reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam się poweekendowo:-D
my ten weekend spędziliśmy na wsi u rodziców, byliśmy załatwiać chrzest na 19 września, później planujemy obiad w lokalu.
Majusia już po kąpieli, podsypia w kołysce pod okiem tatusia:)
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!

reklama
witam się poweekendowo:-D
my ten weekend spędziliśmy na wsi u rodziców, byliśmy załatwiać chrzest na 19 września, później planujemy obiad w lokalu.
Majusia już po kąpieli, podsypia w kołysce pod okiem tatusia:)
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
to chrzcimy dzieci w ten sam dzień :) ja muszę w tym tyg catering zamówić

Dziewczyny u mnie ostało 2 tyg do wesela a ja ani jednego ml mleka nie mam odciągniętego;(Czekam na worki które mają przyjść:(
Myślicie ze uda mi się ściągnąć mleka na 1,5 dnia??
Katarzynajanicka czy Twoja mama podawała mu mleko Twoje tylko, że z butli??

Witam i ja, my caly weekend spedzilismy w porcie ogladajac okrety (maz), przystojnych marynarzy (ja) i ciagnac cyca (Lila) a wieczorami piekne koncerty na wodzie muzyki klasycznej, super bylo

ewelinka jakie sielskie widoki u was, az milo popatrzec, swietne fotki!

Kajdusia zazdroszcze wyjazdu na pewno bedzie piekna pogoda, wypoczywajcie ile sie da!

Gosiagro, Kasiajanicka powodzenia w przygotowaniach do chrztu!

Agi78 super ze chrzest zalatwiony, warto byc uparciuchem!

Paula mniam juz dawno u nas nie bylo schabowych....smaku narobilas :)

Ewa 1981 na pewno dla corki warto zagryzc zeby i przetrzymac najgorsze...moze nie jest jednak tak zle jak piszesz, moze poniosly cie emocje, chociaz nie znam sytuacji wiec trudno ocenic...

zyraffka ja wieczorem to standardowo dwa cycole podaje, a mam czasami wrazenie ze i to jej malo. W nocy na spiocha pociucka 5-7min i spi dalej, a w dzien zjada z jednego i drugiego juz nie podtykam

Cobra, a ty nas jeszcze czytasz? Czarna wiedzmo a ty??

Co do uzywanych ciuszkow to my ciagle siaty pelne od znajomych dostajemy, a lumpeksy w Polsce uwielbiam przeszukiwac. Mnie po prostu smiesza ceny nowych bodziakow, o markowych to juz w ogole nie wspomne, body firmowe za 45€, przeciez to porazka!!

Dziewczyny jak to jest z chrztem, bo ja to ciemna jestem, czy chrzstni to osoby ktore w razie smierci rodzicow przejma opieke nad dzieckiem czy po prostu osoby ktore na urodziny przyjda z prezentem?:baffled::confused: Bo mamy z mezem watpliwosci co do tego :-)

Ostatnia edycja:
kurcze mały mi zasnął godzinę przed kąpielą, wybudzać go jak nadejdzie pora kąpania??

koriander ja nie wiem jak z tymi chrzestnymi://

perfecta niepamiętam jak się wkleja, jakoś kombinowałam kilka razy żeby się udało i ze zdjęciami ale juz nie pamiętam

kurcze mały mi zasnął godzinę przed kąpielą, wybudzać go jak nadejdzie pora kąpania??

koriander ja nie wiem jak z tymi chrzestnymi://

perfecta niepamiętam jak się wkleja, jakoś kombinowałam kilka razy żeby się udało i ze zdjęciami ale juz nie pamiętam
Ja bym wybudziła;)Żeby zachować rytm i zgodnie z planem;)
PERFECTA skopiuj kod BBcode i wklej tam gdzie masz edytuj sygnaturę;)

reklama
Witam i ja, my caly weekend spedzilismy w porcie ogladajac okrety (maz), przystojnych marynarzy (ja) i ciagnac cyca (Lila) a wieczorami piekne koncerty na wodzie muzyki klasycznej, super bylo

ewelinka jakie sielskie widoki u was, az milo popatrzec, swietne fotki!

Kajdusia zazdroszcze wyjazdu na pewno bedzie piekna pogoda, wypoczywajcie ile sie da!

Gosiagro, Kasiajanicka powodzenia w przygotowaniach do chrztu!

Agi78 super ze chrzest zalatwiony, warto byc uparciuchem!

Paula mniam juz dawno u nas nie bylo schabowych....smaku narobilas :)

Ewa 1981 na pewno dla corki warto zagryzc zeby i przetrzymac najgorsze...moze nie jest jednak tak zle jak piszesz, moze poniosly cie emocje, chociaz nie znam sytuacji wiec trudno ocenic...

zyraffka ja wieczorem to standardowo dwa cycole podaje, a mam czasami wrazenie ze i to jej malo. W nocy na spiocha pociucka 5-7min i spi dalej, a w dzien zjada z jednego i drugiego juz nie podtykam

Cobra, a ty nas jeszcze czytasz? Czarna wiedzmo a ty??

Co do uzywanych ciuszkow to my ciagle siaty pelne od znajomych dostajemy, a lumpeksy w Polsce uwielbiam przeszukiwac. Mnie po prostu smiesza ceny nowych bodziakow, o markowych to juz w ogole nie wspomne, body firmowe za 45€, przeciez to porazka!!

Dziewczyny jak to jest z chrztem, bo ja to ciemna jestem, czy chrzstni to osoby ktore w razie smierci rodzicow przejma opieke nad dzieckiem czy po prostu osoby ktore na urodziny przyjda z prezentem?:baffled::confused: Bo mamy z mezem watpliwosci co do tego :-)

Koliander:) chrzestni sa po to by pomóc wychowac dziecko w wierze chrześcijańskiej. Dawac im przykład i byc wzorem:)

Do góry