reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Niby rozwodnik nie moze byc chrzestnym... U nas ksiadz sie pytal tylko o to, czy chrzestni byli bierzmowani i ze musze miec zaswiadczenie od siebie z parafii, ze sa praktykujacymi katolikami. Tyle. Nie pytal o stan cywilny chrzestnych, ale jak bedzie potem spisywal ich dane z dowodow i zobaczy np, ze kuzynka ma nazwisko X, a panienskie Y to sie i tak wyda.. Chbya ze wrocila do panienskiego nazwiska, to nie powinno byc problemu :)
Na chrzcie nie biorą dowodów niby po co??

reklama
lena, perfecta jakie będziecie miały bukieciki? mi bardzo podobają się kalie ale jak to moja mama usłyszała to >>*&%$# nawet nie będę tu cytować, stwierdziła że to są kwiaty pogrzebowe i tyle :/

ja miałam kalie i wszystkim bardzo się podobały, mało tego później kilka kolezanek miało taki sam bukiet :) nie wygladały jak pogrzebowe :p

właśnie ona nie brała ślubu kościelnego i tylko cywilny, a po rozwodzie wróciła do swojego panieńskiego nazwiska
co do zaświadczenia to myślę że nie będzie miała żadnego problemu u siebie w parafii

ech taki mam dylemat kogo ostatecznie brać, chrzestnym na pewno będzie mój drugi brat podobnie jak świadkiem na naszym ślubie ale kto chrzestną?

lena, perfecta jakie będziecie miały bukieciki? mi bardzo podobają się kalie ale jak to moja mama usłyszała to >>*&%$# nawet nie będę tu cytować, stwierdziła że to są kwiaty pogrzebowe i tyle :/

hej ja jeszcze nie wiem ciągle się zastanawiam:)Może gandeski bo kalie to troszkę pogrzebowe może o gandeski Ci chodziło;)Jak bedziesz miała jakiegos linka z bukietem to zarzuć;)
calla - klasyka i elegancja

Cześć. Mój mąż z synkiem na spacerku a mamusia wkońcu miała czas dla siebie- tylko dla siebie- kąpiel, maseczka, depilacja itp. jeszcze musze paznokcie zrobić. Co do bukietu to ja byłam bardzo niezadowolona, w kwiaciarni mieli mi zrobić wg zdjęcia (z ich katalogu), podobny bukiet kształtem jaki pokazała perfecta, tylko z róż i drobnych kwiatuszków, a zrobili całiem inny, po środku zamiast zwisających kwatów dali jedną różyczkę, pani później jak jej mówiłam, że byłam niezadowolona powiedziała, że jestem za szczupła i za drobna na taki bukiet i zrobili mniejszy, wyobrażacie to sobie!!! Nie miałam jednak możliwości poprawki, bo dostałam bukiet na godzinę przed ślubem, nawet chyba niecałą godzinę:(((
później popisze, idę robić paznokietki papa

hej ja jeszcze nie wiem ciągle się zastanawiam:)Może gandeski bo kalie to troszkę pogrzebowe może o gandeski Ci chodziło;)Jak bedziesz miała jakiegos linka z bukietem to zarzuć;)
calla - klasyka i elegancja
ja także, póki co to najpierw muszę się za kiecką porozglądać, zaczyna w przyszłym tygodniu, może zdążę a potem kwiaty

podobają mi sie takie jak te na fotce nr3 post adusiaxxxxx, z linka który zamieściłaś

ja nie muszę mieć wyszczuplającego bo i tak chuda juz jestem :)

a wogóle to jakoś pomału przeraża mnie organizowanie tego wszystkiego, właśnie dzis siedzę od rana i szukam zaproszeń na allegro, mój jak przyjdzie z pracy chcemy juz ostatecznie wybrać i zamówić

reklama
tn_IMG_3208a.jpgtn_IMG_3055a.jpgzobaczymy czy wyjdzie, bo komputerowiec ze mnie straszny hehehetn_IMG_3057a.jpg

ale balagan hehehe
na samochodzie też mieliśmy te kwiatuszki :)

Do góry