reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U nas obie babcie oszalały na punkcie Kamila :-) wystarczy że u jednej jest dłużej to druga jest zazdrosna itp. :-D Na początku denerwowało mnie to jak się nim zajmują taka przewrażliwiona była, ale w końcu powiedziałam sobie że obie mają doświadczenie z dziećmi no i przecież nie zrobią małemu krzywdy po prostu więc czasem nie patrze co robią :-D Już nawet odpuściłam sobie proszenie i przypominanie żeby nie nosiły malucha jeśli niema takiej potrzeby, aby się nie przyzwyczaił; doszłam bowiem do wniosku że jak zostanie przez parę godzin ponoszony to się od razu nie przyzwyczai a niech babcię się pocieszą :-)

Dziewczyny gdzie Wy powiesiłyście wydrukowane szablony??

reklama
A moja mała dziewczynka dzisiaj kończy 2 miesiące :-)

oku16x.jpg

Hej sliczne zdjecia pokazujecie :))

Minki dzieciakow nieszamowite i Lukaszka i Lenki :)

Tak sobie mysle ze to nasze lato jakies do bani albo upaly takie ze nie da sie wyjsc albo leje i zimnica moaze wrzesien bedzie ladny, nam wlasnie odpadl wyjazd do kuzynki meza do Nowego Sacza ale szczetrze mowiac jestem z tego powodu szczesliwa :))gorzej ze zaczna akurat u nas wymiane elewacji czyli zdejmowanie azbestu i wiercenie w scianach.... brrrr bede musia sie wyniesc do mamy na pol dnia to blok obok :) a tesciowa jak zwykle omine szerokim lukiem :))

zgadzam sie z Milką świetne minki robią wasze dzieciaczki :D
My wczoraj byliśmy na wsi :) ale Julce się niebardzo podobało :( przez cały pobyt (ok 4 godz) marudziła i nie chciała wogóle spać mimo że zabraliśmy gondolę żeby jej było wygodnie :( później była tak zmęczona że tylko ją włozylismy do fotelika do samochodu a ona zasnęła i spałą całą drogę (ok 2godz.) później kąpiel i znowu spać (szybciutko zasnęła jak nigdy :)).
Z nowości u nas to pojawiła się ciemieniuszka, mam nadzieję że długo nie zagości. :)

Dzieciaczkom które dzisiaj i wczoraj kończyły 2 miesiące życzę samych uśmiechów :D

reklama
MagdaM, Zyrafka, Katarzynajnicka- super fotki!! Ale juz duze te nasze maluchy :)

Kasiulka- wszystkiego naj dla Hani!

Hefi- szkoda ze Julce nie spodobalo sie na wsi, ale przynajmniej poodychala świeżym powietrzem :)

A dzisiaj moja corcia konczy 2 miesiace :)

Do góry