reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Normalnie szok. Jestem przerażona. Szczerze współczuje, bo na samą myśl to aż mi słabo. Nie jestem w stanie nawet sobie tego wyobrazić. Tylko to naprawdę jakieś dziwne kochana. Od jutra nawet na płaskim terenie będę blokować koła.Ucałuj maleńką od cioci czerwcowej :)

reklama
Jas ma na glowce znak od pobierania krwi na porodowce, polozna mowila ze prawdopodobnie juz mu tak zostanie

dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?

wkurza mnie ze Jas odrzuca piers, coraz mniej ciagnie i pewnie niedlugo przestane go karmic piersia
placze przy cycku, szarpie go, kreci glowa na boki i wtedy podaje mu butle bo nie bede go glodzic

od kiedy chcecie zaczac wprowadzac jedzonko?

fifi też tak szarpał jakiś cza temu
u mnie pomogło to, że zaczęłam ścigać mleczko, i zaczęło się go więcej robić, teraz co kilka dni też ściągam
piję hippa i zioła z herbapolu na przemian i na razie (odpukać) jest OK

Kajdusia w szoku jestem, jedyne co mi się nasuwa, że ktoś musiał temu wózkowi pomóc
a Piotrusia nie było w pobliżu? może sąsiadka pochłonięta malowaniem nie zauważyła kogoś?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy wszystkie macie chusty czy może któraś używa nosidełka? Możecie jakieś polecić?

klementinka - a duży ten ślad na główce, mam nadzieje, że mojej nic nie zostanie:no:, jedzonko pewnie po 4 m-cu zacznę wprowadzać
kajdusia - o Matko Boska:szok::szok::szok: jak to się stało:no::no:, dobrze, że Małgosi nic nie jest:no:, wyobrażam sobie co musiałaś czuć widząc Malgosie lezącą na betonie, chyba zawału serca bym dostała:no:, uff ktoś czuwa nad twoją córeczka:tak:

witajcie o poranku
kasiajanicka, kajdusia to miałyście wczoraj przeżycia, jestem w szoku, dobrze że Małgosi nic się nie stało ale to jakieś dziwne i stresa napewno się najadłaś
Milka mały po naleśnikach dobrze,
z resztą ja już jem prawie wszystko może poza fasolką, kapustą, ogórkami i serem żółtym
Klmentinka z rozszerzaniem diety małego jeszcze zobaczymy, zależy czy będę karmić piersią, wtedy ok 6 miesiąca

Tomeczku wszystkiego najlepszego dziś dla ciebie:-)

Kajdusia aż mną trzęsie... mogę sobie tylko wyobrazić co musiałaś czuć jak zobaczyłaś Małgosię na ziemi! Matko moja... dobrze że się to dobrze zakończyło, jednak pozostawia to wydarzenie pod znakiem zapytania...?

Przedstawiam Damisia rozmawiającego ze swoją ulubienicą małpką:

DSC06243.jpg

gosiagro ja mam nosidełko Chicco, ale nie polecam, jak dla mnie mało wygodne wkładanie i wyjmowanie dziecka
kupiłam, żeby małego do wózkowni znosić z 3 piętra, ale już wole go na rękach wnosić i znosić niż w tym

koleżanka mnie na chustę namawia, ale nie mam kasy na razie, może we wrześniu zakupię

Przedstawiam Damisia rozmawiającego ze swoją ulubienicą małpką:

Zobacz załącznik 273386

Też mamy ten leżaczek i Kacperek też uwielbia tą małpke, gada do niej ,śmieje sie

Dziewczyny czy wszystkie macie chusty czy może któraś używa nosidełka? Możecie jakieś polecić?

Gosiu
ja mam chuste lannylamb kupiłam we Wrocławiu wiec nie musiałam ze przesyłke płacić 169 zł. POwiem ci że jestem bardzo zadowolona,

Magda a gdzie dokladnie we wrocławiu?

w sobote jedziemy na urlopik do wrocławia :) troszkę boje sie drogi ale jedziemy w nocy więc myślę że mała będzie spać :)
w careffour są teraz w promocji słoiczki Gerbera 130gram za 1.88gr. (normalnie ok 2.7)

kajdusia :szok::szok::szok: ja bym chyba też zawału dostała jakbym zobaczyła coś takiego... dobrze ze wszystko z małą ok.

My mamy nosidełko z allegro ale mała tak średnio je lubi, wczoraj zostało wypróbowane i mała siedziała w nim może 15min i później zaczęła płakać.

reklama
Magda a gdzie dokladnie we wrocławiu?

w sobote jedziemy na urlopik do wrocławia :) troszkę boje sie drogi ale jedziemy w nocy więc myślę że mała będzie spać :)
w careffour są teraz w promocji słoiczki Gerbera 130gram za 1.88gr. (normalnie ok 2.7)

tutaj, obejrzałam i zadzwoniłam czy ma taka chuste jak mi sie podobała i w ten sam dzien juz ja kupiłam
Nosid

Do góry