Kasiula1982
Fanka BB :)
zamawiałam w piątek i wysyłał w piątek, kurier GLS mi przywiózł, a TY jaką opcję wysyłki wybrałaś?no ja tez u niego zamowilam w czwartek a Ty kiedy?
mój fifi już od jakiegoś czasu główkę sztywno trzyma silny chłopczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamawiałam w piątek i wysyłał w piątek, kurier GLS mi przywiózł, a TY jaką opcję wysyłki wybrałaś?no ja tez u niego zamowilam w czwartek a Ty kiedy?
Dziewczyny jakie macie maty dla maluszków???
kurcze przegladam teraz je ne allegro i chciałam ta RainForest z fisher Price ale ona prawie 300 zł
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 (1174676381) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam tez taka ale czy warto?
O jej jak ślicznie! Mój się bardzo denerwuje na brzuszku i jednak trzymanie główki mu łatwo nie przychodzi... a kiedy zaczęła główkę tak trzymać?
a my wczoraj także cały dzień poza domem, spędziliśmy u moich rodziców, oczywiście wszyscy mega zadowoleni dziadkowie bo mogli do woli zajmować się maluchami i my bo mogliśmy nieco odpocząć nic nie robiąc:-)
a dziś powrót do normalności tata w pracy a my póki co w domku, później jakiś spacer, muszę też zadzwonić do przychodni umówić Tomusia na szczepienie i siebie do fryzjera, popołudniu może jakieś zakupy ale to jeszcze zobaczymy jak w praniu wyjdzie:-)
Witajcie ale wam zazdroszczę wychodzenia na zakupy ja tylko mogę do biedronki którą mam 50 m od domu dalej nie mogę bo moja jak się budzi to ryk i musi być cyc spaery też tylko wkoło komina;(Wczoraj byliśmy u chrzestnych męża to Gaja ciągle spała aż w szoku byłamAle usypianie to masakra mam problem!!!Gaja nie chce smoka a ssie ękę i teraz to dopiero masakra!!!Położna mówi zeby lepiej smoka ssała a ona nie chce;(Bo od ręki to ciężko oduczyć!!!Co mi poradzicie jak nauczyć ja smoka już kilka ma na stanie
Dzisiaj idziemy na szczepienie (((jakie szcezpienia wybierałyście??
my też wczoraj byliśmy na wsi, na działce u teściów, i Hubcio całą drogę w samochodzie przespał, jak przyjechaliśmy zjadł i zasnął. spał kilka godzin, obudził się, zjadł i zapakowany do fotelika w samochodzie znowu zasnął! nie ma to jak świeże powietrze A dziś tak jak piszesz, powrót do normalności.
mój synek też zaczął ssać lewą pięść i ciągle pakuje ją do buzi, ale do zasypiania na szczęście udało mi się wprowadzić smoka. dopiero MAM z mięciutkiego silikonu mu zasmakował
jak piszecie o tym trzymaniu główki na brzuchu to zaczynam się martwić, bo Wasze 2 miesięczne dzieciaczki sobie z tym świetnie radzą,a mój ma już prawie 2,5 miesiąca i nie chce na brzuchu leżeć zbyt długo, bo ciężko mu główkę podnosić. na ramieniu jednak trzyma ją sztywno i rozgląda się. chyba musimy więcej ćwiczyć :-(
miałam MAM Start, a teraz kupiłam MAM Night i Circles (od 2-6 mies), bo Tommee Tippee notorycznie wypluwał (a pije z takiej butelki). używamy własciwie tylko do zasypiania. jak zaczynał kwękać to podawałam smoczek. na początku wypluwał, a jak znowu zaczynał marudzić to wkładałam i tak w kółko kilkadziesiat razy . po jakimś czasie zrozumiał o co w tym chodzi. żadnych innych tricków na akceptację smoczka niestety nie znam :-(kochana a jakiego masz smoka???jak to zrobiłas bo u mnie nic nie działa!!!
:> mnie w tym momencie trzyma wlasnie to, ze nie jestem osamotniona w "zachowaniu" starszaka .. ogolnie rzecz biorac grzecznegooj jak ja wiem dobrze o czym piszesz
po wczorajszym wypadzie do rodziców już kalkulowałam kiedy mogłabym na sobotę czy niedzielę "sprzedać" mojej mamie córcie, na calutki dzień;-):-)
i niestety wiem jakie to wkurzające kiedy zajmuje się młodszym (zmana pieluchy, karmienie etc.) a lala akurat wtedy wymyśla mnóstwo rzeczy a to jej się pić chce, jeść, nie radzi sobie z zabawkami oczekując w tym właśnie momencie pomocy