reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jak Łukasz się obudził szybko zapakowałam go w wózek i na spacer, marudził i marudził a jak tylko zasnął to lunęło, dobrze ze byłam koło domku:((( nici dzisiaj z większej ilości świeżego powietrza:((

reklama
kasiajanicka a mozesz polecic jakis lumpek w toruniu? juz tak dawno nie chodzilam ze nawet nie wiem gdzie sa
kiedys byl taki calkiem dobry w bumarze ale nie wiem czy nadal tam jest

eh tez bym poszla na wesele, odstroic sie, dobrze pobawic.... ale u mnie nic sie nie szykuje
no ja właśnie w bumarze u góry kupuję :)

ufff wróciłam. Kupiłam sobie zajefajne 2 bluzki. i Jaśkowi 15 sztuk ubranek:) głównie bodziaki z długim rękawem ale są też z krótkim, 4 pajacyki , 2 pary skarpetek z grzechoczącym pieskiem i grzechoczącym jabłuszkiem , śpioszki i za wszystko dla Jasia zapłaciłam 17 złotych!. Mam takie miejsca i takie PAnie które specjalnie dla mnie przynoszą w niedzielę takie rzeczy:)
Kasia - super że się wybawiłaś. :)

Bo ja fajna jestem to one mi ceny obniżaja:p
ahahah taki żarcik okolicznosciowy :p
Ach i jeszcze kupiłam w carefurze 2 myjki Jaskowi, jedna kubus puchatek druga tygrysek. Ponieważ Jaś ma naklejki wielkie przy łóżeczku i Kubuś to jego przyjaciel , uśmiechał sie do myjki i gadał. bomba
http://www.amw.pl/shop/?id=149 o takie:)

Dziewczęta z ustronia ale idzie do Was burza!!!!!! Widze na mapie Zagraniczna bo ze Szwecji nadciąga

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Zaraz zmykam z małą na spacer!!! Ale napisać chciałam że ksiadz w kościele garnizonowym nie robił problemu z chrztem!!!! Huuuura! Ale przydało sie to że Polcia z rodziny wojskowej jest!!!! Zmykam, miłej niedzieli!!

Cześć dziewczyny!
Zaraz zmykam z małą na spacer!!! Ale napisać chciałam że ksiadz w kościele garnizonowym nie robił problemu z chrztem!!!! Huuuura! Ale przydało sie to że Polcia z rodziny wojskowej jest!!!! Zmykam, miłej niedzieli!!
Agi super!!!!! U nas w Wawie tez w garnizonowym nie robią problemów. My jednak zaszantarzowani przez proboszcza dalismy sie namówic na ślub w miesiąc:)

reklama
kurcze z chrzcinami u nas tez moga byc przeboje bo bardzo mi zalezy zeby chrzesnym byl moj brat a on na cywilnym jest
najgorsze ze ksiadz zna cala rodzinke wiec nic nie da sie ukryc
oni chca wziasc koscielny ale wlasnie jak mieli juz zaplanowane to panna mloda zaszla w ciaze i w terminie slubu na porodowce bedzie

Agi ale swietnie ze w koncu gdzies porzadni ludzie sa

Ewela do 1 wrzesnia? to jeszcze zdazymy
Kasia widze ze ten lumpek najbardziej popularny w toruniu;-) dobrze ze jeszcze jest

Do góry