reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kreatorka ja też się zaniedbałam i to strasznie, ale mąż mój nie zwraca uwagi na to jak wyglądam- nawet jak się ekstra wyszykowałam na wesele przyjaciólki- ani słowa nie usłyszałam od niego- więc po co się starać :((
Oj tam mąż, warto zadbać o siebie dla siebie :tak:a mąż kocha Cię taką jaka jesteś, pewnie dlatego nie zwrócił uwagi, że wyglądasz inaczej ;-) dla niego zawsze jesteś śliczna, wiem co piszę :-D

U mnie na szczęście chwila spokoju :rofl2: sprzedałam Ninkę mamie hih :-p idę sprzątać, bo koleżanka ciężarówka ma dzis do nas wpaść :happy:

reklama
Hefi a Bebiko najstarsze mleko świata??
Eagle jeżeli chcesz wysłać to są takie Tuby na zaproszenia rulon ja tak wysyłałam;)

Oj tam mąż, warto zadbać o siebie dla siebie :tak:a mąż kocha Cię taką jaka jesteś, pewnie dlatego nie zwrócił uwagi, że wyglądasz inaczej ;-) dla niego zawsze jesteś śliczna, wiem co piszę :-D

U mnie na szczęście chwila spokoju :rofl2: sprzedałam Ninkę mamie hih :-p idę sprzątać, bo koleżanka ciężarówka ma dzis do nas wpaść :happy:

masz rację ale odechciewa się jeśli mąż nie zwraca uwagi na starania

Prasuję, co chwilkę sprawdzam bb (maniaczka ze mnie) i oglądam Siódme Niebo:)) a Wy coporabiacie ciekawego?

kajdusia :crazy: jestes w Ustroniu i nic sie nie odezwałas nawet :dry: To kiedy wspolny spacer ??? piwo najansze to niewiem chyba w Słoneczku takim markecie mini u nas tam gdzie poczta.Ale to Karmi jest o 3,09zł , a tu w tych sklepikach to po 3,50.

kasiajanicka ja kupilam ta herbatke w aptece europejskiej za 10zł z groszami jakos tak:-)

lena na te wzdecia i bóle rzuszka kup sobie w aptece taka herbatke PLANTEX DUO

zyraffka ja ogladam serial Piekni na polsacie

Ostatnia edycja:
Warto nawet dla siebie uwierz mi :-D a mąż z czasem doceni oni już tak mają
A ja robię dokładnie to samo co TY, prasuję z włączonym BB :-) i właśnie tvp ! uruchomiłam :happy:

paula ja staram się prasować na bieżąco żeby nie siedzieć cały dzień, w sumie to nawet nie miałaym czasu na całodniowe prasowanie, a jedno pranie to nie tak źle wyprasować. Ja chciałam właśnie troszkę więcej tej papryki w formie leczo zjeść:/,

paula ja staram się prasować na bieżąco żeby nie siedzieć cały dzień, w sumie to nawet nie miałaym czasu na całodniowe prasowanie, a jedno pranie to nie tak źle wyprasować. Ja chciałam właśnie troszkę więcej tej papryki w formie leczo zjeść:/,

chyba mozna jesc , a czemu nie ? Ja juz jem serki topione.

reklama
Do góry