witam i ja o poranku z kaweczką
Musiu juz śpi, lala sie grzecznie bawi więc korzystam z chwili na BB
nocka u nas ok i nawet się wyspałam
w planach na dziś jakiś spacerek przed południem jak moja mama przyjdzie, mam nadzieję że pogoda się tylko nie popsuje
kalwa super fotki i taki plener jesienią super, też myślałam nad taką sesją tylko że nie wiem jak będzie z pogodą w październiku a wcześniej to nie wiem czy się z zakupem kiecki wyrobię;-)
paula24211 śliczny bukiecik i fotka
lena śliczne te zaproszenia i mi podobają się takie zwijane w rulon, tylko że my kilka musimy wysłać a rulon to nie bardzo praktyczny jest i chyba pozostaniemy przy normalnych składanych, oczywiście jeszcze nie wybraliśmy
wczoraj w tej kwestii skupiliśmy sie na wymyślaniu tekstu zaproszenia tak żeby połączyć info o chrzcie i ślubie
cytrusik to dopiero oryginalne buty na slub
:-)
zyraffka jakie piękne fotki i Łukaszek jaki zadowolony
słodko się uśmiecha
gosiagro super że Majusia taka zdolna, a wyczyny hoho pozazdroscić
i powodzenia na dzisiejszej wizycie, nie spotkałam sie nigdy z podwyższonym poziomem płytek
avena także gratki za nowe wyczyny, ja podobnie co pranie to coś nowego odkładam bo już za małe na gagatka
ewela super fotki Tomaszka, jaki on duży, a rybki też śliczne
Agi oj nieciekawie, a jak pozostałe wskaźniki? a nie ma szans żebyś dostała jakieś leki do brania w domu? przytulam mocno, wierzę że nie jest ci łatwo, każda z nas choć czasem narzeka to mimo to ma ta drugą połówkę przy sobie a Ty musisz zmagać się z tym sama, pisz nam tutaj co i jak, zawsze to nieco ci ulży i choć za wiele pewnie nie pomożemy to na ciepłe słowo i wsparcie możesz liczyć, juz niedługo, wierzę że wszystko się jeszcze unormuje i planowo wrócicie w trójeczkę do domku
dzielna jesteś kobitka i dasz radę
kreatorka oj to się porobiło, dużo zdrówka dla Ninki i oby nigdy więcej takich atrakcji
milka26 nie zazdroszczę tych remontów, mojemu Musiowi pewnie by to nie przeszkadzało ale Asia za nic by w takich warunkach nie usnęła
cobra to Ty jednak jeszcze do nas zaglądasz
:-)
napisz czasami co tam u Was
arica to zalezy ile masz miejsca? drewniane komplety są na dłużej bo posłuża także starszemu dziecku - stolik i krzesełko ale mają jeden ogromny minus zajmują dużo miejsca, ja przy córci zdecydowałam się na plastikowe i byłam bardzo zadowolona, mało co sie zużyło i śladów na nim nie ma żadnych, z całą pewnością posłuży za jakis czas Tomusiowi
my mamy coś w stylu BD, plus to ceratkowy materiał łatwy do utrzymania w czystości
kajdusia udanego wypoczynku i pięknej pogody, miłego spotkania i plotkowania z dziewczynami
hefi super że imprezka udana
ufff nadrobiła ale ile czasu mi to zajęło;-):-)
i pogoda się zdąrzyła popsuć, troszkę padać zaczęło....ech....
a jeszcze się Wam pochwalę wczoraj dowiedziałam się że mój młodszy brat także zostanie tatusiem
:-), jak ja się cieszę kolejne maleństwo w rodzinie