reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jas ma na glowce znak od pobierania krwi na porodowce, polozna mowila ze prawdopodobnie juz mu tak zostanie

dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?

wkurza mnie ze Jas odrzuca piers, coraz mniej ciagnie i pewnie niedlugo przestane go karmic piersia
placze przy cycku, szarpie go, kreci glowa na boki i wtedy podaje mu butle bo nie bede go glodzic

od kiedy chcecie zaczac wprowadzac jedzonko?
kochana z moim JAsiem jest to samo. Mo że Jaśki już tak mają:) ja podaję mleczko Bebilon 1 HA, 3 razy na dobę, bo lekarka powiedziała, że mam za mało pokarmu i trochę trzeba go podkarmiać.

reklama
Witajcie, noc przespana spokojnie, mała cały czas pod naszą baczną obserwacją, ale najwyraźniej nic jej nie jest, uff...
Wczoraj jeszcze dowiedziałam się, że w piątek zmarła nasza sąsiadka z domu obok, może to ona prosi o modlitwę, chyba na wszelki wypadek zamówimy za nią mszę... Sama nie wierzę, że zaczynam wierzyć w duchy:confused2:

kasiajanicka- nasza ulica jest mała, krótka i kameralna, generalnie nic się na niej nie dzieje,do tego nasza furtka jest bez klamki otwierana domofonem, nikt nie zdążyłby w sekundę przeskoczyć przez płot i zniknąć z pola widzenia...A Piotruś z babcią oglądali w tym czasie bajkę i całe szczęście, bo byłoby na niego, gdyby nawet mówił, że to nie on, uznałabym, że kłamie
Kasiek- Damianek- gaduła superaśny :-)
gosiagro- my mamy nosidełko jeszcze po Piotrusiu o takie- WOMAR NOSIDEŁKO N15 RAINBOW ZAFFIRO MODNE KOLORY (1171286199) - Aukcje internetowe Allegro Małgosia raz w nim szła na wybory :-D i spała pięknie, jest wygodne no i dwufunkcyjne, polecam, chociaż dla nas okazuje się niewiele przydatne....
ewelinka- Zosia super!
ewela-ale Tomuś fajny :-) Wygląda na bardzo dużego :tak:

No własnie w tej naszej aptece jakis takich specjalnych to nie ma :baffled: niewiem co poczac .

No Tomcio pulchniutki sie zrobił , w koncu wazy 5,5kg i ma juz 59cm :-)

reklama
Do góry