Boże aż mnie zmroziło jak to czytałam, najważniejsze że maleństwo w porządku ale będziesz sobie pewnie nie raz zadawać pytanie jak to się stało, już chyba lepiej byłoby wiedzieć.LASKI JESTEM W SZOKU!!! Przeżyłam dziś największy koszmar w moim życiu, a jednocześnie cud jakiś, nie wiem jak to nazwać- nie ogarniam....
Usypiałam na ganku Małgosię w wózku i zostawiłam ją tam, w poprzek schodów oczywiście, zostawiłam otwarte drzwi i wróciłam do domu... po pięciu minutach usłyszałam trzask i płacz dziecka, po pół sekundzie byłam przed domem i ... wózek leżał bokiem przy furtce pod schodami (8 schodów ), a obok kawałek dalej Małgosia (na betonie), myślałam, że dostanę zawału... Płakała przestraszona, wzięłam ją na ręce, wtuliła się, za chwilę dałam cyca i jak się uspokoiła obejrzałam ją i ... ani zadraśnięcia, ani guza, poruszałam jej kończynami- żadnego płaczu, żadnego bólu, nietknięta, nienaruszona , za chwilę się usmiechała po staremu...
Do teraz cała rodzina jest w szoku, próbowalismy z mężem zepchnąć ten wózek jeszcze raz- jest bardzo stabilny, stał w poprzek, nie miał jak się zsunąć, a nawet jak spuszczaliśmy wzdłuż schodów to po dwóch schodkach zaczynał koziołkować Małgosia by tego nie przeżyła....
Wygląda tak jakby ktoś na siłę strącił wózek, a Małgosię przeniósł i położył na ziemi..., ale ulica była pusta, furtka zamknięta, cisza poza płaczem małej, ja byłam tam po sekundzie..., zresztą sąsiadka malowała płot i pytalismy- potwierdziła, że nikt sie nie kręcił....
Laski, chyba dziś nie zasnę... Widząc córcię tam na ziemi przeżyłam najgorszą sekunde w moim życiu, później ulgę i wielkie szczęście, ale z szoku długo nie wyjdę...ani ten wózek nie miał prawa sam zjechać ze schodów, ani Małgosia nie miałaby prawa tego przeżyć..., ktoś albo coś zepchnął wózek, ale uratował Małgosię, czy to dla nas jakiś znak???
Z tego szoku nie doczytam Was dzisiaj...
Mam też od tego sprzedawcy tylko kolorek czekoladowy. Jak ja kupowałam to miał opcję kup teraz za 69zł + przesyłka, a licytację od 38zł i nikt nie licytował czyli wychodziło o połowę taniej.Pentelka Chusta elastyczna WYBUCHOWYGRANAT 50m (1180966456) - Aukcje internetowe AllegroCzytałam gdzieś na bb i dziewczyny tak zachwalały te chusty no ale zobacze i dam znać
Są też tkane ale narazie chciałam taka elastyczną
w realu są pampki 94 szt za 42,99W kartonach po 80 albo 90 szt cena 39,99
Najlepszości dla Dżinksa!!!!!!!:-)