zyrraffka
Szczęśliwa mama
Jak Łukasz się obudził szybko zapakowałam go w wózek i na spacer, marudził i marudził a jak tylko zasnął to lunęło, dobrze ze byłam koło domku(( nici dzisiaj z większej ilości świeżego powietrza(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja właśnie w bumarze u góry kupujękasiajanicka a mozesz polecic jakis lumpek w toruniu? juz tak dawno nie chodzilam ze nawet nie wiem gdzie sa
kiedys byl taki calkiem dobry w bumarze ale nie wiem czy nadal tam jest
eh tez bym poszla na wesele, odstroic sie, dobrze pobawic.... ale u mnie nic sie nie szykuje
Agi super!!!!! U nas w Wawie tez w garnizonowym nie robią problemów. My jednak zaszantarzowani przez proboszcza dalismy sie namówic na ślub w miesiącCześć dziewczyny!
Zaraz zmykam z małą na spacer!!! Ale napisać chciałam że ksiadz w kościele garnizonowym nie robił problemu z chrztem!!!! Huuuura! Ale przydało sie to że Polcia z rodziny wojskowej jest!!!! Zmykam, miłej niedzieli!!