Witam i ja, my caly weekend spedzilismy w porcie ogladajac okrety (maz), przystojnych marynarzy (ja) i ciagnac cyca (Lila) a wieczorami piekne koncerty na wodzie muzyki klasycznej, super bylo
ewelinka jakie sielskie widoki u was, az milo popatrzec, swietne fotki!
Kajdusia zazdroszcze wyjazdu na pewno bedzie piekna pogoda, wypoczywajcie ile sie da!
Gosiagro, Kasiajanicka powodzenia w przygotowaniach do chrztu!
Agi78 super ze chrzest zalatwiony, warto byc uparciuchem!
Paula mniam juz dawno u nas nie bylo schabowych....smaku narobilas
Ewa 1981 na pewno dla corki warto zagryzc zeby i przetrzymac najgorsze...moze nie jest jednak tak zle jak piszesz, moze poniosly cie emocje, chociaz nie znam sytuacji wiec trudno ocenic...
zyraffka ja wieczorem to standardowo dwa cycole podaje, a mam czasami wrazenie ze i to jej malo. W nocy na spiocha pociucka 5-7min i spi dalej, a w dzien zjada z jednego i drugiego juz nie podtykam
Cobra, a ty nas jeszcze czytasz? Czarna wiedzmo a ty??
Co do uzywanych ciuszkow to my ciagle siaty pelne od znajomych dostajemy, a lumpeksy w Polsce uwielbiam przeszukiwac. Mnie po prostu smiesza ceny nowych bodziakow, o markowych to juz w ogole nie wspomne, body firmowe za 45€, przeciez to porazka!!
Dziewczyny jak to jest z chrztem, bo ja to ciemna jestem, czy chrzstni to osoby ktore w razie smierci rodzicow przejma opieke nad dzieckiem czy po prostu osoby ktore na urodziny przyjda z prezentem?
Bo mamy z mezem watpliwosci co do tego :-)