reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
mojej chyba pogoda senna sie dala we znaki chociaz marudna troszke tez byla.
Moja chyba niedawno po 2 godz dopiero z cyca zeszła aż wydojone na maxa
koriander
Fanka BB :)
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-no:
[*].....
Nie wyobrazam sobie nawet bolu jaki musza oni teraz przezywac...
ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
Lena a to niekapanie to czemu by mialo sluzyc?/ :-)
gosiagro ale Majusia juz duza!! ;-) A czy macie potwierdzona asymetrie czy tylko przypuszczenie? Z tego co pamietam to Maja jest na modyfikowanym, tam chyba jest odpowiednia porcja zelaza, czy jednak moga powstawac niedobory?
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male
[*].....
ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
gosiagro ale Majusia juz duza!! ;-) A czy macie potwierdzona asymetrie czy tylko przypuszczenie? Z tego co pamietam to Maja jest na modyfikowanym, tam chyba jest odpowiednia porcja zelaza, czy jednak moga powstawac niedobory?
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-no:
[*].....
gosiagro ale Majusia juz duza!! ;-)
No właśnie nie wiem....dlatego pytam czy któraś z Was wieTak samo jak mówią, że dziecko w pierwszą noc p chrzcie nie śpi jest marudne i płacze......
Żyrafka co to za model sukni ślubnej widzę że masz w suwaczku??
Tak samo jak mówią, że dziecko w pierwszą noc p chrzcie nie śpi jest marudne i płacze......
chyba z nadmiaru wrażeń
askut
Ja tam kapałam moją po chrzcie i wcale nie byla marudna w nocy tylko ładnie spała. Moja nosi ubranka 62 a miała 56 jak się urodziła.
Ja jutro z moją jade na usg główki właśnie, ze wzgledu ze urodzila sie przez vacum i chce to sprawdzić. A wizyte u neurologa mam dopiero we wrzesniu i to prywatnie takie sa kolejki do tej kobiety. Jestem jednak dobrej mysli, że wszytsko jest dobrze.
mam pytanie czy wasze maluchy zaciskaja mocno piastki? A czy jak probujecie je otworzyc to to otwieraja je od razu czy niechetnie?
Ja jutro z moją jade na usg główki właśnie, ze wzgledu ze urodzila sie przez vacum i chce to sprawdzić. A wizyte u neurologa mam dopiero we wrzesniu i to prywatnie takie sa kolejki do tej kobiety. Jestem jednak dobrej mysli, że wszytsko jest dobrze.
mam pytanie czy wasze maluchy zaciskaja mocno piastki? A czy jak probujecie je otworzyc to to otwieraja je od razu czy niechetnie?
zyrraffka - dzielny chłopiec z Łukaszka, minie Pani z apteki się nie dziwię
Lena - nic nie słyszałam o takim zabobonie
ewelinka - nasza w dzień śpi rożnie czasami prześpi godzinę czasami 4 łącznie w ciągu dnia, za to teraz sama ślicznie w kołysce usnęła, zwykle ja usypialiśmy, więc mam wolne do 1 lub 3 w nocy bo czasami na to karmienie o 1 się nie budzi
koriander - nie, asymetria nie jest jeszcze potwierdzona, lekarz ja bardziej widział jak leżała na pleckach, na brzuszku już mniej, więc profilaktycznie wysłał do neurologa; tak, jest na modyfikowanym, więc tez nam się wydawało, że ma co potrzeba, zobaczymy...
Lena - nic nie słyszałam o takim zabobonie
ewelinka - nasza w dzień śpi rożnie czasami prześpi godzinę czasami 4 łącznie w ciągu dnia, za to teraz sama ślicznie w kołysce usnęła, zwykle ja usypialiśmy, więc mam wolne do 1 lub 3 w nocy bo czasami na to karmienie o 1 się nie budzi
koriander - nie, asymetria nie jest jeszcze potwierdzona, lekarz ja bardziej widział jak leżała na pleckach, na brzuszku już mniej, więc profilaktycznie wysłał do neurologa; tak, jest na modyfikowanym, więc tez nam się wydawało, że ma co potrzeba, zobaczymy...
Kasiula1982
fifi od samego początku nosił ciuchy na 62, teraz już wyprane 68 czekają i niektóre 74, bo z tymi rozmiarami to różnie bywa,
lecę się kąpać i dalej czytać książkę
kolorowych snów
lecę się kąpać i dalej czytać książkę
kolorowych snów
Klementinka
o rany, mozna sie posmiac z tych zabbonow
moj Jasiek nosi juz ciuszki na 62 a mial 45 jak sie urodzil
Ewelinko Jas spi ladnie w nocy a w dzien to tylko na spacerze bo w domu max pol godz
bylam dzisiaj na spacerze w parku i sie przestraszylam, w krzakch przy placu zabaw siedzial jakis facet
ucieklam szybko bo juz bylo dosc pustawo
tak sie boje tych wszystkich zbokow
moj Jasiek nosi juz ciuszki na 62 a mial 45 jak sie urodzil
Ewelinko Jas spi ladnie w nocy a w dzien to tylko na spacerze bo w domu max pol godz
bylam dzisiaj na spacerze w parku i sie przestraszylam, w krzakch przy placu zabaw siedzial jakis facet
ucieklam szybko bo juz bylo dosc pustawo
tak sie boje tych wszystkich zbokow
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ja już zaczynam zakładać 68 co prawdę trochę jeszcze w nich pływa, ale w większość 62 się nie mieści, zależy od ubranka, no ale ona 58cm miała jak się urodziła
Ja dzisiaj też wyciągnęłam z szafy 68 :-)