbuję, tylko nie wiem gdzie kupić
na allegro widziałam, a w sklepach nie spotkałamnawet nie wiedziała, że taka jest, nigdy w sklepie nie widziałam, ale jako rasowy kawosz chętnie spróbuję, tylko nie wiem gdzie kupić
zyrraffka
Szczęśliwa mama
nawet nie wiedziała, że taka jest, nigdy w sklepie nie widziałam, ale jako rasowy kawosz chętnie spróbuję, tylko nie wiem gdzie kupić
na allegro
Milka26
czesc
u nas nie chcieli dowodow chrzesnych nawet zaswiadczen z ich parafi ale pytal ksiadz czy sa po slubie koscielnym
Perfekta u mnie tez dzis kiepski dzien , tez mi nawala nerka lewa, wczesniej mialam zapalenie pecherza a teraz jak tamto sie uspokoilo to przyplatalo sie drugie
Kalwa piekne te kwiaty i wogole zdjecia
Paula Twoje tez cudne
Cytrusik Ercio podnosil glowe przed ksiazeczka ale teraz robi mega zyrafony i to bardzo dlugo, ja polecam ta ksiazeczke )
Zyrafka piekne usmiechy , a herbatke z herbapolu kupisz w aptece to ekspresowa herbatka
Gosiargo gratuluje Mai silacza to nielada wyczyn odwrot z plecow na brzuch a poradzenie sobie z ta raczka to wogole, pamietam ze Oli tez na poczatku sie meczyl. Teraz eryk robi odwroty w druga strone z brzycha na plecy )
Ewela ale sesja )
Agi pytalas czy karmienie ma znaczenie na twoja krew?? no i czy wykluczyli wczesniej choroby rematyczne one tez moga powodowac obnizenie plytek a podobno lozysko dziala jak steryd dlatego w ciazy wyniki moga sie poprawiac tak jak u Ciebie na koniec
Lena czytam te Wasze obiadki slinka mi cieknie a ty piszesz ze nie jadlas nic takiego ) jak dla mnie to i tak masz luksusy ja nadal na scislej diecie i do tego bez slodyczy ((((((((((
Kratorka wspolczoje szpiatla najgorsze to patrzec jak nasze maluchy cierpia
U nas koncza z glosnymi pracami przy eleacji ale powiem wam ze nie jest latwo w sobote byl taki huk jak wiercili na 6 wiertar ze mozna bylo oszalec uciekalismy z domu no i myslelismy ze to juz koniec a dzis niestety obudzily nas wiertary na szczescie na 1 lub 2 ale udalo mi sie przy tym uspic Ercia )
u nas nie chcieli dowodow chrzesnych nawet zaswiadczen z ich parafi ale pytal ksiadz czy sa po slubie koscielnym
Perfekta u mnie tez dzis kiepski dzien , tez mi nawala nerka lewa, wczesniej mialam zapalenie pecherza a teraz jak tamto sie uspokoilo to przyplatalo sie drugie
Kalwa piekne te kwiaty i wogole zdjecia
Paula Twoje tez cudne
Cytrusik Ercio podnosil glowe przed ksiazeczka ale teraz robi mega zyrafony i to bardzo dlugo, ja polecam ta ksiazeczke )
Zyrafka piekne usmiechy , a herbatke z herbapolu kupisz w aptece to ekspresowa herbatka
Gosiargo gratuluje Mai silacza to nielada wyczyn odwrot z plecow na brzuch a poradzenie sobie z ta raczka to wogole, pamietam ze Oli tez na poczatku sie meczyl. Teraz eryk robi odwroty w druga strone z brzycha na plecy )
Ewela ale sesja )
Agi pytalas czy karmienie ma znaczenie na twoja krew?? no i czy wykluczyli wczesniej choroby rematyczne one tez moga powodowac obnizenie plytek a podobno lozysko dziala jak steryd dlatego w ciazy wyniki moga sie poprawiac tak jak u Ciebie na koniec
Lena czytam te Wasze obiadki slinka mi cieknie a ty piszesz ze nie jadlas nic takiego ) jak dla mnie to i tak masz luksusy ja nadal na scislej diecie i do tego bez slodyczy ((((((((((
Kratorka wspolczoje szpiatla najgorsze to patrzec jak nasze maluchy cierpia
U nas koncza z glosnymi pracami przy eleacji ale powiem wam ze nie jest latwo w sobote byl taki huk jak wiercili na 6 wiertar ze mozna bylo oszalec uciekalismy z domu no i myslelismy ze to juz koniec a dzis niestety obudzily nas wiertary na szczescie na 1 lub 2 ale udalo mi sie przy tym uspic Ercia )
reklama
C
cobra18
Gość
kuzwa laski klawiatura mi cala nie dziala.nie chce mi sie pisac ciagle myszka klikajac;/