reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny jaki rozmiar ubranek noszą wasze dzieciaczki? Ja wczoraj zrobiłam pranie ciuszków 62 i 68 bo moja w 56 już tak ledwo ledwo wchodzi i w niektóre 62 ją już ubieram. Rozmiar 52 i niektóre 56 już poszły do pudła z rzeczami za małymi. Swoją drogą to musiałam zwolnić jeszcze jedną szufladę bo mi miejsca na ciuszki małej zabrakło :-p

ja już zaczynam zakładać 68:szok::szok: co prawdę trochę jeszcze w nich pływa, ale w większość 62 się nie mieści, zależy od ubranka, no ale ona 58cm miała jak się urodziła:-D

reklama
Cześć Dziewczyny!

Byliśmy dzisiaj z Łukaszkiem na szczepieniu. 5w1 i rotawirus oraz WZW, Łukaszek był bardzo dzielny, przy 5w1 wogóle nie płakał, a przy wzw troszeczkę zapłakał ale po chwili na rączkach się uspokoił.
Za to w domu troszkę przymulony, w sumie prawie cały czas śpi, tylko po 17 miał napad straszliwy płaczu, jeszcze nigdy nie widziałam żeby tak płakał, ja ledwo się powstrzymywałam żeby nie wyć razem z nim. Teraz śpi bidulka.

W aptece za szczepionki i moją antykoncepcję, maść na bliznę oraz oilatum zostawiłam prawie 700 zł, aż farmaceutka zrobiła przerażoną minę jak zobaczyła kwotę do zapłaty:////

[*] dla Aniołka i
[*] jego Mamusi

Moja wszystkie na 56 ani razu nie miała ubranych od początku zakładam na 62 i 68 juz robiłam porządki w szafie bo się nie mieści pajace zakładam 74 ;)

Milka- jakieś rekordy pobijasz chyba w wyciekach mlecxznych:) stąd chyba twój nick hihihh, 40 podpasek w ciągu dwóch dni- zaskakujące:-)jeśli chodzi o szczepionkę na rota, to chyba z 1 ml jest, nie jest tak źle, mój Łukasz na początku troszkę się skrzywił, ale wypił wszystko, strzykawką podaje pielęgniarka

kurcze mi się cycki rozregulowały- w nocy mały budził się co 2 lub co trzy godziny a teraz co 4-5 godzin i zastoje mi się robią, na szczęście mały je wyciąga

paula- ja byłam u gina tydzień temu, wszystko dobrze, blizna ładnie zagojona, polecił mi maść na bliznę i zastrzyk anty.

sealet- bidulka Agatka, najgorsze cierpienie dla rodzica to cierpienie jego dziecka, mam nadzieje, że rączka szybko stanie się sprawna, trzymam kciuki

hefi mój nosi 62 ale wydaje mi się ze już niedługo na większe się przrzucimy

reklama
Do góry