reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-:)no:
[*].....
Nie wyobrazam sobie nawet bolu jaki musza oni teraz przezywac...

ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
Lena a to niekapanie to czemu by mialo sluzyc?/ :-D:-)
gosiagro ale Majusia juz duza!!:szok: ;-) A czy macie potwierdzona asymetrie czy tylko przypuszczenie? Z tego co pamietam to Maja jest na modyfikowanym, tam chyba jest odpowiednia porcja zelaza, czy jednak moga powstawac niedobory? :confused:
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji :tak:
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male :tak:

Ostatnia edycja:
Co za tragedia, niech sie aniolki opiekuja mezem i synem :-:)no:
[*].....
Nie wyobrazam sobie nawet bolu jaki musza oni teraz przezywac...

ewelinka a twoja spi te 2-3 godz w dzien czy w nocy? Bo u nas w dzien max 1h i to na spacerze przespana, a w nocy 5-6h a potem ok 3h..
Lena a to niekapanie to czemu by mialo sluzyc?/ :-D:-)
gosiagro ale Majusia juz duza!!:szok: ;-)
sealet wspolczuje tych lez corci, oby jej raczka szybko stala sie sprawna, badz wytrwala w rehabilitacji :tak:
Co do ubranek to mala miala 51cm przy narodzinach, teraz niektore ubranka w rozmiarze 50 i 56 juz za male :tak:

No właśnie nie wiem....dlatego pytam czy któraś z Was wie;)Tak samo jak mówią, że dziecko w pierwszą noc p chrzcie nie śpi jest marudne i płacze......
Żyrafka co to za model sukni ślubnej widzę że masz w suwaczku??

Ja tam kapałam moją po chrzcie i wcale nie byla marudna w nocy tylko ładnie spała. Moja nosi ubranka 62 a miała 56 jak się urodziła.

Ja jutro z moją jade na usg główki właśnie, ze wzgledu ze urodzila sie przez vacum i chce to sprawdzić. A wizyte u neurologa mam dopiero we wrzesniu i to prywatnie takie sa kolejki do tej kobiety. Jestem jednak dobrej mysli, że wszytsko jest dobrze.

mam pytanie czy wasze maluchy zaciskaja mocno piastki? A czy jak probujecie je otworzyc to to otwieraja je od razu czy niechetnie?

zyrraffka - dzielny chłopiec z Łukaszka:tak::tak:, minie Pani z apteki się nie dziwię:szok:
Lena - nic nie słyszałam o takim zabobonie:no:
ewelinka - nasza w dzień śpi rożnie czasami prześpi godzinę czasami 4 łącznie w ciągu dnia, za to teraz sama ślicznie w kołysce usnęła, zwykle ja usypialiśmy, więc mam wolne do 1 lub 3 w nocy:) bo czasami na to karmienie o 1 się nie budzi
koriander - nie, asymetria nie jest jeszcze potwierdzona, lekarz ja bardziej widział jak leżała na pleckach, na brzuszku już mniej, więc profilaktycznie wysłał do neurologa; tak, jest na modyfikowanym, więc tez nam się wydawało, że ma co potrzeba, zobaczymy...

fifi od samego początku nosił ciuchy na 62, teraz już wyprane 68 czekają i niektóre 74, bo z tymi rozmiarami to różnie bywa,

lecę się kąpać i dalej czytać książkę :)
kolorowych snów

o rany, mozna sie posmiac z tych zabbonow

moj Jasiek nosi juz ciuszki na 62 a mial 45 jak sie urodzil

Ewelinko Jas spi ladnie w nocy a w dzien to tylko na spacerze bo w domu max pol godz

bylam dzisiaj na spacerze w parku i sie przestraszylam, w krzakch przy placu zabaw siedzial jakis facet:szok:
ucieklam szybko bo juz bylo dosc pustawo
tak sie boje tych wszystkich zbokow

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry