reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kajdusia jestem w wielkim szoku, takie mam ciarki na plecach, coś strasznego, dobrze że Małgosia cała

klementinka ja też mam czsem dosyć, brakuje mi czasem cierpliwości

Wszystkiego najlepszego Tomaszku

Damianek uroczy:))

ja nie mam nosidełka, planuję kupić

Mój mały pospał prawie 7 godzin, huraaa

reklama
Magda a gdzie dokladnie we wrocławiu?

w sobote jedziemy na urlopik do wrocławia :) troszkę boje sie drogi ale jedziemy w nocy więc myślę że mała będzie spać :)
w careffour są teraz w promocji słoiczki Gerbera 130gram za 1.88gr. (normalnie ok 2.7)

Widzę że nie tylko ja się za słoiczkami rozglądam :-) w zasadzie to już kilka kupiłam do tego parę kaszek i soczków bo promocja była :-D a przy apetycie małego na pewno będą szły jak woda :-D

Witajcie;)U nas ok mała chyba już ma unormowany dzień;)Je i śpi;)Wczoraj jadła kanie i chipsy i mała trawi ani nie stęknie;)Ale to dzięki herbacie przy kórej można jesć wszystko;)
A od którego m-ca można podawać słoiczki, chyba jak się karmi to od 7 albo 9??

Ostatnia edycja:
kajdusia matko jedyna też miałam ciarki na całym ciele z 5 minut jak to przeczytałam ale musiałas się czuć jak zobaczyłas Małgosie:szok::szok::szok:
A ja wczoraj zakupiłam chuste za 40 zł stwierdziłam że najpierw wypróbuje tańsza czy wogóle będe nosić a dopiero kupie droższa bo już jedna taka niewiązana lezy i jej nie uzywam a kosztowała prawie 200zł a mała na leżaka wogóle niechceJak mi sie spodoba wiązanie to kupie lennylamb albo bebelulu a tak wogóle to ta co kupiłam ma taki sam skład materiału jak te drozsze więc może będzie tez niekiepska zobacze:baffled:
A tak moja mała wykorzystuje mojego węża ciążowego:-)

Załączniki

• 068.jpg
    068.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 45
kajdusia ,az mnie ciarki przeszły- jakby jakies duchy czy cos tamn u ciebie kursowały - no dziwne dziwne:szok::szok::szok:

Tomaszek dziekuje e -ciociom za zyczonka i przesyła buziaczki :-D

11.08.2010 009.jpg Z wczorajszej kapieli :-) :-p

Ps. Widac pępek i on tak własnie mu wychodzi,ale nie moge plastrowac,bo dzinks ma uczulenie i zaraz skora robi sie czerwona i krostkowa i go to boli. To jak plastrowac:baffled: bezsensu to wogole jakies.

kajdusia ,az mnie ciarki przeszły- jakby jakies duchy czy cos tamn u ciebie kursowały - no dziwne dziwne:szok::szok::szok:

Tomaszek dziekuje e -ciociom za zyczonka i przesyła buziaczki :-D

Zobacz załącznik 273441 Z wczorajszej kapieli :-) :-p

Ps. Widac pępek i on tak własnie mu wychodzi,ale nie moge plastrowac,bo dzinks ma uczulenie i zaraz skora robi sie czerwona i krostkowa i go to boli. To jak plastrowac:baffled: bezsensu to wogole jakies.

ewela może skontaktuj się z pediatrą bo wydaje mi się ze nie można tak sobie pozostawić tego pępka bez niczego

reklama
kuzwa ,ten pediatra to o kant du.. go rozbic , ja mu tłumacze,ze ma uczulenie,a ten ,ze trzeba kleic mimo to

A własnie mam pytanie,jakich uzywacie wkładek laktacyjnych ? Chodzi mi o takie,zeby nie pozostawiały tych niteczek watowych na sutkach

Do góry