reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My jak załatwiismy chrzciny to dowody nie byly potrzebne ani nasze ani chrzestnych

a ja miałam takie kwiaty na slubieZobacz załącznik 276924
pencil.png

piękne :)

to byly takie miniaturki rózyczki blady róż, miały diamenciki gdzieniegdzie bo na zdjeciu chyba nie widac no i trawka miałam duża suknie dlatego wybrałam taki czyli kulke:)
a ja nie chciałam dodatkow sie powiększać i dlatego zdecydowałam się na te kilka kwiatków :)
światkowa miała tylko jednego też przystrojonego brylancikami i wstążką, choć mało to widać na zdjjęciach wklejonych na forum :(

ja także, póki co to najpierw muszę się za kiecką porozglądać, zaczyna w przyszłym tygodniu, może zdążę a potem kwiaty

podobają mi sie takie jak te na fotce nr3 post adusiaxxxxx, z linka który zamieściłaś

ja nie muszę mieć wyszczuplającego bo i tak chuda juz jestem :)

a wogóle to jakoś pomału przeraża mnie organizowanie tego wszystkiego, właśnie dzis siedzę od rana i szukam zaproszeń na allegro, mój jak przyjdzie z pracy chcemy juz ostatecznie wybrać i zamówić
My kupiliśmy identyczne tylko, że większego formatu;)Po 1,59
Zaproszenia ŚLUBNE-Perłowy Rulon, PERSONALIZACJA (1128199427) - Aukcje internetowe Allegro

hej dziewuszki :) jeny dawno mnie tu nie było pisemnie, bo czytam dzień w dzień ale jakoś tak się nie odzywałam, weny było brak, a i Mały ma wybitny talent do pobudek wtedy kiedy się czymś zajmuję, więc przelotnie zaglądam, ale na bieżąco :)

u nas wsio ok, może nie licząc tego że na pomiarce przed szczepieniami okazało się, że Mały nie tylko nie urósł ale i zmalał o centymetr o_O nie mam pojęcia jak Go pomierzyli w szpitalu po porodzie, ale ciuszki (uwaga! ja też jestem wyrodną skąpą matką która ma zaledwie kilka sztuk ciuchów nowych i kocha szmateksy! ;-P)mówią że rośnie jak na drożdżach, a tu się okazuje, że się kurczymy ;-P

dziewczyny czy wy też tak macie, ze jak widzicie poród to płaczecie? mi łzy same do oczu sie cisną... kurka ja chcę juz drugie dziecko :)
życzymy z majunią udanego dnia :):):)

oj ja ostatnio wzięłam się za czytanie gdy Mały śpi na dworze starych numerów mamo to ja, dziecko etc. i jak tam czytam opisywane historie porodowe to się wzruszam jak głupia ;-P
i co, zapomniałyście już jak bolało ;-)? ja tak, ale pamiętam doskonale jak obiecywałam sobie przy partych że bez względu na to jak kiepska okaże się moja pamięć, Fip zostanie jedynakiem ;-D

że Wam się chce tak kombinować z obiadami ;-) ja coś Małego rozbestwiłam, bo jak jeszcze do niedawna mogłam wszystko w domu porobić bo choć trochę zajął się sobą, tak teraz marze już o chuście żeby móc chociaż zęby swobodnie umyć, bo zostawienie Go w łóżeczku łączy się z krzykiem jakbym conajmniej wyjechała na tydzień ;-P

kasia czy Twój Filipek podnosił główkę leżąc na brzuszku zanim tą książeczkę mu zaserwowałaś? bo mój wcale się do tego nie kwapi i nie wiem czy też nie spróbować.. ale Go kurcze malo co interesuje jak się nie porusza.. najlepsze są balony z odpustu hehe ^^ panda i zebra, grunt że czarno - białe, uwielbia je baaardzo tylko już się biedaki marszczą ze starości ;p

ja na chrzest mam nadzieję, że sypną się pieniążki... myślę że się nie rozpełzną, bo mamy wielką skarbonę i tam Fip zbiera swoje kieszonkowe, ja będzie na tyle duży że coś wymyśli konkretnego jak np. quad czy coś to będą akurat :-)

pamiątki są ok, tylko tak patrzę po sobie, że własne mam po szufladach pochowane, jakoś nie wiążę ich z sentymentem ani nic, więc symbolicznie można ale jeśli wydawać na nie sporo kasy to lepsza gotówka

Ja dzisiaj nie mogę się ruszyć , bolą mnie nery i pobolewa brzuch w miejscu cc , całą noc mnie bolały Generalnie jestem osłabiona a nad ranem miałam gorączke z dreszczami. Na szczęście goraczka przeszła ale osłabienie i ból nerek został. Nie wiem co mam robić , chyba musze sie w końcu wybrać na kontrolę i badania moczu i morfologię zrobić bo czuję że coś nie tak jest:no:

Młoda Ty ruszaj tyłek i na badania, zdrowa mamuśka masz być !! ;-)

ja to ze sloneczników miałam bukiet ślubny ;-) ale u nas to w ogole wsio było 'swojskie' w martensach białych do ślubu szłam ;-)

zazdroszczę Wam trochę tych ślubów :-) straszny sentyment :-) no i ta pora tak wietrznie i powietrznie, zaraz jesien będzie coś pięknego :-)

A po co dane jak wszystko jest w formularzu który się wypełnia zgłaszając dziecko do chrztu...przynajmniej u nas nie brali ;)
U mnie nie ma takich formularzy;-) a dowód biorą;-)

A ile płaciliście za chrzest???

Ja też słyszałam ze krzyżyka się nie daje i to wogóle,nie tylko na chrzest.
Alanek dostał złoty łańcuszek z medalikiem i ręcznie robiony skórzany obrazek-aniołek-śliczny poprostu!!!
Od siostry dostał karuzelę do łożeczka-bo tak chciałam.
Proponuję może krzesełko do karmienia-ekstra sprawa!Kacper na chrzciny dostał od chrzestnej.
może jak dużo jeździcie to łóżeczko turystyczne dużo jest takich rzeczy;-)

Widzę że dużo się tu nie zmieniło-dalej tyle stron produkujecie:-D

reklama
Zobacz załącznik 276993Zobacz załącznik 276994Łukaszek tańczy z Mamusią:))

Kaiu cieszę się, ze Filipek przybiera ładnie na wadze, tylko szkoda, ze tyle nerwów Cię kosztowało gadanie tego babsztyla :((

perfecta zgadzam się z dziewczynami- szybko do lekarza!!

kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma:((( nie wiem gdzie szukać

ja mam jednego chrześniaka- dawałam mu pieniądze, oraz dwie chrześnice kupowałam im złote łańcuszki z medalikami

Ostatnia edycja:
Do góry