kochana z moim JAsiem jest to samo. Mo że Jaśki już tak mają ja podaję mleczko Bebilon 1 HA, 3 razy na dobę, bo lekarka powiedziała, że mam za mało pokarmu i trochę trzeba go podkarmiać.Jas ma na glowce znak od pobierania krwi na porodowce, polozna mowila ze prawdopodobnie juz mu tak zostanie
dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?
wkurza mnie ze Jas odrzuca piers, coraz mniej ciagnie i pewnie niedlugo przestane go karmic piersia
placze przy cycku, szarpie go, kreci glowa na boki i wtedy podaje mu butle bo nie bede go glodzic
od kiedy chcecie zaczac wprowadzac jedzonko?
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kuzwa ,ten pediatra to o kant du.. go rozbic , ja mu tłumacze,ze ma uczulenie,a ten ,ze trzeba kleic mimo to
A własnie mam pytanie,jakich uzywacie wkładek laktacyjnych ? Chodzi mi o takie,zeby nie pozostawiały tych niteczek watowych na sutkach
ja używam baby ono, nie zostawiają niteczek
ewelinka307
Fanka BB :)
ewela-jaka śmieszna minka :-)no a pępek rzeczywiście strasznie wyłazi a może są jakieś specjalne plastry dla bobasków pytałaś w aptece
Witajcie, noc przespana spokojnie, mała cały czas pod naszą baczną obserwacją, ale najwyraźniej nic jej nie jest, uff...
Wczoraj jeszcze dowiedziałam się, że w piątek zmarła nasza sąsiadka z domu obok, może to ona prosi o modlitwę, chyba na wszelki wypadek zamówimy za nią mszę... Sama nie wierzę, że zaczynam wierzyć w duchy
kasiajanicka- nasza ulica jest mała, krótka i kameralna, generalnie nic się na niej nie dzieje,do tego nasza furtka jest bez klamki otwierana domofonem, nikt nie zdążyłby w sekundę przeskoczyć przez płot i zniknąć z pola widzenia...A Piotruś z babcią oglądali w tym czasie bajkę i całe szczęście, bo byłoby na niego, gdyby nawet mówił, że to nie on, uznałabym, że kłamie
Kasiek- Damianek- gaduła superaśny :-)
gosiagro- my mamy nosidełko jeszcze po Piotrusiu o takie- WOMAR NOSIDEŁKO N15 RAINBOW ZAFFIRO MODNE KOLORY (1171286199) - Aukcje internetowe Allegro Małgosia raz w nim szła na wybory i spała pięknie, jest wygodne no i dwufunkcyjne, polecam, chociaż dla nas okazuje się niewiele przydatne....
ewelinka- Zosia super!
ewela-ale Tomuś fajny :-) Wygląda na bardzo dużego
Wczoraj jeszcze dowiedziałam się, że w piątek zmarła nasza sąsiadka z domu obok, może to ona prosi o modlitwę, chyba na wszelki wypadek zamówimy za nią mszę... Sama nie wierzę, że zaczynam wierzyć w duchy
kasiajanicka- nasza ulica jest mała, krótka i kameralna, generalnie nic się na niej nie dzieje,do tego nasza furtka jest bez klamki otwierana domofonem, nikt nie zdążyłby w sekundę przeskoczyć przez płot i zniknąć z pola widzenia...A Piotruś z babcią oglądali w tym czasie bajkę i całe szczęście, bo byłoby na niego, gdyby nawet mówił, że to nie on, uznałabym, że kłamie
Kasiek- Damianek- gaduła superaśny :-)
gosiagro- my mamy nosidełko jeszcze po Piotrusiu o takie- WOMAR NOSIDEŁKO N15 RAINBOW ZAFFIRO MODNE KOLORY (1171286199) - Aukcje internetowe Allegro Małgosia raz w nim szła na wybory i spała pięknie, jest wygodne no i dwufunkcyjne, polecam, chociaż dla nas okazuje się niewiele przydatne....
ewelinka- Zosia super!
ewela-ale Tomuś fajny :-) Wygląda na bardzo dużego
ewelinka307
Fanka BB :)
athena-ja czytałam że łatwiej jest nauczyć sie nosić w elastycznej i jest dla mniejszych dzieci lepsza no i jest cieńsza więc może na lato lepsza
W biedronce na hugessy
Lena, a po ile są? i jak pakowane?
reklama