reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Moja Natalka ma na szczęście dobrych dziadków, i z jednej i z drugiej strony :).
Pomagaja jak moga, przywożą ubranka dla Małej i smakołyki dla mnie ...

Ja średnio przepadam za teściami ale generalnie sa spoko!

Agi - czytamy czytamy ... i myślimy o wszystkich dzieciątkach :), moje posty też czasem pozostaja bez odpowiedzi ...wkleiłam ostatnio swoja fotke i moze jedna czy dwie dziewczyny skomentowały ... ;(, a tak chciałam sie wszystkim pochwalic ... ale rozumiem, ze mamy mało czasu, jest duzo postów ....

Klementinka - wklejam fotkę ulotki, jak będziesz miała chwilke to rzuć okiem ;-)

Załączniki

• lek1.jpg
    lek1.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
mój fifi chyba mamusi na pociechę :) dziś nowe sztuczki opanował:

położony na brzuchu 4 razy na plecy się obrócił :D i nauczył sie celować nogą wprost na zabawki dyndające na jego przyrządzie gimnastycznym i ja mu się uda to uśmiech od ucha- banan

muszę się zabrać za zapakowanie prezentu na wesele, wyprasować B. koszule i ogólnie się z tej okazji ogarnąć (pazurki, maseczka itp )

Jakiego ja mam dzisiaj lenia:)
Dziewczyny martwię się troszkę że mój Jasiu nie chce leżeć na brzuszku. Po 5 minutach juz chce na plecki. Główkę podnosi tylko czasem i to na chwilkę małą. Może za mało go kładę??? Generalnia na brzuszku sobie wykombinował że najlepiej mu łapki do buzi wsadzać i mu nie uciekają więc woli ssać piąstkę a nie główke podnośić. Myślałam że jak mata przyjdzie to będzie lepiej ale nie:(
Macie jakiś złoty srodek?
Kasiek ja też tak mam , na spacer nikogo z nim nie puszczam:) A jak jestem w sklepie i nie daj Boże usłysze płacz dzidzi małej to od razu dzwonię i w serduszku tak jakoś dziwnie się robi.

Katarzynajanecka
- Strasznie się ciesze że u Fifiego wszystko oki!!!! Czekałam na te wyniki dzisiaj jak na swoje:) "Gratulejszons" dla Fifiego za nowe fikołki :)

zyrraffka - Jesli umowa wygasa Ci podczas macierzyńskiego , pracodawca nie musi podpisac z Tobą nowej , jesli nie podpisze to dalsze świadczenia płaci ci ZUS

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek,ale masz dobrze,chrzest juz za soba , a ja przed dopiero i to w grudniu

No niby dobrze, ale fajnie masz że w Grudniu, bo my mieliśmy taki skwar że szkoda gadać... lało mi się po dupie za przeproszenie... mały miał ubranko specjalne ale i tak zanieśliśmy go tylko w bodach bo by się biedactwo spociło... no ale to już za nami! Ale muszę dodać, że nie było żadnego stresu w trakcie bo byliśmy zupełnie sami, babcia zamówiła osobną mszę i to w dodatku w sobotę, więc było super i do tego za nami byl ślub więc dlatego kościół przebrany białymi kwiatami :)

Do góry