reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale naprodukowałyście :)

Dzięki za podpowiedzi co do prezentu na chrzest. Nie wiedziałam, że krzyżyka się nie daje - jak byłam chrzestną 2 lata temu to rodzice poprosili właśnie o krzyżyk.. Ale w takim razie skupimy się na medaliku z łańcuszkiem. Fajny pomysł z krzesełkiem do karmienia.. Myślicie, że taki rozkładany ze stolikiem jak np ten:

KRZESEŁKO-KRZESŁO DO KARMIENIA ARTI CESAR II (1189090336) - Aukcje internetowe Allegro

będzie przydatny? Kurcze, on wydaje się strasznie duży, w sensie dużo miejsca będzie w kuchni zajmował..
Znalazłam jeszcze coś takiego:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN PEPE KRZESŁO (1192544719) - Aukcje internetowe Allegro

Może mamy, które mają starsze dzieci i doświadczenie z krzesełkami coś polecą i doradzą na co zwracać uwagę przy wyborze krzesełka? :)

reklama
zyraffka-niezłe tańce i jaki uśmiech ja też tak z małą tańcuje:tak:
agi-kurcze to nieciekawie oby płytki wróciły do normy:-(

A moja jak zwykle dopiero usneła na noc 10 to jej pora

Dziękuję za zainteresowanie, choć tyle czasu mnie nie było :tak: Nineczka w końcu usnęła ufff :-D
A ja postanowiłam sobie pofolgować teraz i doprowadzić się do porządnego ładu, bo trochę wstyd się przyznać, ale się zaniedbałam :dry:
Dziś zapolowałam na dwa ładne staniki ^^ co prawda ta przyjemność zubożyła mnie o 219 zł, ale co mi tam :tak: trzeba w swoje dobre samopoczucie inwestować :-) więc teraz zabieram się za odświeżanie garderoby od jutra :-D

:crazy: miałysmy isc z paula na spacer, a tu pada :baffled:
No własnie, jaką to pogodą mnie przywitałyście? :angry:;-) Jestem w Ustroniu od 17:tak:, spacerek po mieście zaliczony, plac zabaw "Raj dziecka" (czy jakoś tak) też, krótki spacer brzegiem morza też... Dzieciaki opanowane- Gosia śpi, Piotrek prawie, a my zaraz spożyjemy piwko (tzn ja karmi oczywiście)
Dziewczyny Ustronianki- gdzie w Ustroniu jest najtańsze piwo???? Bo tu obok w sklepikach masakra :wściekła/y:

Ewela- Tomek świetny, znów mi się jakiś taki duży wydaje- wreszcie ocenię na żywca :-D
Cobra- jak miło, że żyjesz :-D
Agi78- Strasznie mi przykro :-( Mam nadzieję jednak, że znów zaczną rosnąć...A w razie czego to w Anglii nie możesz tego kontrolować i leczyć?

Piłam, i prawdę powiedziawszy to już bardziej mi smakuje herbatka Bocianek.
Ta kawka z kawą nie ma wiele wspólnego ;-) Póki co wypiłam jeden kubek, a reszta czeka aż herbatę skończę

jak ze skutecznością tej herbatki? Warto kupić?

kreatorka ja też się zaniedbałam i to strasznie, ale mąż mój nie zwraca uwagi na to jak wyglądam- nawet jak się ekstra wyszykowałam na wesele przyjaciólki- ani słowa nie usłyszałam od niego- więc po co się starać :((

mój Łukaszek już śpi, on zawsze o 22 chodzi spać,nie wcześniej, ale jakoś sama taką porę mu ustawiłam

ja nie mam miejsca na krzesełko :((((((((((((((((((((((ale cos trzeba będzie kupić, bo jak później karmić małego

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie mam miejsca na krzesełko :((((((((((((((((((((((ale cos trzeba będzie kupić, bo jak później karmić małego

U nas też niema miejsca na krzesełko, ale tak sobie myślę że nasze mamy i babcie nie miały takich "wynalazków" i jakoś nas wykarmiły :-D :-D

Mi znajomi odradzali plastikowe krzesełka ponoć szybko pękają itp. najlepiej drewniane. Jednak ja doświadczenia nie mam i raczej nie będę miała :-)

Do góry