Czy ktoras z was szczepila juz na rotawirusy jak wygladalo to picie tej szczepionki? duzo tego bylo ?
to taka nieduza fiolka i mojej julci np. bardzo smakował ten płyn.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoras z was szczepila juz na rotawirusy jak wygladalo to picie tej szczepionki? duzo tego bylo ?
witam porannie,
dziś noc super: w sumie pomogło mi to co do tej pory przeczytałam w "języku niemwoląt"; fifi spał od 21:30 do prawie 7, potem po jedzeniu się chwilkę pobawił i znów śpi
jak się obudzi idziemy na miasto (do banku i apteki)
a potem obiadek i pewnie znów na spacerek pójdziemy i oczywiście dalej j. niemowląt czytamy
dziewczyny, po jakim czasie dostałyście z ZUSu macierzyński, bo jak kurcze czekam na kasę jak na zbawienie, jest prawie koniec lipca a ja ani złotówki nie dostałam
on już tak ma, że w nocy lubi pospać, z tyg na tydzień coraz dłużejjak ty kobieto to zrobiłaś ze ci Filip tyle przespał ;-)
ja dostalam macierzynski jakos 3 dni temu.