reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasia dzięki wielkie za tę "dupelkę" bo super sprawa! Muszę jutro na zakupach poszukać jej. Może do smyka wskoczę gdzieś w CH
Kalwa nie płakaj:) Czasem jest lepiej zerwać toksyczną znajomość. Nie zasługiwała na Twoją uwagę i już.
Muszę się pochwalić że nic dzisiaj nie zrobiłam , a takiee plany miałam :)

reklama
Dziewczyny przepraszam za rano....Jak tylko napisałam posta pożałowałam....ale wyłączyłam już kompa...a szłam na ta morfologię z POlcią i juz go nie wykasowałam....
Ale rano byłam przerażona...i potrzebowałam usłyszeć od kogoś że będzie dobrze...Weszłam na BB a tu kompletna cisza....i sie poryczałam.....Tak się bałam o małą....A Paweł w Anglii nie mam do kogo sie nawet przytulić jak jest mi źle....
Wiem co przechodziłam z tą małopłytkowością i nie chciałam żeby mała przez to przechodziła....Na szczęście jest ok....Ma 315 tyś płytek....To naprawde świetny wynik...Tylko hemoglobine ma niską...ma dostać żelazo w kropelkach....Czy którejś z Was dziecko też miało niską hemoglobinę????Co miało wtedy podawane???
Bylam też dziś u gina ...Wszystko ok.....Powiedział żebym nie przejmowała się moimi płytkami bo to normalne po porodzie....także wierzę że będzie dobrze...aha i moja Polcia waży już 4,5kg!!!! Klocuszek mój....
I jeszcze raz przepraszam za rano...strasznie nerwowa ze mnie mamuśka!!!!

Cieszymy się że wyniki dobre! Jak znajdziesz chwile to napisz o co chodzi z tymi płytkami, bo kilka dziewczyn i ja nie wiemy o co tak na prawdę chodzi... i uśmiechnij się!

Zobacz załącznik 276170

Kasia dzięki wielkie za tę "dupelkę" bo super sprawa! Muszę jutro na zakupach poszukać jej. Może do smyka wskoczę gdzieś w CH
Kalwa nie płakaj:) Czasem jest lepiej zerwać toksyczną znajomość. Nie zasługiwała na Twoją uwagę i już.
Muszę się pochwalić że nic dzisiaj nie zrobiłam , a takiee plany miałam :)
Lenka - wyprzedzasz moje mysli o pół minuty:) chciałam zapytac co Dziewczyny dawały na prezent rodzicom,bo patrzę na allegro same badziewne podświetlane napisy:)

napisalam posta i mi go wcielo wrrrrr
juz nie pamietam co komu niestety

Kpi ulotka niestety nieczytelna, jak robie zblizenie to rozmywaja sie literki, widze ze cs chodzi o wiek i dozowanie ale nie chce zgadywac
a moze bys zeskanowala? moze wyslesz mi mailem?

Ewela my tez chrzcimy w grudniu

Kasiek ladnie wam podpasowalo z ustrojeniem kosciola i fajnie miec taka kameralna uroczystosc

MagdaM moj Jas to ten sam model, kochane dziecko ale bardzo absorbujace, ja nie wiem jak to jest gdy dziecko samo zasypia albo samo sie bawi
u mnie sukcesem jest kiedy nie musze go nosic do uspania

kalwa ja tez mialam taka "przyjaciolke", odkad zaszlam w ciaze i skonczyly sie spotkania przy winku, wypady na imprezy itd to skonczyl sie kontakt ze mna, nie zaluje bo nie mam czego

...Tylko hemoglobine ma niską...ma dostać żelazo w kropelkach....Czy którejś z Was dziecko też miało niską hemoglobinę????Co miało wtedy podawane???
Moja Igulka też ma niską hemoglobinę, dostaje żelazo, wit C i kwas foliowy, ja w ciąży też miałam cały czas na granicy i też brałam żelazo więc to po mnie mała ma. Narazie to fizjologiczne u takich maluchów więc wiesz..uszy do góry:-*

Ja podaję żelazo strzykaweczką , tabletki rozkruszam , mieszam z wodą i łyżeczką podaję
Ile podajesz tego żelaza - ja 1ml

Zastanawiam się kiedy przenieść małą z łóżeczkiem do jej pokoiku, bo narazie łóżeczko mam w sypialni, ale jeszcze chyba za wcześnie. Jak myślicie????

hehe dzisiaj Jas ma aniołkowy dzień własnie zauważyłam. :)
Avena- ja podaję 2 razy dziennie po 1,5 ml 2 razy dziennie wit C i po razie po 1/2 tabletki folika i b6
Ja łóżeczko to chyba ja Jaś będzie miał roczek do jego pokoiku wyniosę:)

Ostatnia edycja:
Oj czas iść spać;)Macie pomysł na prezent podziekowania dla rodziców na weselu??
ja sama zrobiłam przent n podziękowania: kupiłam albumy takie do wklejania zdjęć i poprzyklejałam nasze zdjęcia najpierw każdego pojedynczo od dzieciństwa a potem juz nasze wspólne, potem po weselu dokleiłam zdjęcia z wesela i teraz czas na zdjęcia wnusia, ale to już sami doklejać muszą

nawet jeden taki album dla nas do domku zrobiłam :)

dziękuję dziewczynki za słowa otuchy, przykro mi bardzo, znamy sie tyle lat ale nie daje juz rady, trudno bedzie bo nasi mężowie bardzo sie lubią i ciągle się spotykają, cóż sam będzie do nich chodził
my standardowo w podziękowaniu daliśmy rodzicom piękne kosze kwiatów, nie wiedziałam co innego, zresztą jakoś mody chyba wtedy nie było bo się nie zagłębiałam w tym temacie, ale uważm, że najlepiej jest zrobić cos samemu :)
lena a moge poprosić o tę książkę?

reklama
Kalwa tak teraz patrzę Twojej małej już idzie 4 miesiąc, jejku jaka już duża, kiedy to zleciało:)A koleżanka faktycznie niezła, jak mężowie się lubią to taka nieciekawa sytuacja, ale cóż sama sobie zasłużyła. Podaj maila to wyślemy Ci książkę

Do góry