hefi my też chcemy chrzcić w 1 rocznice ślubu
reklama
koriander
Fanka BB :)
Ja sie witam na chwilke dzis tylko bo caly dzien na dworku spedzilismy, a teraz chce upiec ciacho na jutro U nas wczoraj w nocy atak kolek, malo pospalismy, ach jeszcze miesiac i powinny te bole powoli mijac... :-(
Lencja co za historia z tym pobieraniem krwi, pacany jedne !!
hefi sliczne ubranko do chrztu macie
Kasiek jakie cwiczenia mniej wiecej ci zalecili? Mozesz je opisac?
Dziewczyny piszcie na prw jesli chcecie ksiazke/szablony bo nie znam waszych maili....
Lencja co za historia z tym pobieraniem krwi, pacany jedne !!
hefi sliczne ubranko do chrztu macie
Kasiek jakie cwiczenia mniej wiecej ci zalecili? Mozesz je opisac?
Dziewczyny piszcie na prw jesli chcecie ksiazke/szablony bo nie znam waszych maili....
witam
My dzisiaj mieliśmy szczepienie Kacpere troche popłakał jak już było po wszystkim, ale za to mój Szymek miał dwie szczepionki i nie zapłakał ani razu zuch chłopak :-) Kacperek waży 5580 i niestety pani doktor nam powiedziała że te jego ataki bólu i płaczu to kolki i niestrawność i musze przestać jesc produkty z mleka krowiego które najczesciej powoduja niestrawnosc:-( i zobaczymy co dalej bedzie,
My dzisiaj mieliśmy szczepienie Kacpere troche popłakał jak już było po wszystkim, ale za to mój Szymek miał dwie szczepionki i nie zapłakał ani razu zuch chłopak :-) Kacperek waży 5580 i niestety pani doktor nam powiedziała że te jego ataki bólu i płaczu to kolki i niestrawność i musze przestać jesc produkty z mleka krowiego które najczesciej powoduja niestrawnosc:-( i zobaczymy co dalej bedzie,
Lenuszka
Mamusia Gajusi
No co Ty???A ja rano i wieczorem zawsze kaszę na mlekuAle piję dzień w dzień nawet kilka razy dziennie herbatę BOBOFEN polecamwitam
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Witam ;-) Można się przyłączyć?? Mój Aleks też z czerwca, a konkretnie z 15
A zagaduję, ponieważ:
lena PRZEPIĘKNE imię dałaś córci... Jak przeczytałam na suwaczku, to MUSIAŁAM się odezwać.
A zagaduję, ponieważ:
lena PRZEPIĘKNE imię dałaś córci... Jak przeczytałam na suwaczku, to MUSIAŁAM się odezwać.
ewelinka307
U mnie w tym tyg mało czasu bo mąż siedzi w domu to ja jakaś niezorganizowana jestem jak siedze sama to wszystko ogarnięte a jak z nim to nic nie zrobione bałagan w domu
Co do chrzcin ja poczekam aż będzie troche starsza w święta Bożego N arodzenia najprawdopodobniej ochrzcimy
Co do chrzcin ja poczekam aż będzie troche starsza w święta Bożego N arodzenia najprawdopodobniej ochrzcimy
Milka26
Eagle pytalam czy moze ja zrobic juz teraz powiedzial ze moze tyle ze pewnie wyjdzie 2 grupa ale najwazniejsze zeby nie bylo zmian. Co do chrzestnych, ja jestem chrzesna do obydwoch moich bratanic ,a teraz bratowa bedzie u ercia a jest juz u Olafa. Spotkalam sie tez z tym ze sa np 2 matki chrzestne a nie ma ojca
Ewela u nas usg jest refundowane ale jakbym miala czekac na tez z nfz to mialabym je we wrzesniu a mialo byc zrobione po miesiacu
Anecznik ja mam po olciu bialy stroj a'la marynarz a na becik moze byc za cieplo
Lencja skad u was tyle badan ?
Natusa witamy
Ewielinka tez to zauwazylam jak jestem sama to idzie sprawniej a moj maz przepada na 13 godzin albo w dzien albo w nocy
U nas dzien przespany, za to noc mordega budzil sie co 2 godziny kupa wyciekla gora i zafajdal przescieradlo a potem zalatwil tak 2 body w ciagu dnia. pogoda nadal do d.... i tak zle itak niedobrze)
Ewela u nas usg jest refundowane ale jakbym miala czekac na tez z nfz to mialabym je we wrzesniu a mialo byc zrobione po miesiacu
Anecznik ja mam po olciu bialy stroj a'la marynarz a na becik moze byc za cieplo
Lencja skad u was tyle badan ?
Natusa witamy
Ewielinka tez to zauwazylam jak jestem sama to idzie sprawniej a moj maz przepada na 13 godzin albo w dzien albo w nocy
U nas dzien przespany, za to noc mordega budzil sie co 2 godziny kupa wyciekla gora i zafajdal przescieradlo a potem zalatwil tak 2 body w ciagu dnia. pogoda nadal do d.... i tak zle itak niedobrze)
U nas to nie problem bo bez znaczenia jak jest na zewnątrz to w naszym kościele i tak jest chłodno jeśli nie zimno
Kasiula1982
dziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szok wypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć
reklama
Lencja
:)
dziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szok wypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć
Ja używam sporadycznie ale jeśli już to z BabyOno i jestem zadowolona, z tym, że ja nie mam aż takiego problemu z wyciekiem pokarmu więc nie umiem powiedzieć czy one są super chłonne, na pewno nie zostawiają na ciele żadnych włókien jak to czasem te z belli robią.
Kochana a co do Twego pytania ad karteczek, to ja zmieniam dopiero wtedy gdy Kornelka straci zainteresowanie jedną, a każdego dnia staram się jej inną pokazywać. Chyba najwięcej póki co emocji wzbudza ta uśmiechnięta twarz, bo patrzy na nią, kręci główką i się mocno uśmiecha, nawet próbuje jakoś zagadywać Komicznie to wygląda
Mamy podejrzenie wady serduszka i stąd te badania.Lencja skad u was tyle badan ?
Rano zbierałam mocz do analizy, całą noc się stresowałam jak ja jej ten woreczek na siuśki przykleję, byłam pewna, że będzie protestowała - ale ku mojemu zaskoczeniu poszło sprawnie
natusa1988 - witaj u nas
Pogoda paskudna, już nie wiem co lepsze czy taka jesienna słota czy upały..
Powiem Wam, że mam schizę, że Nelcia ma skazę białkową.. Patrzę na jej buźkę, która się z dnia an dzień robi gorsza mamy szorstkie krostki, teraz się zaczynają jakieś plamki na policzkach pojawiać.. Byłam pewna, że to potówki ale jest już tyle dni chłodno to nie znika, a wręcz przeciwnie.. Na uszkach też jej się zaczyna skóra łuszczyć... Wciąż sobie tłumaczę, że to może mleczko ją uczula bo zdarza się jej czasem ulewać no ale nie mam pewności. Naczytałam się sporo i wszystko mi teraz pod skazę pasuje A jak na złość nie ma teraz lekarza pediatry, którego dla niej wybrałam (ma do końca sierpnia urlop!!!), w przychodni jest baba, która na moje pytanie o te krostki powiedziałą mi, że to zaskóriki!! I już nie mam ochoty do niej iść.. Jest jeszcze jedna, chyba spróbuję u niej, może troszkę inna jest..