reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Moja Majusia ostatnio bardzo się ruchliwa zrobiła:-D:-D, jej ulubiona zabawą teraz jest unoszenie nóżek do góry i łapanie się za kolanko:rofl2::rofl2: nie dziwię się jak bym takie fajne miała to tez bym się co chwilę łapała:-D:-D, a nawet i czasami za stopkę uda się złapać:-D, kilka razy obróciła się też z plecków na brzuszek, tylko biedna podwija jej się rączka i wydostać się potem z tej pozycji nie może, śmiesznie to wygląda i oczywiście mamusia z pomocą przybiega. Jak jej się przyłoży grzechotkę do rączki do powoli zaczyna ją chwytać przez sekundę, zawsze to już coś. Jestem w szoku bo niedawno to leżały te nasze dzieciaczki spokojnie, a teraz z dnia na dzień się czegoś uczą:tak::tak:

wiz - jasne, że pamiętam:tak: w poprzednim wcieleniu iiwka było Ci na "imię":-D
katarzynajanicka - pięknie synuś przybiera, niepotrzebnie Cie ten babsztyl nastraszył:no:
eagle - widać weekend udany:-D , nic tylko na wesela chodzić:-D
arica - mam ten sam problem, tez się zastanawiam co powiedzieć żeby chrzestni kupili:confused:
ewelinka - widzę, że weekendzik udany:-D, poza powrotem:blink:
katarzynajacika - ja tez z Niemcami wiele w pracy do czynienia miałam, ale jakoś do tych moich Deutschkow nie tęsknię:happy2:
zyraffka - ślicznie sobie tańczycie - a Łukaszek jaki zadowolony:-), ja tez to uwielbiam robić z Majusia:tak::tak::-D:-D

reklama
O jaaaaa jaka tu produkcja ruszyła, nawet wszystkiego nie zdążę przeczytać bo tylko na chwilę wpadłam.
Kasia - super że badania oki i Filipek przybiera dobrze, lekarka musiał się pewnie zdziwić.
arica - tak jak któraś z dziewczyn napisała może krzesełko do karmienia-bardzo przydatna rzecz, albo jakaś zabawka dla troszkę większego dzieciaczka, album do wklejania zdjęć i opisywania najważniejszych wydarzeń w życiu maluszka, pamiątki w tylu łańcuszek, łyżeczka też fajne, ja jeśli będę miała wybór to poproszę o kasę bo wszystko co mała dostaje odkładam jej, łącznie z becikowym i kasą z ubezpieczalni. Ale narazie chrzciny jeszcze nawet nie zaplanowane:-)
zyrraffka - z Łukaszka to niezły przystojniacha:-* i jak świetnie tańczy
gosiagro - moja też ostatnio ruchliwa, ćwiczy kopanie nóżkami, ale przewroty narazie jej nie wychodzą, raz jej się dopiero udało z brzuszka na plecki
Przejrzałam już ubranka i pół reklamówy odłożyłam bo już małe na Igę, nawet niektóre 62 już nie włazi mój klocuszek.

To my sie fotoskami pochwalimy :-)
23.08.2010 013 dzinks i ryby.jpg 23.08.2010 006 dzinks.jpg 23.08.2010 005 dzinks.jpg 23.08.2010 007 dzinks.jpg 23.08.2010 017 widok.jpg

23.08.2010 003 dzinks.jpg

Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić

no akwarium 250l mojego D, ja tych ryb nie lubie, brzydkie i paskudne.

Agi78 kurcze nieciekawie sie u ciebie zrobiło,a nie ma jakis lekow,zeby te płytki ci sie podniosły?

Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
Agi jejciu przytulam, a co mówią lekarze, może do wyjazdu jeszcze coś podskoczą płytki

reklama
kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma:((( nie wiem gdzie szukać

W aptece :)

AGI - bradzo mi przykro, że znów coś nie tak ;(, moze jeszcze jest szansa na powrót do Anglii w ustalonym terminie? a nie mozesz tam się dalej leczyć? co mówią lekarze - pisz, bo pewnie większość z nas nie wie z czym to się je i o co chodzi z tymi płytkami ...
i oczywiście propozycja odwiedzin nadal aktualna - gdbyś jednak trafiła do Instytutu w Warszawie ...

Ostatnia edycja:
Do góry