reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kasiek- pięknie

fifi w chuście się do mnie przytulał, ale się rozpłakał nagle :( chyba jeszcze dobrze zawiązać nie umiem, ale zanim moja przyjedzie tona wypożyczonej przetrenuję :)

edit:spróbowałam jeszcze raz i jest ok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to ciuszki na bieżąco kupuję bo mały bardzo szybko rośnie. Niby coś tam mam na zimę bo dostałam od mamy ale nie wiem czy będzie dobre rozmiarowo. W jakim sklepie mają już coś ciekawego na jesień???

Dziewczyny przepraszam za rano....Jak tylko napisałam posta pożałowałam....ale wyłączyłam już kompa...a szłam na ta morfologię z POlcią i juz go nie wykasowałam....
Ale rano byłam przerażona...i potrzebowałam usłyszeć od kogoś że będzie dobrze...Weszłam na BB a tu kompletna cisza....i sie poryczałam.....Tak się bałam o małą....A Paweł w Anglii nie mam do kogo sie nawet przytulić jak jest mi źle....
Wiem co przechodziłam z tą małopłytkowością i nie chciałam żeby mała przez to przechodziła....Na szczęście jest ok....Ma 315 tyś płytek....To naprawde świetny wynik...Tylko hemoglobine ma niską...ma dostać żelazo w kropelkach....Czy którejś z Was dziecko też miało niską hemoglobinę????Co miało wtedy podawane???
Bylam też dziś u gina ...Wszystko ok.....Powiedział żebym nie przejmowała się moimi płytkami bo to normalne po porodzie....także wierzę że będzie dobrze...aha i moja Polcia waży już 4,5kg!!!! Klocuszek mój....
I jeszcze raz przepraszam za rano...strasznie nerwowa ze mnie mamuśka!!!!

Ja kupiłam kombinezon na zimę rozm. 80 jak moją trzymam na ramieniu to też ja interesuje tV ale nie pozwalam patrzeć bo migawki u tak małych dzieci mogą wywołać padaczkę;(

Dziewczyny przepraszam za rano....Jak tylko napisałam posta pożałowałam....ale wyłączyłam już kompa...a szłam na ta morfologię z POlcią i juz go nie wykasowałam....
Ale rano byłam przerażona...i potrzebowałam usłyszeć od kogoś że będzie dobrze...Weszłam na BB a tu kompletna cisza....i sie poryczałam.....Tak się bałam o małą....A Paweł w Anglii nie mam do kogo sie nawet przytulić jak jest mi źle....
Wiem co przechodziłam z tą małopłytkowością i nie chciałam żeby mała przez to przechodziła....Na szczęście jest ok....Ma 315 tyś płytek....To naprawde świetny wynik...Tylko hemoglobine ma niską...ma dostać żelazo w kropelkach....Czy którejś z Was dziecko też miało niską hemoglobinę????Co miało wtedy podawane???
Bylam też dziś u gina ...Wszystko ok.....Powiedział żebym nie przejmowała się moimi płytkami bo to normalne po porodzie....także wierzę że będzie dobrze...aha i moja Polcia waży już 4,5kg!!!! Klocuszek mój....
I jeszcze raz przepraszam za rano...strasznie nerwowa ze mnie mamuśka!!!!
Mój Jaś przyjmuje żelazo , witaminkę C , B6 i kwas foliowy. Ma wykryta delikatna anemie.
Pamiętaj Agi że żelazo podaje sie między posiłkami i nalepiej z wit c bo w kwaśnym środowisku i zołądeczek pusty najlepiej się wchłania. Wogóle to 10% tego żelaza się wchłania a reszte jest wydalane. Nie przejmuj się jak mała będzie Ci robiła ciemniejsze kupki, to normalne po żelazie. Ja podaję żelazo strzykaweczką , tabletki rozkruszam , mieszam z wodą i łyżeczką podaję

witam wieczornie,
ja dziś cały dzień płaczliwy (z mojej strony)
postanowiłam zerwać znajomość z moją koleżanką, nie mam już siły ciąglę ustępować, poniżać się :(
dziś czara się przelała, zrobila ze mnie większego dziada niż jestem, owszem kupuję używane rzeczy ale usłyszeć : na allegro kupisz taniej bo moja kolezanka sprzedaje firmówki dużo droższej niż ty kupujesz...,przepłakałam pół dnia
do tego nie doczytałam i zamiast motylka kupiłam dinozaura, sprzedawca bardzo miły zgodził sie nawet na anulowanie zakupu ale nie chciałam już kręcić, zostanie w domu, przyda się na prezent, tyle dzieciaczków się teraz rodzi
dziewczynki czy wy macie e-booka o rozwoju dziecka, nie wiem czy dobrze wyczytałam we wcześniejszych postach
kasia, agibardzo sie cieszę że wyniki dobre
mam nadzieję ze was nie zanudziłam

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie,
ja dziś cały dzień płaczliwy (z mojej strony)
postanowiłam zerwać znajomość z moją koleżanką, nie mam już siły ciąglę ustępować, poniżać się :(
dziś czara się przelała, zrobila ze mnie większego dziada niż jestem, owszem kupuję używane rzeczy ale usłyszeć : na allegro kupisz taniej bo moja kolezanka sprzedaje firmówki dużo droższej niż ty kupujesz...,przepłakałam pół dnia
do tego nie doczytałam i zamiast motylka kupiłam dinozaura, sprzedawca bardzo miły zgodził sie nawet na anulowanie zakupu ale nie chciałam już kręcić, zostanie w domu, przyda się na prezent, tyle dzieciaczków się teraz rodzi
dziewczynki czy wy macie e-booka o rozwoju dziecka, nie wiem czy dobrze wyczytałam we wcześniejszych postach
kasia, agibardzo sie cieszę że wyniki dobre
mam nadzieję ze was nie zanudziłam
Ja mam jężyk niemowląt Tracy Hogg;)

Do góry