reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Moją Gaję boli brzuszek..niby nic nie jadłam takiego..ale coś jej zaszkodziło;(Co macie dobrego na bolący brzuszek??Masaż i przykurczanie nóżek nie bardzo pomagają;(Jak puści bąka to jej ulży;)Więc nie wiem czy to nie wzdęcia;)

reklama
Witam dziewczyny :) ja jak zwykle tylko z doskoku czasem trochę podczytuję, ale czasu przy Nince to ja za dużo nie mam :tak: trafiło mi sie dziecko które ma potrzebę snu jak dorosły jej w zupełności 8 godzin wystarczy w nocy z jedną przerwą na jedzenie, a tak to nie śpi w dzień wcale. :sorry2:
Niestety ostatnio mała była chora, dostała antybiotyk CECLOR i wywołał on takie biegunki, że mała trafiła z odwodnieniem do szpitala :-( ile się nacierpiała przy wkłuciach do kroplówki i jak płakała przy podawaniu antybiotyku dożylnie to szok, 5 dni w szpitalu to najgorsze co nas spotkało :-( a ja naryczałam się jak bóbr :-( na szczęście już jest dobrze, oby nigdy więcej takich "przygód"

Mam też dobre informacje :-D jedna z moich dobrych koleżanek zostanie sierpniówką :-) bardzo się ucieszyłam, bo ostatnie pół roku nie miałysmy kontaktu, a tu taka niespodzianka :happy2:

Lena - mojej małej na ból brzuszka pomagają masaże, ale jak jest na rękach w pozycji "samolotu" spróbuj może Gai też pomoże :tak:

Tomaszek świetny, uśmiech dziecka jest najwspanialszy:))jakie widoki ma z rybkami:)

Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić

Agi bardzo mi przykro, ze tak źle u Ciebie się dzieje ze zdrowkiem, a jak się leczy te płytki, nie ma możliwości szybkiej poprawy?? Mąż nie ma możliwości przyjazdu do Was?? Najgorsze, ze sama jesteś z tym wszystkim:(( Trzymam mocno kciuki, żeby płytki wróciły do normy szybciutko i żebyś mogła być z mężem.

kreatorka współczuję cieprpień Ninki, bidulka:(((

kpi dziękuję, jutro polecę do apteki, narazie kupiłam hipa w saszetkach, nie smakuje mi ale szybko wypijam duszkiem, fuj, ta rozpuszczalna odrobinę smaczniejsza

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
głowa do góry :-) musi być dobrze :-)

Zobacz załącznik 276993Zobacz załącznik 276994Łukaszek tańczy z Mamusią:))

kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma:((( nie wiem gdzie szukać

w realu kup, jest na pewno tańsza niz w aaptece, ja kupiłam za 13 zł, a w aptece po 16 widziałam

kasia czy Twój Filipek podnosił główkę leżąc na brzuszku zanim tą książeczkę mu zaserwowałaś? bo mój wcale się do tego nie kwapi i nie wiem czy też nie spróbować.. ale Go kurcze malo co interesuje jak się nie porusza.. najlepsze są balony z odpustu hehe ^^ panda i zebra, grunt że czarno - białe, uwielbia je baaardzo tylko już się biedaki marszczą ze starości ;p

podnosił, ale po 30 sek leżenia na brzuchu ryk był, a teraz to i poleży długo, śmieje sie, gada do obrazkówi i zaczyna się na plecy z brzucha przewracać :-)
pencil.png

Ostatnia edycja:
czesc

u nas nie chcieli dowodow chrzesnych nawet zaswiadczen z ich parafi ale pytal ksiadz czy sa po slubie koscielnym

Perfekta u mnie tez dzis kiepski dzien , tez mi nawala nerka lewa, wczesniej mialam zapalenie pecherza a teraz jak tamto sie uspokoilo to przyplatalo sie drugie

Kalwa piekne te kwiaty i wogole zdjecia

Paula Twoje tez cudne

Cytrusik Ercio podnosil glowe przed ksiazeczka ale teraz robi mega zyrafony i to bardzo dlugo, ja polecam ta ksiazeczke :))

Zyrafka piekne usmiechy , a herbatke z herbapolu kupisz w aptece to ekspresowa herbatka

Gosiargo gratuluje Mai silacza to nielada wyczyn odwrot z plecow na brzuch a poradzenie sobie z ta raczka to wogole, pamietam ze Oli tez na poczatku sie meczyl. Teraz eryk robi odwroty w druga strone z brzycha na plecy :))

Ewela ale sesja :))

Agi pytalas czy karmienie ma znaczenie na twoja krew?? no i czy wykluczyli wczesniej choroby rematyczne one tez moga powodowac obnizenie plytek a podobno lozysko dziala jak steryd dlatego w ciazy wyniki moga sie poprawiac tak jak u Ciebie na koniec

Lena czytam te Wasze obiadki slinka mi cieknie a ty piszesz ze nie jadlas nic takiego :)) jak dla mnie to i tak masz luksusy ja nadal na scislej diecie i do tego bez slodyczy :(((((((((((

Kratorka wspolczoje szpiatla najgorsze to patrzec jak nasze maluchy cierpia

U nas koncza z glosnymi pracami przy eleacji ale powiem wam ze nie jest latwo w sobote byl taki huk jak wiercili na 6 wiertar ze mozna bylo oszalec uciekalismy z domu no i myslelismy ze to juz koniec a dzis niestety obudzily nas wiertary na szczescie na 1 lub 2 ale udalo mi sie przy tym uspic Ercia :))

reklama
Do góry