reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a u nas piękne słoneczko świeci.....

ciekawe te magnesy:tak:
ja okresu także nadal nie mam i oby jak najdłużej :)
a ja zamiast zrobić coś konkretnego siedze na necie i przeglądam kiecki ślubne ech....a obiad w lesie....

a tak moje dzieciaczki śpią właśnie
Zobacz załącznik 275587Zobacz załącznik 275585Zobacz załącznik 275586Zobacz załącznik 275588Zobacz załącznik 275584
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
ita-współczuje przeżyć:no:
Ja okresu jeszcze nie mam:-)
Mi się wydaje że jak dzieciaczki tyle śpią to po co je budzic przecierz jakby były głodne to by się obudziły moja najdłużej przesypia cztery i pół godz i wstaje taka głodna że rzuca się na cyca:baffled:

ita- maskara, współczuję przeżyć :( dobrze że nic się nikomu nie stało.
dziewczyny które jada nad morze- zazdroszczę Wam :p mój mąż twierdzi że Julek jest zbyt mały by się gdziekolwiek z nim ruszać o_O (też mi powód)

eagle- cudne te Twoje dzieciaczki :D

a u nas nie było żadnej burzy dzięki Bogu

ja karmię piersią i też nie mam okresu, moja lekarka mówiła że do końca karmienia piersią może nie być, dostałam receptę na Azalię ale czytałam Was i te krwawienia mnie przerażają... nie wiem czy je w ogóle wykupić :/ Jakoś tak dobrze mi bez krwawień :) A jak się je zaczyna brać? Obojętnie kiedy?

Kurcze ale macie fajnie że Wasze maluchy śpią tyle w nocy- mój co 2 godziny woła jeść, w dzień nie bardzo śpi a od 19 do 22 mamy straszne marudzenie i placze... tylko nosić go na rączkach i śpiewać, najlepiej "pieski dwa" i "mały miś" :) mały ma jakiś wbudowany czujnik- jak tylko go odłożę od razu sie budzi i w krzyk :)

a magnesy fajna sprawa- mam coś takiego tylko że plastikowe i do środka się samemu wkłada zdjęcie- dobrze bo czasami wymieniam jak mi się znudzą- a jak mały podrośnie włożę do środka obrazki z bajek :)
ooo takie mam- tylko tu bez zdjęć w środku:
DSC_2557_b.jpg

Ostatnia edycja:
Ita co za przygoda:szok:, dobrze ze nikomu nic powaznego sie nie stalo
a mial byc taki mily dzien
a tak poza tym to co tam jest ciekawego w tym karbowku? podobno spa jakies maja

Gosiagro ja Jasia tez nie wybudzam, okolo polnocy zaczyna sie wiercic i przez sen marudzi, wtedy daje mu mleczko
okolo 5 sprawa sie powtarza a potem to juz zazwyczaj do 8, czasami 9 spi

Lena a ten sok to ty wypilas? czy malej juz dalas? czytalam w internecie ze niektore matki daja dwumiesieczniakom juz sok ale dla mnie to troche jeszcze za wcesnie

Paula kolejne anomalia pogodowe, co to sie teraz dzieje
jak nie upaly to burze i traby powietrzne

co do zawieszek i innych wiszacych rzeczy to ostatnio kupilismy Jaskowi samolocki z drzewa i zawiesilismy nad przewijak, on sie na nie napatrzec nie moze, chocby nie wiem jaki placz to wystarczy na przewijak polozyc i juz smieje sie do nich i gada z nimi
a wczoraj w nocy pogadal sobie z zyrandolem w sypialni, normalnie myslalam ze kogos tam widzi tak sie zasmiewal i gadal

Ostatnia edycja:
Ja małej nie wybudzam w nocy bo zazwyczaj sama się budzi jak jest głodna :)
A odnośnie Azalii to u mnie krwawienie trwało tydzień. Teraz to w sumie jedynym minusem brania tych tabletek są wahania nastrojów :/ (chyba to wina tych tabletek)

Ita co za przygoda:szok:, dobrze ze nikomu nic powaznego sie nie stalo
a mial byc taki mily dzien
a tak poza tym to co tam jest ciekawego w tym karbowku? podobno spa jakies maja

Gosiagro ja Jasia tez nie wybudzam, okolo polnocy zaczyna sie wiercic i przez sen marudzi, wtedy daje mu mleczko
okolo 5 sprawa sie powtarza a potem to juz zazwyczaj do 8, czasami 9 spi

Lena a ten sok to ty wypilas? czy malej juz dalas? czytalam w internecie ze niektore matki daja dwumiesieczniakom juz sok ale dla mnie to troche jeszcze za wcesnie

Paula kolejne anomalia pogodowe, co to sie teraz dzieje
jak nie upaly to burze i traby powietrzne

co do zawieszek i innych wiszacych rzeczy to ostatnio kupilismy Jaskowi samolocki z drzewa i zawiesilismy nad przewijak, on sie na nie napatrzec nie moze, chocby nie wiem jaki placz to wystarczy na przewijak polozyc i juz smieje sie do nich i gada z nimi
a wczoraj w nocy pogadal sobie z zyrandolem w sypialni, normalnie myslalam ze kogos tam widzi tak sie zasmiewal i gadal
Ja piłam sok bo moja mała tylko cyca doi;)

Też się dałam skusić na tego motyla nad łóżeczko :-D

Okresu jeszcze nie mam ale dziś mam owulację więc okres to kwestia dni (niestety).

Ja swojego malucha też nie budzę do jedzenia nawet jak długo śpi, będzie głodny to sam się o jedzenie upomni :-)

reklama
Do góry